АПРИЛЧЕТО снежеца опозна и хитричко му се засмя :)

• 38 088
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Аз тези дни ще се разходя до кухнята в която мисля да го записвам(държавна), но определено биха ме притеснили тези неща, особено пък червен пипер  #Crazy . В тази тук мисля, че няма такива неща, ще поразпитам, не може ли да потърсиш друга кухня, тази сигурно е за по-големи с тези подправки и работи  newsm78

# 661
MiaRia благодаря. И аз се замислям за каска и наколенки, но се чудя дали няма да свикне да пада, знаейки че няма да се удари и после като ги махнем да има по-сериозни наранявания.
И ние бяхме днес на консултация 7750гр и 73см. Качил е само 70гр за 1 месец, но не спира да се движи. Иначе хапва добре.

# 662
  • София
и ние след днешната К сме добре ... с хепатитна ваксина... 9100 и 76 см....
И ние хапваме добре, но днешната попара не я хареса много много, мисля си заради сиренето
имаме зелена светлина за риба, но каза да изчакам за бобовите...
нямало проблем постоянно да е на крака, а аз се притеснявах.....
и така....

# 663
Дани на последната консултация бкше 8400 (+600гр) и 71 см. Въвеждам жълтък, а рибата ще я оставим за следв месец. КМ и него за по-късно.

# 664
За изправянето питах и няколко ортопеди, защото бебо се научи да се изправя преди да навърши 7 месеца. От тогава е постоянно прав. Бях се притеснила, защото като се роди имаше и лека дисплазия на ТБС и носи ортопедични гащи първия месец. Казаха, че щом сам се изправя и си стои сам няма проблем.
Въведох риба (сьомга) на пюре. Хареса му, но само със сладък картоф и морков.
Сирене въведох днес, много странна физиономия направи, но си го хапна.

# 665
  • elhovo
мами,как сте?бебчетата доволни ли са че пак сме навън дори и за час..Simple Smile ние сме доволни но става 3 дни излизаме и тя пак почна да дремва за половин час към 11 или 12...много кофти,но дано скоро пак се отучи от този навик...!

# 666
отдавна не съм писала бяхме с рота вирус в болницата вече е по добре. за изправянето Даниел си се изправя придвижва се настрани по дивана или секцията също и в кошарата от 2-3 дни се и пуска нацяло естествено следва и сядане защото повече от 30-40 секунди не може да запази равновесие казва мама баба деди и когато е на кеф тати разписах се набързо и си бягам че напоследък не спи през деня изобщо и вечно го гоня из къщата да не направи беля

# 667
Здравейте,
Слагам тази статия за всички , на които им предстои да се запишат на млечна кухня. Дано Ви е полезна  Wink  food002 

# 668
Здравейте,
Слагам тази статия за всички , на които им предстои да се запишат на млечна кухня. Дано Ви е полезна  Wink  food002 

Няма линк към статия:)

# 669
  • elhovo
мами,как сте?ние снощи вдигнахме Т 38.1 в 19 часа и после като заспа в съня много мрънка и в 2 пак имаше 38.6,но днес сутринта няма.ходихме до педито и каза че гърлото ни не е червено,макар че ни изписа беладона 15 и витамин Ц и каза че чакаме долните зъбчета и затова явно е вдигнала тази Т.дано тази вечер спим,че след тази а и последните няколко нощи все са безсънни много трудно изкарваме... и аз и тати и деси най-вече!
спокоен ден!!!

# 670
Здравейте,

Няма линк към статия:)

Извинявайте, нещо съм объркала - ето линка : http://www.zdravedae.com/news/the-food-in-the-baby-kitchen-alrea … -value.aquasource

# 671
мдаа аз да се похваля имаме 7 зъба 3 долу и 4 горе като наведнъж пораснаха 2 един горе и един долу а аз се чудех защо е крив

# 672
И ние сме с 3 отдолу, а отгоре мисля, че са четири, но не мога много да видя. Направо добре че поне темп. не вдигаме, но на моменти сме адски кисели и най-голямото мъчение ми е нощем. Само се върти, мрънка. Онази вечер между 2 и 5 съм ставала точно през 20-30мин Sad тамън заспя и айде ставай пак и така...ужасно просто. Тука от два дни съм му взела Chamomilla пък да видим дали ще има ефект, за сега няма Sad

# 673
Ами много полезна статия , но при нас доколкото разбрах държавната детска кухня е от 10 месеца до 3 години , има два вида купони , може би има разлика , ще взема да отида на място да разпитам , но честно казано май до годинката ще си готвя или ако нямам време ще взимам от една частна менюто за алергични деца , то е без мляко

# 674
  • в 1001-та нощ
Момичета, относно списъка с майки и родени деца в първия пост - в анкетата повече са гласовете за свалянето му. Аз също го намирам за излишен. Ако някой държи да остане в списъка - да ми пише - ще го оставя, другите - ще отпаднат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт