АПРИЛЧЕТО снежеца опозна и хитричко му се засмя :)

• 38 300
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Да, Бочко няма ефект. Аз съм взела Дентинокс и Дентокинд, също и Пансорал. Ще ги почвам едно по едно  Rolling Eyes

# 706
Аз записах моята госпожица на кухня , в понеделник ще взема и ще видя ще яде ли , но реших до годинката да не давам прясно мляко , та ще взимам от частна детска кухня диетичното меню . Риба дадо един път преди седмица - бяла риба , прясно хваната сварих я , много я хареса , имам замразена за още един път и вече каквото готвят в кухнята . Не ми се искаше да давам сол и захар , но се надявам да са в малки количества

# 707
аз пък честно казано давам и сол и захар няма как в киселото мляко слагам захар бисквитите също имат за сол в пюретата на ганчев има и като му правя супа слагам една щипка не се усеща  в интерес на истината но все пак я има. а понякога като сме навън и иска да излезе от количката му давам снакс натурален уж ама си има сол. нашата педиатърка е на мнение че децата трябва да ядат всичко което ядем ние но в по ограничено количество засега

# 708
Някой знае ли за месец приблизително колко израства бебешкото краче?

# 709
 Grinning минахме 8кг на 75см
още не сме се озъбили, големи мъки са по нощите  Tired
тепърва започваме жълтъка и заради това отлагаме кухнята. момичета, какво направихте с бурканчетата, на които капачките не са от многократните? някаква идея  Laughing освен кофата

# 710
  • в 1001-та нощ
И Руни е с тези размери Simple Smile но с 2 зъба вече, едният е милиметър навън, другият сега проряза венеца  Peace

# 711
  • София
Наай-после и при нас се появи зъб, даже два почти едновременно отдолу - през три дни. Определено се мъчи. А аз също съм в клуба на майките, които нямат една пълна нощ сън откакто се е родил и тренинга го имам - най-после открихме предимството да имаш неспокойно дете Wink Но определено и аз виждам разлика - като цяло е по-нервен от зъбите. Чували ли сте нещо и какво е мнението ви за кехлибарените герданчета? Някой ползвал ли е и ако да, откъде?

Със захранването сме много бавни ние. Заради рефлукса захранвах много бавно, а тъкмо набрах малко инерция и по Коледа му се прояви атопична кожа и се наложи съвсем да намаля темпото. Само на обед яде манджички на пюре и следобед каши. Няма заместено изцяло хранене още, кърмим се. Плодове не може да яде никакви, повръща. Абе голямо бебе си е още.

# 712
  • София
торбеста мечка, мисля че се продават капачки за бурканчетата многократни.
На кооперативния в Люлин (май беше от там) ми казаха, че има...

# 713
 Laughing аничка, благодаря
аз не търся капачки, чудех се дали да ги хвърля или нещо да ги направя. иначе не съм сигурна, че дори нова капачка ще пасне заради резбата  newsm78

# 714
  • София
еми хвърляй ги хихи
аз доколкото рсзбрах трвбва дс оставя за кухнята 30бр. с другите ще му правя зимнина от градината сигурно

# 715
събрах за кухнята на мандев бурканчета  Simple Smile другите ще отидат в кофата, свекървата искаше малко, но като видя какви са капачките се отказа  Laughing

# 716
  • София
с моята свеки същата скръндзава история Wink

# 717
  • в 1001-та нощ
Кои капачки наричате еднократни?

# 718
  • София
лично аз от всичките пюрета, според мен много трудно се  затварят втори път

# 719
  • elhovo
аз също хвърлям бурканчетата с капачките.единствено имам 5 бурканчета където съм си запазила от пюретата на Малечко (понеже бях купила от тях да я пробвам деси дали ги хапва и си ги запазих после),те стават за многократна употреба,иначе всичко друго в кофата  Wink
Аничка,защо 30 бр.за кухнята ще трябва да си запазиш,не взимате ли като нас всеки ден кухнята в определен час?!и с едни и същи бурканчета?!

Общи условия

Активация на акаунт