АПРИЛЧЕТО снежеца опозна и хитричко му се засмя :)

• 38 118
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Весели празници и от още една дама-дебелана и майка ѝ! Да сте здрави и засмени всички!  Heart Eyes

Видях прекрасни джуджета и техните батковци, някои с по-големи подаръци от тях самите.  Grinning
У нас джуджето Дебеланко също не се движи особено, затова наблягаме на психическото развитие - казва колко голяма ще стане, здравей и чао, танцува на музика с ръчички и задължителното за всеки уважаващ себе си 9-месечен - прави "боц". Физическото развитие обаче засега не е особено голямо - не пълзи, не може да се изправя сама, само иска да стои права , но това не ме притеснява ни най-малко. Дебеличка е и ѝ тежи, над 10кг е вече.

Поздрав и от Ния!
Скрит текст:
Heart Eyes

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 13:08 от Г-жа Гертруда Смехуркова

# 541
  • в 1001-та нощ
Ехеее, голяма сладуранка Simple Smile Руни е 7500 кг Simple Smile Направо не мога да си го представя с още 2 кг отгоре  Blush

И Марк е прекрасен, много се радвам на снимките  Hug

# 542
  • elhovo
страхотни снимки.....
значи не сме само ние с боц и здравей!!!:) ние също даваме пет пет.... пражим чук с главичките и си търкаме носленцата от няколко дни като направим чук.... и тя почва да се умилква в на мама или на тати нослето Winkсега уж вдигаме и ръчичка за чао но май когато си искаме,по интресно и е май да я вдига и да я перка отколкото да казва на някой чао и никой да не си тръгва....! Wink
почнах пак да я мъча да не спим преди обяд...2 дни сме така...малко и се преспива към 11 и нещо но я разсънваме с игри...и днес за капак реши да ни държи будни от 6 до 7 ...скоро не беше ни правила този подарък...Simple Smile
лек ден изпълнен с многооо игри и усмивки!!! Hug

# 543
Ехеее, голяма сладуранка Simple Smile Руни е 7500 кг Simple Smile Направо не мога да си го представя с още 2 кг отгоре  Blush

И Марк е прекрасен, много се радвам на снимките  Hug

Благодаря! 2та кг са разположено равномерно по дупе, бузки, гънки, така че удобно да се търкаля на меко.  Blush
Тия дни и ние ставаме да играем към 5-6ч. сутринта.  Tired

# 544
И ние играем по това време  Crazy

# 545
  • в 1001-та нощ
Аз напоследък лягам около 2ч и ставам в 10ч - баткото нали не е на градина Simple Smile Та Руни, ако се събуди преди мен си играе и ме чака да стана - добро дете - оставя ме да поспя Simple Smile

# 546
  • elhovo
и ние продължаваме да си се будим към 8 или след 8 някъде....8 и нещо...и деси и тя чака мама да се излежи малко и се надигам после щото закуската трябва да се прави на моето момиче...иначе вечер заспива към 21:15 някуде...но съм доволна спинка си...само премрънква  и пак заспива но това е нормално,сега сме на прага на 6то зъбче...!!!  Hug

# 547
  • elhovo
опааа,и забравих да кажа че пак спим преди обед...дори заспахме преди 10 мин.когато стане към 9 макар и рядкост да е не спи,но като стане в 8 и не става номера...а искам да я отказвам...но няма как сега.....тя сама ще се откаже!!!

# 548
А защо искаш да я отказваш от "предиобедния" сън?

# 549
  • elhovo
ми защото после след обяд ми спи по малко и не мога нищо да направя... и защото е голяма вече да свикваме с новия режим...затова...като стане в 9 спи по 2 часа а 2 дни вече като спи по 2 пъти единия път 30 мин и след обед час и половинка някъде...дърпа си от това спане преди обед...но и е голяма вече Simple Smile ще я пробвам пак че да видим какво ще се получи!!!! Wink

# 550
отдавна не съм ви писала весела коледа със закъснение и щастлива нова година !!! ние изкарахме хубава коледа но за съжаление няма да празнуваме нова година. ГЛедам писали сте какво правят дребосъците моя кара паяка както си иска назад напред настрани точно като кола обръща се гледа назад и ходи. лази си из цялата къща от около 10 дни ако нещо ми хареса изправя се и си го взима като се подпира после пуска дупето и сяда не може обаче от легнало положение да седне сам. шестото ни зъбче пробива вече  дъвче хубаво само ябълки мраЗи дам ли му повръща от тях.. и да се отчета 9100 кг 70 см

# 551
До скоро, често сутрин спяхме до 11  Blush. Постепенно намалява обаче и се буди в кошмарните ми ранни часове без желание за доспиване.  Crazy Как са ви нощите? Будят ли се? Скоро ще го отбивам и търся мнения и опит. При нас се проточи края на краменето, защото продължава да отказва да пие АМ  Confused

# 552
  • в 1001-та нощ
Не се буди, но се случва понякога Simple Smile

# 553
  • elhovo
не се будим и ние но понякога когато вадим зъби преревава,премрънква,дори и се е будела...иначе си спи плътно от 9 и нещо  до 8 и нещо ...еее но след 7 вече започва да премърдва и да бушува повече в кошарката....но като цяло спим спокойно през нощта.
весело прекарване довечера!!! newsm03

# 554
И при нас нощите са спокойни, никога не сме имали проблеми със съня, но пък почти всяка вечер имаме хранене към 3-4ч. Опитах да давам повече АМ преди сън, както и да предлагам вода като се събуди, но това не помага. Вярвам, че сама ще се откаже от нощните пиршества.
Да ви се похваля - и ние си имаме вече две зъбчета. Лесно излязоха, без драми и мъки Simple Smile Пожелавам и при вас да е така.
Весело посрещане на Нова година довечера! При нас няма да е много празнично, защото от вчера Лили е с хрема и изглежда болна, въпреки че е весела и игрива. Затова ви пожелавам здраве за вас и всички, които обичате - няма по-голяма ценност от това.

Общи условия

Активация на акаунт