Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за разпределението на стаите и леглата, когато има бебе и по-голямо дете?
Кога трябва да се запишете за женска консултация и къде в София планирате да отидете на преглед за фетална морфология?
Какви са мненията за записване в женска консултация и избор на болница за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за разпределението на стаите и леглата, когато има бебе и по-голямо дете?
Мненията относно разпределението на стаи и легла варират. Някои майки предлагат да изберете обикновено едно легло и да поставите параван, докато други разглеждат възможността за детска стая с различни видове кошари. Има също предложения за преносими креватчета, дървени кошари, идеи за преносими кошари на колелца и планове за разпределение на стаи, които избягват съвместното спане с децата.
-
Кога трябва да се запишете за женска консултация и къде в София планирате да отидете на преглед за фетална морфология?
Записването на женска консултация обикновено се извършва между 9-11 гестационна седмица. Относно прегледа за фетална морфология, майките от София споделят, че се ориентират към различни лекари и клиники, като някои споменават д-р Томова в Медицински център „Надежда“, други се интересуват от д-р Марков, а трети планират да посетят д-р Динов в Благоевград.
-
Какви са мненията за записване в женска консултация и избор на болница за раждане?
-
Какви са мненията за избора на зъболекар по време на бременност?
-
Какви са цените за раждане в частни болници в София?
Така че ще се радвам ако решиш да се преместиш при таткото, за да може да си правим бебешки виждания на кафе
Вчера ходих до един магазин, но нищо не ми хареса и уикенда ще щурмувам H&M.

от храна. Днес съм на 3 сладки прасковки до момента. След прегледа ще видя да хапна. Не ми се и готви
! не при всички нещата протичат като песен.
Ще се радвам живот и здраве да бутаме количките заедно. Все още не мисля за раждането, че тръпки ме побиват
, нито за колички.
4 страници

аплоад за новата тема. Прекрасна е и много умело си се справила с оформлението.