Прахосмукачка робот - 6

• 94 702
  • 789
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Аз съм с румба и нямам впечатление от ЛГ, но особено в началото на експлоатацията почти не се блъскаше. Сега  след толкова години е по-грубичка, но чак пък да обели ъглите  Naughty
Днес се позагледах след вашите коментари и коша за пране го побутна и го заобиколи, а изобщо не е тежък. Блъска се повече когато е засилена на дълга права линия, ако срещне напремер крачетата на мебелите, които са тънки и криви. Никога не ми е отмествала стол, дори и табуретка, която е супер лека с дълги тънки крачета.
Аз се разделих с "бравата", за сега, че изгоря телевизора и той ще е приоритетен.  Cry

# 436
  • Пловдив
Мести стола при мен ,но не винаги. Разстоянието на предните 2 крака на стола е по-голямо от задните 2 и тя като се мушне под стола се опитва да излезне през задните крака и го побутва.Ама като се усети че не става се отказва.В кухнята имам малко пластмасово столче на което стъпва детето-в него нито се бута нито го мести

# 437
  • на Мелмак
Скрит текст:
, ,

Привет , ето първите страници на упътването на робота ЛГ.
Вижте дали ви устройва , защото го снимах с камерата, не знам дали ще може да се чете така .
Ако някой го иска ще го пратя като папка на лични .
Като пдф се опитах да го направя , но принтера не разпозна лаптопа  newsm78
Затова е като снимка .

ПП. Май ще трябва пак да го снимам - то не се чете !

# 438
  • Пловдив
Първото се чете. Най добре го снимай лист по лист. Но много време ще ти отнеме. Ако не можеш не се занимавай. Днеска ще пиша на LG  ако могат да ми пратя едно упътване. Изчакай да видим дали ще ми отговорят.

# 439
  • на Мелмак
А бе не ми отнема време снимането , а качването  Whistling
Проблема е , че сега го нямам времето  Peace
Затова ми е по- лесно да го пратя като папка на мейл .

# 440
  • Пловдив
Говорих по телефона с представителството на LG.  Насочиха ме да отида и от магазина да питам дали ще ми дадат книжка. Явно я нямат в електронен вариант.

# 441
Момичета вие като не ползвате ЛГ-то изключвате ли го? И ако да кое изключвате - робота, станцията или и двете?
Аз понеже го пускам да чисти през ден и изключвам и него и станцията като не се ползва  Thinking

# 442
  • Пловдив
Аз не го изключвам изобщо.
Да се похваля-дойде и втората Лусия.Вече се чувствам като робовладелец Joy Joy Joy

# 443
Момичета вие като не ползвате ЛГ-то изключвате ли го? И ако да кое изключвате - робота, станцията или и двете?
Аз понеже го пускам да чисти през ден и изключвам и него и станцията като не се ползва  Thinking

Аз го изключвам и робота и базата, не виждам смисъл да стои постоянно включено като не го ползвам след като е заредено. Включвам го и то си е на пълен заряд. Поне засега така смятам да го ползвам.

Да предупредя, или само аз направих малка глупост но не пречи, когато режех мойте коси около четката, без да искам отрязах малко от космите на четката, но не е проблем, но внимавайте Wink

# 444
Има оферта в Испанския вип на румба и брава 380 http://es.buyvip.com/ref=pe_1088251_59848361_qddtb?src=email& … _A20KOV4HK1ZGKY_b

# 445
  • Пловдив
Забравих да кажа ,че мопа става и на другия модел,който се продава без моп.
Ама супер доволна съм.И да споделя ,че батерията на Бравата сигурно идва от друга планета,защото втора седмица не е дошла до Пловдив

# 446
Някой писа ли до амазон за липсващата фактура за Лг-то?
За пръв път ми идва нещо от амазон без фактура, но и за пръв път поръчвам от испанския амазон (то пък дойде от италианския и "говореше" на италиански Simple Smile )

# 447
  • Пловдив
Тришар,разпечатай я.Аз моите си ги разпечатах ,и ги регистрирах в сайта на ЛГ.
Като отидеш в поръчките горе в дясно

# 448
Тришар,разпечатай я.Аз моите си ги разпечатах ,и ги регистрирах в сайта на ЛГ.
Като отидеш в поръчките горе в дясно

В кой сайт да я регистрирам? А дали разпечатана и без печат ще я признаят? То дано не се налага да се ползва гаранция Simple Smile

# 449
  • Пловдив
Регистрираш я тук
http://www.lg.com/bg
Фактурата няма вариант да не я признаят.Много от фактурите си ги получавам по мейл и нямат печат-никога счетоводителката не ми е правила проблем.Така че не смятам че ще има проблем и тук

Общи условия

Активация на акаунт