Прахосмукачка робот - 6

• 94 647
  • 789
  •   1
Отговори
# 750
  • SF
А след като пропуска ъглите?

# 751
Е, ако е нещо незначително, да речем 2-3 см мисля, че няма да е фатално newsm78 Така или иначе ще трябва сам да си избършеш дограмата преди или след робота. Няколко ъгълчета какво са ако ми спестява останалия труд.
Като смученето под дивана, когато робота не достига до там. Друго си е някой да ти свърши 90% от работата Mr. Green

# 752
  • SF
Да, обсъждаме дали си заслужава парите, а и последващата разправия тази джаджа. (да я миеш, да я поддържаж, сервизираш и т.н.) Катеренето на стълба, бърсането на дограма и то без да докосвам с кърпа измития вече прозорец. Когато бършеш ъглите с нещо различно от робота, ще остане и следа по стъклото. Въобще някой да сподели точно как се ползва и какво прави след като е измило прозорците роботчето, за да ни е полезно. Защото май от цялата довършваща работа, да напръскам и да забърша стъклената част с микрофибър или гумената четка за стъкла, ми е най-лесното. Не ми се захваща с миене заради мръсотията и следите, които остават по бялата част и первазите. Споделете вие как го правите.

# 753
Аз бих си го купила въпреки всичките му недостатъци като ъгълчетата единственото, което ме притесни е мнението на Скубиду, че е шумен, в моя блок са малко мрънкащи. А дали някой го е ползвал за плочките в банята?

# 754
  • Пловдив
И аз отдавна го гледам,обаче като не може да премине от едната стена на банята и да иде на другата се чудя дали няма да ме хванат нервите.Та аз само ще търча да гледам дали да го местя.В едната баня имам и стъклена преграда та се чудя дали докато го местя и дебна няма да я измия по-бързо.Междувременно купих това
http://www.amazon.de/gp/product/B00L25FFOS?psc=1&redirect=tr … etailpage_o09_s00
и това http://www.amazon.de/gp/product/B00LPHUTM6?psc=1&redirect=tr … etailpage_o01_s00
Виледата има чупеща глава,а пък първото увеличава мощността при допир.Доволна съм и от двете,мият и прозорци и банята подсушават,за съжаление не го правят сами.
Пропуснах да кажа ,че Виледата я взех от черния петък и беше 29 евро тогава

# 755
  • There I was on a July morning
Esmee, роботчето е особено полезно, ако имаш труднодостъпни или неотваряеми крила на прозорците, като мен например. Аз рано или късно ще си купя такъв уред, само се чудя - дали да е този или да чакам да пуснат някой по-безшумен модел. Crazy Относно ъгълчетата на прозорците - малка част са недостъпни за машинката, не се забелязва толкова. Затова и препоръчах - да се изпробва, преди да се закупи. Peace

# 756
  • София
Моля за помощ - опитвам се да регистрирам робота LG на сайта на фимрата, за да ми тече гаранцията, но ми искат сериен номер, къде да го видя? Благодаря предварително.

# 757
  • София
Моля за помощ - опитвам се да регистрирам робота LG на сайта на фимрата, за да ми тече гаранцията, но ми искат сериен номер, къде да го видя? Благодаря предварително.

На кутията на робота го пише - аз от там го преписах Peace

# 758
  • София

На кутията на робота го пише - аз от там го преписах Peace

Мерси, довечера ще го потърся.

# 759
  • Русе
Да разкажа малко за одисеята си с моя Събчо.  #Cussing out

Ноември месец го връщах един път. Прави прахта на топки и ги оставя а не ги гълта. С твърдите частици няма проблем но топчетата които оставя след себе си са прекалено много за да ги преглътна.
Първи път- изхабени странични четки. Купих нови. Никакъв ефект. За по-сигурно смених и филтъра. Пак го занесох в сервиза.
Втори път - стоя два дена и ми го върнаха с мнението че му няма нищо. Да ама не. Направих клип. Обадих се на Самсунг и за трети път го занесох. След два дена ми го върнаха пак със същото мнение въпреки че техника гледа клипа, и видя какви ги върши.
Едно на ръка дето сервиза ми отказа протокол за вторият път ами и от Самсунг не се ангажираха с нищо. Само няколко пъти ми казаха да го занеса за четвърти път на сервиз но този път в друг. Само дето сервизите в града които обслужват Самсунг са все на една и съща фирма. На въпросът ми до кога да го разнасям по сервизите ми беше отговорено че такава им била политиката. Проклети да са! Бясна съм! Побърках се да се разхождам с тоя робот а аз да мета с метлата. Не че не ходя с нея и след него....
Преди години имах подобен проблем с една хлебопекарна Мулинекс. На третото връщане в магазина, както си беше вътре с хляба, от Мулинекс ми се обадиха, извиниха ми се и за да ме компенсират за неудобството, ми смениха пекарната с по-нов модел. Тях ще ги обичам вечно. Ама тия от Самсунг...... #2gunfire
Не рева за нов. Искам това за което съм платила да си върши работата както е обещано!

Уф  Tired

# 760
Да разкажа малко за одисеята си с моя Събчо.  #Cussing out

Ноември месец го връщах един път. Прави прахта на топки и ги оставя а не ги гълта. С твърдите частици няма проблем но топчетата които оставя след себе си са прекалено много за да ги преглътна.
Първи път- изхабени странични четки. Купих нови. Никакъв ефект. За по-сигурно смених и филтъра. Пак го занесох в сервиза.
Втори път - стоя два дена и ми го върнаха с мнението че му няма нищо. Да ама не. Направих клип. Обадих се на Самсунг и за трети път го занесох. След два дена ми го върнаха пак със същото мнение въпреки че техника гледа клипа, и видя какви ги върши.
Едно на ръка дето сервиза ми отказа протокол за вторият път ами и от Самсунг не се ангажираха с нищо. Само няколко пъти ми казаха да го занеса за четвърти път на сервиз но този път в друг. Само дето сервизите в града които обслужват Самсунг са все на една и съща фирма. На въпросът ми до кога да го разнасям по сервизите ми беше отговорено че такава им била политиката. Проклети да са! Бясна съм! Побърках се да се разхождам с тоя робот а аз да мета с метлата. Не че не ходя с нея и след него....
Преди години имах подобен проблем с една хлебопекарна Мулинекс. На третото връщане в магазина, както си беше вътре с хляба, от Мулинекс ми се обадиха, извиниха ми се и за да ме компенсират за неудобството, ми смениха пекарната с по-нов модел. Тях ще ги обичам вечно. Ама тия от Самсунг...... #2gunfire
Не рева за нов. Искам това за което съм платила да си върши работата както е обещано!

Уф  Tired

Много неприятно #2gunfire Сервизите са си за разстрел !!! Но и роботите на самсунг не са много яки, ако можеш някак си да направиш някоя размяна! От кой магазин си го взела. Ако е нещо като технополис, пробвай да ти го сменят за румба, отправи има няколко заплахи и така Simple Smile))))

# 761
  • SF
Защо да не са много яки? Какво различно правят от Румбите?

# 762
Защо да не са много яки? Какво различно правят от Румбите?

Въпросът е какво не правят Simple Smile не чистят хубаво Simple Smile

# 763
  • Там някъде нейде !!!
Радвам се, че открих темата. Двоумя се, робот или прахосмукачка да си купя?! У дома на всякъде е паркет и теракота и едно единствено помещение с изкуствена трева. Нямам прагове никъде освен на входната врата. Какъв ще е вашия съвет?

# 764
Радвам се, че открих темата. Двоумя се, робот или прахосмукачка да си купя?! У дома на всякъде е паркет и теракота и едно единствено помещение с изкуствена трева. Нямам прагове никъде освен на входната врата. Какъв ще е вашия съвет?

Прочети малко из темата, има супер много информация Simple Smile И можеш да си купиш робот-прахосмукачка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт