Прахосмукачка робот - 6

• 94 786
  • 789
  •   1
Отговори
# 660
ние също сме с малко бебе, което ходи навсякъде и заради него го искам, защото колкото и да чистя постоянно си има мръсно, сега ще разгледам лг-тата

# 661
+1 за LG  Peace аз също съм много доволна от "робинята" пускам я всеки ден , че понякога и по няколко пъти  Mr. Green Имаме малко дете , чието любимо занимание е да ръси трохи от солети и бисквити из целия апартамент  ooooh! и в добавка аз съм със силно склонна към опадане коса до кръста  Mr. Green освен това е достатъчно тиха , та да я пускам даже докато спи малката  Peace нямам опит с други марки , така че нямам база за сравнение  Simple Smile
О даа колко познато ми е всичко. Бисквити по цял ден се ръсят. Хляб, солети... Дъщеря ми вече знае (на година и половина е), че като чисти робота трябва да си събере играчките, защото иначе той ще ги изяде  hahaha Е не че винаги ги събира, но е виждала как захапва някоя играчка и има респект към него. Понякога дори му казва къде да ходи да чисти и всяка вечер не пропуска да му каже 'лека нощ'  Laughing При нас обаче има и голяма доза кучешки косми.  Вече знам, че във всеки дом с куче/коте трябва да има по един робот  Naughty Аз заради кучето го взех най-вече. Е няма такова облекчение! Вече никой дума не може да ми каже ако се опита да ме убеди в това, че не вършат работа  Wink

# 662
С робот и бебе е голяма забава  Laughing
Моето бебе като види, че пускам робота надава весели възгласи. И като мине покрай него само го потупва отгоре.
Някои играчки ги минава като танк, а други само ги набутва.

# 663
Хубаво е и паяжини да събира......ех Joy

# 664
  • Пловдив
Аз само да добавя че малката щерка сама се оправя с роботите.Понеже е в междусрочна ваканция /6год/днес и поръчах като падне батерията на Бравата да я сложи да се зарежда.Пуснала е и на двата етажа роботите.Много се забавлява.Незаменими са за мен
И да готвят и гладят ееееех

# 665
Момичета размечтахте се  Mr. Green хуманоидни роботи , за всеобщо съжаление още не са пуснали  Laughing А иначе нашата госпожица го гледа от поне 2 крачки разстояние и му вика Жиш-жиш , а като тръгне към нея бяга и се качва на дивана  Joy

# 666
  • Русе

Ей това ми е дерта и на мен, че само заради тях вадя старата прахосмукачка.
Моите много са свикнали с робота вече няколко години, но не бяха баш бебета като го взехме, но още знаят, че Румянка им яде играчките и прибират. Simple Smile

# 667
  • на малък остров в океана
И прах да бърше hahaha

# 668
  • Русе
Много на мечти го ударихме хахахахах.

# 669
  • Балчи-Варна
Гладах в Технополис прахосмукачка робот с прахосмукачка към нея,дето се слага на рамото и може да се обират паяжини.Цената мисля,че беше 850лв.Дали самият робот е добър?А прахосмукачката дали ще мете например стълбище,и за паяжини?някоя от вас има ли наблюдение?На 90% бях готова да я купя,но 10-те % ме спряха.А тези дни ще искам да ми изпратят робот-хобот за проба.

# 670
  • София
В амазоните има два робота които ми грабнаха вниманието :
 http://www.amazon.es/gp/product/B00A4B7HJC/=ox_sc_act_title_1?ie … id=A1AT7YVPFBWXBL
http://www.amazon.de/gp/product/B00IG5OWEG/=ox_sc_sfl_title_4?ie … id=A3JWKAKR8XB7XF

Кой е по-добрият според вас ? Ще се ползва в апартамент 120 кв - 3 спални ,хол с кухня и голям П-образен коридор. Настилки - ламинат , гранитогрес и мокетен килим. Ще съм благодарна за всяко мнение  Simple Smile

ПП :
тези двете : http://www.amazon.es/gp/product/B00A4B7HJC/=ox_sc_act_title_1?ie … id=A1AT7YVPFBWXBL

http://www.amazon.de/gp/product/B00A9SLCQO/=ox_sc_act_title_1?ie … id=A3JWKAKR8XB7XF

не са ли еднакви модели ??? Защо картинките (а и цените) са им различни ??

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 17:16 от micra

# 671
+1  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За мен да бърше прах е по-важно от паяжините. Макар, че откакто имаме робота и праха по мебелите е по-малко, особено като се пуска всеки ден.
п.п. Да ви питам само аз ли говоря на робота като на живо същество  hahaha

# 672
  • Русе
Не хахахаха

# 673
Не вярвам  Crossing Arms
Аз си му говоря и се разбираме прекрасно hahaha Особено като ми се яхне на чехлите, докато чисти и му кажа 'махни се бе' и той изчезва  Mr. Green

# 674
  • София
А съм от доволните притежатели на Агама...Жилището ми е 45 кв.,навсякъде ламинат..върши ми страхотна работа  Heart Eyes,но с батерията си имат проблем...след по-малко от година,новозакупената батерия издЪржа около 10 мин.,в момента зареждаме 3-4 пъти и чистим ,но не си е работа.Решихме да купим Румба 620,въпреки ,че нямат индикатор за пълен контейнер,но пък за тази квадратура и настилка някак не ми се дават повече пари...или бъркам? Споделете,моля ,Румбите как са с батериите след 1.5-2 год.ползване...

Общи условия

Активация на акаунт