Истории от комунистическа България

• 158 681
  • 3 891
  •   1
Отговори
# 2 610
  • София - Рим и обратно

Те сега американците ходят да ги умиротворяват и да ги оправят, Кафе. Sunglasses
Да де, именно. Горките хора, стигне ли се да те умиротворяват тия (или да ти бият ваксините), направо си поръчвай ковчега - ще бъдеш умиротворен буквално.
Не престъпления, направо зверства се вършат в момента, а вие още си подсмърчайте за Чернобил.

# 2 611
 Тая тема все повече прилича на пиеса на абсурда.

А. Социализмът е гаден и нечовешки експеримент, ужасно време...

В. Ами, какво толкова – най-щастливото време от живота на нашите.

А.  Неестествена икономическа система, дефицит на най-елементарни стоки...

В. Глупости, всичко си имаше, вие не сте гледали добре.

А. Не можеше да се пътува свободно.

В. Нищо подобно, майка ми обиколи Западна Европа.

А. На бригади ни пращаха...

В. Като сте балъци... Медицинска бележка или бутилка Джони от Корекома  където трябва и си готов.

А.  Абе не ми ги хвали. Да избиват хората по лагери...

В. Айде стига хленчихте. Лагери... това лагери ли са? Хората какви лагери имат.

А. И Чернобил – скриха, лъгаха...

В. Не са! Аз знаех. Веднага ни казаха, даже преувеличиха, то радиоактивния облак спрял в Румъния.

Гледам и до битите негри в Щатите сте стигнали... Laughing

# 2 612
  • Пазете Гор
Вярно, Нино, турила си Дългонос.
Гери, не бъркай цитатите  - " Свободно диша човек" е правилното, не спокойно!

П.П. Абе думах ви аз, че още от снощи темата е за ключ....

# 2 613
  • София
Ох бе, Гери, хич не са били до населени места... Само от Лас Вегас са наблюдавали фойерверките. Stop
И има хиляди дела, заведени срещу американското правителство от раковоболни.

# 2 614
Ирис, точки Б са ти силно преувеличени. Излишно е. Точно такива неща натягат така важни теми.

# 2 615
Аз нещо не разбрах, и еболата ли гадните американци са я измислили и нарочно заразяват с нея хората? Някъде четох и че специално със самолет хвърляли вируси над София, че да можели да правят бизнес за милиарди от лекарства и ваксини.

Ами "кафе с мед" и Елица, за да са сигурни, че такива неща няма да им се случат, интересно защо не емигрират в Северна Корея? Там другарят Ким Чен Ун зорко бди да няма такива империалистически диверсии. Че може и национални героини да ги направят - как пред гадния ЕС и НАТО са предпочели хуманния строй на великия основател Ким Ир Сен. Могат да издадат книги, да провеждат срещи с трудещите се...и да бъдат галеници на режима:)

Може и в Куба, я там какви плажове има и е топло...могат да изнасят лекции за това колко е гадно при капитализма.

# 2 616
  • Blondeville

А.  Неестествена икономическа система, дефицит на най-елементарни стоки...

В. Като сте балъци... Медицинска бележка или бутилка Джони от Корекома  където трябва и си готов.

А.  Абе не ми ги хвали. Да избиват хората по лагери...

В. Не са! Аз знаех. Веднага ни казаха, даже преувеличиха, то радиоактивния облак спрял в Румъния.

Iris, добро резюме на нещата Laughing

# 2 617
  • Пазете Гор
Не само еболата, и СПИН, и ваксини, ами едно време и с въшки ни пълнеха, гадните му пиндоси! Даскалицата ни разказваше как в София хванали някакъв, дето хвърлял при хората кибритени кутийки пълни с въшки.

То и това беше претоплена манджа, както и повечето им. През 30-те съветските медии (ох..медии) охотно пишат как подучени от световната буржоазия кулаци сипват натрошено стъкло в работническата супа и подхвърлят гайки в струговете.

# 2 618
Ирис, точки Б са ти силно преувеличени. Излишно е. Точно такива неща натягат така важни теми.

Цитати да търся ли  Joy

Излишно е дотолкова, доколкото отношението към тези неща е вътрешно усещане. За хората, който споделят мнението, че социализмът си е бил едно добро време нищо от казаното от когото и да е няма да го промени, ако ще не документи, ами лично Господ да дойде да им каже. Тези схващания не се променят, а всички факти се нагаждат около тях.

Затова темата отдавна има хумористичен отенък и не може да бъде важна.

# 2 619
  • София
Ирис, пропусна да напишеш за почудата на децата на демокрацията от феномена "зимнина", гледането на погребения на държавни глави по телевизията в детските градини и кошмарните почивки в мизерни станции и бунгала, за които само сте чували, но не сте успели да се доредите... и пр., и пр. tooth

# 2 620
Не само еболата, и СПИН, и ваксини, ами едно време и с въшки ни пълнеха, гадните му пиндоси! Даскалицата ни разказваше как в София хванали някакъв, дето хвърлял при хората кибритени кутийки пълни с въшки.

Въх, уби ма!!!
Амчи аз моите ги продавах точно в кибритена кутия. Една кутия с въшки срещу две дъвки Турбо!

# 2 621
  • София - Рим и обратно
А не, бе хич, само дето ей така си потъват едно след друго в небитието всички тия престъпления. Всичките до едно "наказани" Mr. Green.
http://interest.actualno.com/Zagovoryt-ebola-news_58453.html

Претоплена манджа, ама вчерашна. А вие още топлите някакви мухлясали спомени за лошите комунисти, дето взели на баба ви коня и каруцата. Е, добре, било е, преживейте ги вече тия имоти.

А опитите, за които Елица говори, май никой не се наема да ги коментира, нали? По-приятно е да се потупваме по рамото колко сме по-по-най демократи, за разлика от гадните комунисти, дето за всичко са ни виновни Grinning.

# 2 622
  • София
Скрит текст:

А.  Неестествена икономическа система, дефицит на най-елементарни стоки...

В. Като сте балъци... Медицинска бележка или бутилка Джони от Корекома  където трябва и си готов.

А.  Абе не ми ги хвали. Да избиват хората по лагери...

Готино резюме!
+1

# 2 623

Гери, не бъркай цитатите  - " Свободно диша човек" е правилното, не спокойно!

Точно така - свободно. Както "работата ни прави свободни".
 Това са две много сходни разбирания за свободата.

# 2 624
Претоплена манджа, ама вчерашна. А вие още топлите някакви мухлясали спомени за лошите комунисти, дето взели на баба ви коня и каруцата. Е, добре, било е, преживейте ги вече тия имоти.

Значи да забравим имотите, които изплюскахте.
Да бачкаме за нови и да ви ги предоставим отново за повторно изплюскване?

Общи условия

Активация на акаунт