Никъде и никак не съм посочила шестцифрени доходи на месец.
Шестцифрена сума струва автомобилът на инженера.
Първо беше с баничарка, после с нисък клас, после среден клас, после висок клас. Има градация, така да се каже. Същото важи и за жилищата им. Първо боксониера, после двустаен, после тристаен и накрая къща.
Герри, не си достатъчно квалифицирана за да ми бъдеш домашна помощница.
Убедена съм, че не различаваш кашмир от коприна и нямаш капацитет да извадиш петното от килима ми от монголски кашмир.

То, това не е лесна работа.
/шегувам се, но само до някъде, да не се обидиш сега/
И между другото, познавам и адвокати с дебели, ама много дебели връзки, айде да го кажа контакти, които не успяват да сглобят и хиляда лева на месец.
Тикат им в ръцете работа, ама оная работа, добре платената, с дебелите хонорари и тях ги мързи и да гледат даже.
След малко и за Кире багериста ще ви разкажа.
Да довършим за измеренията на труда и доходите у нас.
И между другото, моят собствен брат, завърши скъпото си и престижно образование в Германия, където получи предложение за работа не от една, а от няколко фирми, понеже имаше препоръки горещи от свои преподаватели, как да го нарека и аз не знам, но го приемете като връзки.
Той, обаче отказа, завърна се у нас, където започна свой бизнес, наложи му се, разбира се да върши доста неща, не особено лицеприятни за грандиозната му диплома, препоръки и няколкото езика, но с днешна дата е собственик на бизнес със завидни материални активи, чиято стойност няма да споменавам, че много се вълнувате и е на 35.
Аз съм по майчинство и имам под ръка баби и дедовци и кротко дете! Ха, построила съм си комунизма!
Пуснете си тема за заплатите, де!