Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 59

• 32 767
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • Canada
Freya,  защо си триеш постовете?

Чак пък някой да е съдил някого... айде сега. По-скоро видях възмущение срещу Хербалайф и подобните им, че се възползват от суетата на хората. Вярно е че всеки греши, но и е вярно, че когато някой го прави  е по-добре да му го кажеш вместо да го успокояваш, че всеки го прави.

# 616
Ако ме питат, ще кажа мнението си. Не бих се натрапвала. Най-безпредметно е да се спори с човек, който е убеден в собствената си правота.

# 617
ТДИ пиша от тел и не ми излиза емотиконката Good Posting, та много ми хареса поста ти  Simple Smile

Аз съм забелязала, че много хора просто търсят лесен начин, мързи ги и реялно не искат толкова много промяната. Защото съгласете се, човек, който много иска нещо стига до верния път. А компаниите предлагащи различни препарати много добре знаят, че хората ги мързи.

Днес ми е почивен ден  Simple Smile

# 618
ТДИ, продължавай да храниш блога си. Като позатлъстее, предлагам да го турим на първа. Много по-мотивиращо е, когато съветите идват от човек от същата черга.

Хайде да не съдим тези, които са избрали "лесното". Едно, че всички сме били наивни. Второ, че всяка от нас допуска грешки. И трето, че на тези хора им е в пъти, в пъти по-тежко, отколкото на нас. Ние вече сме научили урока си. А на тях това все още им предстои, при това ще трябва да стане по трудния начин.

Фея, благодаря, от теб е голям комплимент за мен, ти си знаеш, сигурна съм, колко ценя твоето мнение  Hug

По втората част също съм съгласна с теб. Много съгласна. Понякога на хората им е много трудно да се поставят на мястото на други хора и живеят според максимата "щом аз мога и другите могат", не го разбирам, особено от хора като нас, които както казваш са минали през много неща. И отчаянието и объркаността на тези, които купуват такива неща, също я разбирам, защото и аз съм била в положението да не знам какво повече да направя...когато удряш дъното в отчаянието си и въпреки положените усилия, резултати липсват, тъй като ти убягват някои прости, но важни правила в храненето и тренирането. Много голяма работа сме всички като ги овладеем тези неща и сме склонни да съдим другите, вместо да споделим опит и да им помогнем  Tired

Теди, Фея, Чудесни постове! Адмирации момичета!  Hug
А за блога на TDI нещо съм пропуснала, моля за линк!

Днес поработих корем от програмата one_on_one, нарочно я заобикалях, отдавна не бях я правила и изибарх по-лекички, голям зор, но ме нахъса скоро да я повторя да си върна издържливостта.

Бобче, много забавно разказваш  Grinning

Приятен ден момичета!

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 08:59 от !Diva!

# 619
  • Пловдив
Пак изпуснах нещо.... дойде купон и айде еее,  пропуснах го.  Simple SmileФрей , не знам какво написа, ама аз да си кажа,че моето възмущение е към индустрията с хранителни добавки и препарати по принцип. Също и към тази със супер храните. Не смятам, а знам,че нещо със себестойност 5 лева го опаковат,  промотират,  рекламират и го продават с печалба от 1000%. Някак си не е честно. Работя в най - големия производител за хранителни  стоки в БГ, и мога да кажа,че се радват, ако имат печалба от 1-2%. А се дава хляб на хиляди хора.  В същото време шарлатаните опаковат водорасли  от Червено море /ама не съвсем/, казват,че лекуват от рак до хемороиди и слагат баснословна цена и това е. Що се отнася до борбата с излишните килограми, аз давам право на всеки да решава за себе си. Не всеки иска да е 40 кг. Или да търпи лишения цял живот, за да изглежда добре.  Ще кажете здравето? Ами понякога дори то не може да ни накара да преглъщаме пред шоколад като куче пред кокал и да не го хапнем. Така че всеки решава за себе си и никого не бива да съдим,че е дебел, трътлест,  сланинчест и други.
Сега да си кажа,че тази днешна тренировка ме доведе почти до сепуко. Wink Ама ужас. Скорост, ловкост, сила, дупе, суингове,  подскоци, последните 5 '  пък са немислими . Ако доживея да ги направя без почивка, да ме обявят за Мис Мощни крака на минутата. Интересно ми е Бобче как би се справила,  ама Боб, ти май Шон не го долюбваш. ... Та Отчитам Power legs Асайлъм 2 50' и отивам да се срамувам колко съм зле.
Лек и усмихнат ден,  bouquet

# 620
Любче ти ако си зле ние начинаещите в бранша какво да кажем  Laughing Хич не ти вярвам, да знаеш  Naughty  Grinning Но ти вярвам за Асайлъм  че е трудна и през ум не ми минава да я тегля, но изтеглих one on one и 3-те варианта, Дива, благодаря  Hug Ще си чака реда някога и някъде да я направя, ще я разгледам.

Отчет за мен - кардио 3 от БР. Честно много се радвам, че само още веднъж ще ми се наложи да правя това измъчено кардио. Има поне 5 поредни упражнения със скок, които не те оставят дъх да си поемеш, в 3 кръга. Да, изпотявам се и се уморявам, ама и без дъх оставам, макар, че вече и свикнах на тренировката и я карам без да спирам както беше в началото.

Прекрасен ден, момичета   bouquet

# 621
  • Пловдив
Рейни, Джилиян има програма one week shred.Много е готина, 2 тренировки са , силова, която да се прави сутрин и кардио за следобед. Та кардиото следобед е 2 пъти по - гадно от това в БР,  но все пак е подобно. Ако се ,чувстваш готова , може след БР някоя седмица да вкараш и тази програма. На мен ми хареса, аз я правих  след Р90х 3  и даже видях резултат. Hug

# 622
Любче, мерси  Hug тегля я сега. Може би на първо време ще завъртя 6 уийкс 6 пакс и тази, после ще го мисля. Ще го умувам уикенда. Теди ми даде много готини тренировки към ФБ, мисля да ги правя и тях, но  сигурно като обърна смените на работа, като стана 1-ва до 5ч, че тогава няма да бъда притисната откъм време. И пайло-то харесах (така ли се чете  Crazy) изобщо много станаха  Mr. Green

# 623
Този ден трябва да се запише със златни букви в моята спортна биография  Crazy Върнах се от нощна смяна с ... голямо желание да тренирам. А си бях предвидила този ден за почивен. Според мен "вина" има вчерашната тренировка, която ме нахъса много, а и факта, че снощи нямахме много работа и съм си поспала поне едно 4 часа.

Сега правя малко почивка и продължавам с последния кръг от Ден 45 (ниво 2). Май ще успея да я направя цялата, въпреки нощната смяна. Общо взето голямо постижение за глезла като мен.

От вчерашната интервална отчитам приятна МТ на глутеусите и бедрата. Изненадващо нямам МТ на раменете, а тренирах с модифицираните ми вече 3 кг гири (не ми се смейте, сега свиквам с тях). Днес в тренировката ми липсват лицевите опори и мисля да си направя няколко серии. Искам да си усетя малко и раменете. А планк 20 сек. ми се вижда супер малко Grinning. Пробвала съм го - успявам да задържа малко повече от минута Grinning.

# 624
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Фрей, не си трий постовете, не сме целели да те обидим. Коментираме както винаги - ти имаш твоето мнение, че тези хора си търсят лесното и сигурно част от тях, наистина го правят, но има и други, които го правят от отчаяние, от липса на информация, от наивност. Всеки има право на мнение, както и да си го отстоява, така че не виждам причина да си триеш мнението  Peace

Блогът ми е тук: http://tedialadzhova.blogspot.com
Ще го местя през уикенда, но така или иначе и на този адрес също ще можете да го намерите Wink

Фея, благодаря за предложенията  Laughing Особено за коня  Hug Иска ми се блогът да е за мен, не толкова за тренировки и хранене, защото има много такива на пазара, но неминуемо ще има и такива публикации, просто защото храненето и тренирането са вече голяма част от живота ми   Peace

За днес съм замислила тренировка за цяло тяло, този път ще добавя и тежести, мисля да правя раменна преса, тяга, кик бек... ей такива неща  Mr. Green

# 625
Аз пък се сещам, че и така "любимите" ми и без това Орифлейм бяха пуснали някакви супи май бяха, с които хем ядеш, хем слабееш. Дали пък нямаше и някакви други прахчета, не мога да се сетя, че отдавна се опитваха да ме зарибят... Една позната, с която не бяхме никак близки, изведнъж започна да ми звъни, да иска да се видим, да пием кафе, вино, оферти бол. Та видяхме се най- накрая и се почна- ама то били прахчета чудо, ама какъв ефект имали, ама кък и дистрибутор мога да им стана, ако искам. Как се запознала с една дама, която продавайки такива прахчета вече е с невероятно стабилно финансово положение... абе СЕКТА пълна. Отсвирих я тотално, разбира се. Но вярвам, че този бизнес си процъфтява все още.  Tired

По събралата ни тема- корем+ горна част+ кардио.
След което- протеин с кефир и круша, а преди малко- салата от авокадо, червен лук, настъргано цвекло, 2 яйца, 5 малки кисели краставички, сока на един лайм. Мисля, че нищо не съм забравила от съставките. Laughing

Това от мен засега. Доскоро ви!!!

# 626
Принципно аз имам също крайно мнение за суперхраните, вълшебните прахчета и хранителните добавки, които всяка вечер от тв екрана ни обещават куп прекрасности. Но това е положението. Да не говоря, че и професионално се занимавам с този тип бизнес.

Вчера ми пристигна нов протеин с вкус на сметанов сладолед. И разбира се, не се удържах да го тествам - забърках го с кисело мляко, желатин и бам в хладилника. Тази сутрин закусих с него. Е, няма такава вкусотия. Другият път ще добавя и филирани ядки.

Тренировка - отчитам символична такава, че бях в офиса до 21 ч.

# 627
  • UK
Липсвате ми и изпускам купона! Едвам прочетох отгоре-отгоре...но идвам с отчет от снощи! 3.5 км интервално бягане, след това силова за долна част. Открих една много яка машина за прасци във фитнеса, а о цял ден бях на токчета, така че днес си имам направо МТ на прасците. С храната съм добре също, имаме ресторант в сградата и има протеинов бар със салати, варива - голямо разбнообразие, така че засега не изпитвам нужда да си нося от къщи храна. Всичко е наред, с две думи.
Би, прекрасни!  Heart Eyes
Днес няма да тренирам, просто няма как всеки ден да ходя и в залата, ако искам личен живот след работа Simple Smile.
Лек ден на всички!

# 628
Момичета, моля. Съжалявам, че предизвиквам такива емоции в темата.  Hug

Просто ми се струва абсурдно да заместваш 2 хранения на ден с магически прахчета и да отчиташ чудодейни резултати. Но всеки е свободен да прави каквото и както намери за добре с организма си.  Simple Smile

Въпросът беше, както и Бобчето казва, че биваш подмамен със семинар уж за здравословно хранене и започва облъчване как ти няма да постигнеш абсолютно никакви резултати, ако не вземеш продукта Х на цената У. Ето, видиш ли, другите какви хубави резултати имат, а ти пак си оставаш дебел и нещастен. Тъжно е, че те работят по такъв долен начин и използват слабостите ти. Няколко пъти се опитах да обясня, но.. без резултат.  Tired

# 629
  • Пловдив
Смоуки, четеш ми мислите, мацко. От тази сутрин го мисля точно това десертче, ама като някакъв с най в дните с недостатъчно протеин, та си мислех точно за кисело мляко, протеин и желатин. Чудех какво още да сложа, ядки ще са, Благодаря много. П.с. за съжаление се оказа, че хич не ми стига протеина,  та се опитвам вече някак си да го нагласям.
Лека

Общи условия

Активация на акаунт