Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 59

• 32 766
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Mеркo,  Визирах Инсенити, втори месец. Той човека така си го е и кръстил -Макс Интервал Спортс Трейнинг,  живо интервал но кардио си е, 60'. И да, виждала съм часовници на мъже, горят по 1000 калории гадините.
Оф, като стана дума за спортни часовници, някой да ми препоръча нещо? Излезнал е и на Майкрософт , моя мъж напира да ми купи такава фит гривна, аз се чудя още коя точно. Някакви препоръки?

# 601
  • Русе
Кардиото ми след крака е 30 мин ходене на пътека. Едночасовото е 30 мин пътека - бягане и ходене и 30 мин кростренажор. Не правя колело поради травми в коленете от много акъл преди време. Ефекта при мен е изключително добър по мнение на всички, които ме познават преди и сега. Айде малко инфо за мен. Започнах 58кг чиста сланина на 30 май, след две години извън залата заради гореописаната травма. В момента съм 52кг. Проблемни зони - големи бедра бедра и отпуснато дупе. Не съм си правила снимки преди и сега за съжаление. Изпробвала съм всички известни диети с йо-йо ефект. Никога не съм изглеждала по-добре. Та поради горното казвам, че имам пълна вяра на инструктора си. Поставила съм си цели и той ги следи неотменно. И последното, което ще кажа е, че всеки организъм е различен има различни потребности и различна поносимост на натоварване, затова и режимите на всички са различни.

# 602
по 1 кисело мляко на ден, обезмаслено, с 2 пъти кофичката вода, 2 краставици, 2 с.л. Орехи. И това го разпределя и яде цял ден.

Въх!  ooooh! Егати нелогичния режим.. даже не мога да му определя целите  Rolling Eyes
Нелогичен, щото не знаете що е това чудо Хербалайф, на за това.  Crossing Arms  Mr. Green Та, понеже една колежка ходи там, незнайно как е примамена, яде по 2 лъжички от нещо на прах??? с кисело мляко и ябълка и това й е обядът. А и вечерята.  #2gunfire
Та, това ми ти нещо на доза било 280 калории, замества хранене. Престъпници.  Sick Качват те на някакъв "уред", който освен кила, подкожни мазнини и прочее неща ти гадае и на метаболитна възраст. Та, на нашата й била като на 55 годишна леля, а тя на 40. Трябвало по - често да пие от шейкчето, за месец 70 кинта, удоволствието да стоиш гладен. Как не ги е срам.  Close После, тя била свалила само 15кг. за 4 месеца, пък има за сваляне около 30. Е как няма?!?!?!?!

# 603
  • Пловдив
Леле. Суеде, Тези Са ПРЕСТЪПНИЦИ. А при това безпаричие как им се връзват ooooh! Оффф,  хората сме големи ахмаци.  #Cussing out

# 604
Btw, каква е тази shakeology, дето се рекламира упорито в записите на Чалийн?

# 605
Това ми напомня на онези китайските хапчета, сега са някакви чайове ли, кафета ли, не знам, където като пиеш от него и отслабваш, ама не трябвало и да ядеш  ooooh! Еми аз ако не ям и без това ще отслабна, ама после йо-йо ефекта  Outta Joint Мошеници и тарикати на дребно. А за тия кафета ако ви кажа колко народ се е излъгал чак ми става тъжно. Работя в куриерска фирма и взимаме такива пратки редовно, еми една пратка е около 100-тина лв., които пари могат да бъдат изхарчени за много по - полезни неща. Да, ама не, всеки гледа "набързо" да свали едни 5-10 кила, пък после дето ще качи 15 не се сещат  ooooh! Ама ме е яд, че има хора, които им вярват, и заради това тоя им бизнес процъфтява.

# 606
Е, то само шейковете да са.  Sunglasses То закуска, то чай, то хапчета. Ама глупаци бол. Водят ти и курс на обучение, 3месеца, прости, сложни, тъпи, всякакви видове въглехидрати изучаваш.  Laughing А! И ако ядеш, сваляш мускулна маса. Като за капак, след като преминеш курса, можеш да станеш представител и да предлагаш и ти продукти, взимаш и продукти на преференциални цени. Приказка.
Класическа пирамида за балъци. Ама с риск за здравето.  ooooh!

# 607
Е, то само шейковете да са.  Sunglasses То закуска, то чай, то хапчета. Ама глупаци бол. Водят ти и курс на обучение, 3месеца, прости, сложни, тъпи, всякакви видове въглехидрати изучаваш.  Laughing А! И ако ядеш, сваляш мускулна маса. Като за капак, след като преминеш курса, можеш да станеш представител и да предлагаш и ти продукти, взимаш и продукти на преференциални цени. Приказка.
Класическа пирамида за балъци. Ама с риск за здравето.  ooooh!
За мен са си чиста секта. Да ме извиняват последователите им. Tired

# 608
  • Canada
 Шейколоджи е продукт на Бийч боди, под чиято шапка са и Шон Т, Шалийн, Тони Хортън, с две думи повечето известни фитнес програми с, които се работи тук ( Лес Милс, Пийо, Инсенити,Р90, Бразилиън бът лифт...). Според листовката включва протеини, адаптогени, витамини и минерали и т.н.

# 609
  • Stavanger,Norway/ Varna
Точно Хербалайф се опитаха да ме вържат миналата година. Сложили обява за инстуктори и аз пуснах молба. Първо ме усъмни скоростния отговор, огромния интерес (предвид, че тук без кетап, никой друг не иска да ме погледне) и накрая да съм си дала адреса и тел. номер, за да сме си поговорели за работата. Накрая и покана за приятелство получих във фейс и съмнейшънът ме завладя. Пуснах го в гугъл въпросния господин и лъсна дебело Хербалайф Simple Smile. Веднага го разкарах, не на мен тия.

# 610
Харесва ми когато се формират дискусии на различни теми. Чета с удоволствие коментарите на всеки. Мисля, че по този начин обогатяваме темата. Всеки споделя своя опит и вместо само с отчети, допринася с информация, която може да бъде от полза. Надявам се Елан  да не е приела нещо лично, че дискусията днес се породи от неин пост.  Hug
Сладки сънища! При мен е още рано, но зимно , валежно и студено.... Mr. Green....но какво пък от това! Mr. Green

# 611
ТДИ, продължавай да храниш блога си. Като позатлъстее, предлагам да го турим на първа. Много по-мотивиращо е, когато съветите идват от човек от същата черга.

Хайде да не съдим тези, които са избрали "лесното". Едно, че всички сме били наивни. Второ, че всяка от нас допуска грешки. И трето, че на тези хора им е в пъти, в пъти по-тежко, отколкото на нас. Ние вече сме научили урока си. А на тях това все още им предстои, при това ще трябва да стане по трудния начин.

# 612
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
ТДИ, продължавай да храниш блога си. Като позатлъстее, предлагам да го турим на първа. Много по-мотивиращо е, когато съветите идват от човек от същата черга.

Хайде да не съдим тези, които са избрали "лесното". Едно, че всички сме били наивни. Второ, че всяка от нас допуска грешки. И трето, че на тези хора им е в пъти, в пъти по-тежко, отколкото на нас. Ние вече сме научили урока си. А на тях това все още им предстои, при това ще трябва да стане по трудния начин.

Фея, благодаря, от теб е голям комплимент за мен, ти си знаеш, сигурна съм, колко ценя твоето мнение  Hug

По втората част също съм съгласна с теб. Много съгласна. Понякога на хората им е много трудно да се поставят на мястото на други хора и живеят според максимата "щом аз мога и другите могат", не го разбирам, особено от хора като нас, които както казваш са минали през много неща. И отчаянието и объркаността на тези, които купуват такива неща, също я разбирам, защото и аз съм била в положението да не знам какво повече да направя...когато удряш дъното в отчаянието си и въпреки положените усилия, резултати липсват, тъй като ти убягват някои прости, но важни правила в храненето и тренирането. Много голяма работа сме всички като ги овладеем тези неща и сме склонни да съдим другите, вместо да споделим опит и да им помогнем  Tired

# 613
В темата всички са наясно с базисните принципи на хранене, процеси в тялото, нутриенти, различни типове физическа активност. При мен е резултат от натрупване, вие може и изведнъж да сте се събудили с цялата тази информация, не знам  Mr. Green Mr. Green
Но разговаряйки с хора - половината, от които с проблемно тегло, разбирам, че масово нямат представа и не разбират доста неща, а в същото време се губят в някакъв океан от информация, която не могат да филтрират. Та моето обяснение е, че и затова различните препарати и магични диети се радват на голям успех и популярност. Друг е и въпросът, че много от хората с проблеми в теглото имат и емоционални люшкания

# 614
ТДИ, е вземи тури някоя друга снимка в тоя блог, де. Гръбче, бицепс, краче, коремче... Да се вижда какво си постигнала.

А! И коня! И коня сложи. Още ми е пред очите. Какво разкошно животно!

И рецепти. Щракай, качвай, пиши.

Можеш да сложиш линк към блога и в бг-маммския си профил  Hug

При мен е резултат от натрупване, вие може и изведнъж да сте се събудили с цялата тази информация, не знам
Laughing Де бре! То така да ставаше... Знам, че се шегуваш.

Джо Дилън за днес.

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 03:49 от Фея Кръстница

Общи условия

Активация на акаунт