Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 59

• 32 783
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Дилянка БР са по 2 тренировки за 2 седмици, разделени са на горна и долна част, но работят цяло тяло. Харесва ми, че са опростени упражненията, а не някакви завъртяни, лесни са за изпълнение, но в същото време доста ангажиращи и винаги приключвам обляна в пот. Комбинирани силови с кардио - в една тренировка има 4 кръга, повтарят се по 2 пъти, а между тях 1-минутно кардио. Силовите са или със собствено тяло или с тежести, те ползват между 3 и 8кг., а аз межди 1 и 5, зависи от упражненията. Единственото, което не ми харесва тук е, че има твърде малко упражнения за корема, сега искам там да наблегна и за това си мислех за 6 уийкс 6 пакс, ама са само 2 уоркаута - ще ги направя за 2-3 седмици и после ще започнат да ми стават лесни и ще се чудя пак кое да подхвана. И така с моите драми  Grinning

# 436
Всеки ден ли са? Аз те съветвам да видиш тези на Руми, да ги пробваш и да видиш дали ще ти хареса. Не са чак толкова завъртяни, колкото си мислиш.

# 437
Днес отчитам ден 30 и много стречинг, заедно с едното клипче за шпагата. Иначе много се тъпках цял ден и накрая чак ме заболя корема  Grinning

За мускулната треска, аз различавам два вида. Едната е лека и по-всеобхватно болезнена, докато другата е в конкретни мускулчета и е зверска, все едно се разкъсват мускулите и сухожилията на места. При първия вид, добре ми действа да тренирам въпреки болката, така на другия ден е намаляла. Но при втория става още по-зле и е много трудно после въобще да направиш някакви упражнения, боли сякаш те режат с нож. Така че зависи каква е мускулната треска и как се чувстваш.

# 438
Рейн, аз започнах 90ДП след като бях минала 6-те седмици за суперначинаещи + следващата програма "Божествени тела". Това са двете най-най-лесни програми от общо 10 Grinning от качените на сайта на Руми. Започнах предизвикателството на ниво 2, но ми беше лесно (не чак лесно, но чувствах, че мога и повече) и след 5-6 дена минах на ниво 3. Хубавото е, че тренировките за двете нива са много подобни и ако преглеждаш ниво 2, ще имаш идея как да правиш ниво 3 с модификации, там където упражненията са над възможностите ти. В началото винаги гледах клиповете и за двете нива, но с времето схванах кои са модификациите на основните упражнения и вече коригирам в движение, ако ми се налага. Няма нужда да си на нивото на Румяна, за да правиш нейните тренировки (и слава Богу Laughing). В първите дни от предизвикателството имаше няколко експеримента с по-сложни хореографии, но бих казала, че отдавна не са ни се случвали. Във всеки случай тренировките са наистина много разнообразни, което е много приятно!
И на мен Джилиан ми е много симпатична и я обмислям за после, тъкмо ако започнеш 90 ДП, ще ми кажеш с какво има смисъл да продължа. Simple Smile 6 уийкс 6 пак също съм набелязала.

# 439
  • UK
Тренирах! Днес отчитам Спартакъс х 2, правих го и летях, толкова енергия имах - може би трябва да го прекръстя на Херкулес  Crazy След това 40 мин. силова за рамо, гръб, гърди и трицепс, последвани от 3х30 коремни преси различни видове. Явно бая въглехидрати бях насъбрала, имах сили и за още. Сега смятам да вечерям агнешко с някакви зеленчуци и да гледам сериал с Клайв Оуен Heart Eyes

# 440
Барба, и аз съм си набелязала тези двете програми, но ще са след 90 ДП, тоест след нова година. А дотогава ще сме в прекрасна форма с Руми Peace

# 441
Добро утро, момичета!
Току що приключих с ревизията, така да я наречем, и много искам да си споделя!
От миналата седмица отчитам -2кг, а в сантиметри (за 2 седмици): -1см на паласки, -2,5см на дупе, -1см на бричове, талията ми не мърда от доста време, но на око мисля, че съм я изчистила.  newsm68 newsm44    ura newsm18  261uu newsm57

Целия спам от емотинконки е, защото тези новини идват след 2 седмици тъпчене с неща, които твърдо не искам да споделям. В най-смелите си мечти очаквах просто да съм задържала на старите нива.

За по-късно съм решила да разтягам с йога и така, живот и здраве, приключвам най-добрата си седмица с 1 почивен ден.

# 442
За днес силова за горна и долна част

# 443
Току що приключих с ревизията, така да я наречем, и много искам да си споделя!
От миналата седмица отчитам -2кг, а в сантиметри (за 2 седмици): -1см на паласки, -2,5см на дупе, -1см на бричове, талията ми не мърда от доста време, но на око мисля, че съм я изчистила.  newsm68 newsm44    ura newsm18  261uu newsm57

Честити ти резултати!!   bouquet

Пожелавам всеки му такива хубави - си Simple Smile

Отчитам сутрешна разходка !

# 444
Здравейте, и аз се присъединявам към хубавата темичка Simple Smile Решила съм, че почвам да спортувам, че съм се схванала пред този компютър...С какво ще ми препоръчате да започна?

# 445
vili_t0, добре дошла!
Мисля, че на момичетата ще им е по-лесно да ти помогнат, ако разкажеш повече за себе си - спортувала ли си нещо досега, какви са целите ти, какво (не) би ти било интересно и приятно да правиш, как е теглото ти в момента, имаш ли стари болежки?

На първата страница има страшно много различни предложения за тренировки - прегледа ли ги? Тук всички са фенове на Румяна, която предлага упражнения за всички нива от начинаещи нагоре.

Приятно изкарване с нас и обещаваме да помагаме с каквото може!  Hug 

# 446
Дилянка, изобщо не смятам, че 90 ДП ще те затрудни. Доколкото помня и аз съм правила някои от кардио тренировките от БР и си е точно на място. Ниво 2 ще ти е лесно, започни от ниво 3, ден 1, виж как се чувстваш и решавай  Peace

Някой по-назад беше публикувал тази тренировка https://www.youtube.com/watch?v=t1j2gDoSbG0 та си я откраднах за добро утро в неделя  Grinning

Събота ми беше ядене и сериали, днес започвам обещаващо. Сега ще пера и ще се къпя  Laughing

# 447
На 25 години съм, не съм много на "ти" със спорта Grinning, 168 см/50 кг. Целта ми по-скоро е да се раздвижа, тъй като прекарвам по цял ден пред компютъра. Реално до момента не съм тренирала нищо (е, не съм супер обездвижена - разходки в парка, с кучето, от време на време колело), но е време за нещо по-сериозно, тъй като усещам болки в гърба и кръста, породени от работата. Пускала съм клипчета вкъщи, обаче често си намирам някакви оправдания и работа и като още в началото почвам да съм нередовна. Мислех си за джогинг, обаче сега не е най-подходящото време, предвид сезона. Сега разгледах предложенията на първа, мисля да опитам програмата за начинаещи на Руми. Само трябва да измисля как да не се офлянквам, а да я спазвам... Mr. Green

# 448
Само трябва да измисля как да не се офлянквам, а да я спазвам... Mr. Green

Това, което ме спаси мен, е че вкарах тренировките на точно определено място в режима си - веднага след като съм се върнала от разходка с кучето (през седмицата след вечерната, през уикенда си позволявам избор между сутрешната и вечерната). По този начин ми станаха част от ежедневието и ритъма. Абсолютно невъзможно ми е да съм се разложила вече на дивана и да трябва специално да стана в някакъв момент от нищото, за да тренирам.
Друго, което помага лично при мен е, че редувам с тренировки в зала, които периодично ме комплексират и съответно мотивират да се стягам по-бързо, като си помагам вкъщи.

Радвам се, че си си харесала нещо и отстъпвам място на останалите, които познават по-добре работата на Руми, да съветват.

# 449
  • София
Привет на новите  Hug На мен този уикенд ми е почивен от утре се почвам пак, приятна почивка на всички  Peace

Общи условия

Активация на акаунт