Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 803
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Много дами ми писаха,и понеже е неудобно просто госпожата при която ходих излезе човек,това е първата личност откровена и можеща,а не даваща надежда и обещаваща.както каза тя колата я продадох на 2ден за другите бъдещи предсказания с времето ще покаже.Не съм първа младост повярвайте последните 1г много страдах.Успех и на вас и по малко разочарования!

# 226
Много дами ми писаха,и понеже е неудобно просто госпожата при която ходих излезе човек,това е първата личност откровена и можеща,а не даваща надежда и обещаваща.както каза тя колата я продадох на 2ден за другите бъдещи предсказания с времето ще покаже.Не съм първа младост повярвайте последните 1г много страдах.Успех и на вас и по малко разочарования!
Коя е тя?

# 227
Коя е тя?
         и аз питам Praynig

# 228
Момичета аз имам един въпрос, не ме интересува кога а дали ще стане. Към кой от всички от списъка е най надежден. Помагайте

# 229
Коя е тя?
         и аз питам Praynig

Две страници назад (страница 14) г-н Коев сподели името на жената. Казва се Елисавета и е от Пловдив.

# 230
АКо питаш мен Мариян Колев е самореклама пак из сайта. Първо влиза че имал проблеми да му се препоръча някоя като му пратиш някоя на ЛС веднага извърта.Вечерта се регистрира да търси гледачка на сутринта вече беше в Пловдив при тази жена и това дет му казала се сбъднало веднага.След два дни си продал колата.Просто не се навръзва. Пак някоя бездарна особа си прави реклама да прилапа паричките ни.

# 231
АКо питаш мен Мариян Колев е самореклама пак из сайта. Първо влиза че имал проблеми да му се препоръча някоя като му пратиш някоя на ЛС веднага извърта.Вечерта се регистрира да търси гледачка на сутринта вече беше в Пловдив при тази жена и това дет му казала се сбъднало веднага.След два дни си продал колата.Просто не се навръзва. Пак някоя бездарна особа си прави реклама да прилапа паричките ни.

Искрено се надявам да не е така Simple Smile защото смятам да проверя, ако не този или другия месец то поне началото на следващата година.

# 232
Не ми трябва да съм врачка за да съм убедена.Първо търси отчаян е писнало му да ходи по гледачки и разни такива и изведнъж намира още рано сутринта и се озовава в Пловдив разбираш ли.След едно мнение две се започва адската реклама,няма по стабилна от тази и тя е светица.Айде моля те врачка с мъжки ник във форума да не вземем да се усъмним.Ние балъците да идем да я позлатим.

# 233
Ех дами не ви ли е срам? Ти момиче беше тази която ми предлагаше платени услуги на Елвира,ти правиш реклама публично не съм обявил телефон и няма да го направя. Вечерта ми писа моя познат и сутринта тръгнах.Но вие сте странна.Защо ми предложихте да ми помогните

# 234
Аз ти писах на Лични от кого съм доволна не съм правила реклама прави разлика.Моят профил не е от вчера тук и днес да правя веднага реклама.Ходила съм на много места и си казвам мнението от кого имам полза и от кого не.Твоето отвсякъде мирише на самореклама.Вечерта ти пише познат на сутринта хукваш и айде на момента ти познава че ще продадеш колата и хоп колата се продаде и следобеда се прибираш от Пловдив и айде минутки за реклама.

# 235
И още нещо тази дето ти споделих че съм доволна пари за да ти гледа не взима нещо се обърка ама ако искаш ми дай адреса си да дойда да ми гледаш мисля да ти подаря 200лв че следобед ще си продам и аз колата

# 236
Невъзпитана си дама.Реклама аз през 56Си години не съм правил,фантазиии аз споделих.Телефон,адрес има ли?Дами и господа аз съм удовлетворен няма да отговарям и на ваши съобщения.Хубава топла вечер.

# 237
възпитанието си е мой проблем и е касае теб такава се харесвам и такава ще си бъда нямам какво да деля с теб в този живот. твоя воля но за мен ти си тази елисавета или си й роднина, приятел и т.н. и годините взе да си бъркаш ама който лъжел забравял все тая.Като каза Пловдив имаше едно бездарие дето гледаше на икона на ул.Велико Търново някъде зад библиотеката Вазов се падаше тази улица.Обявата й беше дежурна по вестниците.Само не помня името ама ще го потърся.Ходих и там едно време ама пълна скръб.Единственото дето ми "позна" беше че имам проклятие родово и си поиска 700лв да го развали.После взе да намаля и стигна до 100.Поиска си 10лв за гледането ама и толкова не заслужаваше.Ужким не била циганка ама баш на такава лъхаше.Баш там в Пловдив на едно кафе дето беше на Руски до Видеозоната бяхме седнали да хапнем по сандвич и се завъртя една мингиша друга.Поиска си 50ст за кафе и ние я отсвирихме.Мингесата каза,че ще ни гледа ако й дадем 50ст за кафе.Моя приятел тогава й каза айде гледай и ако съм доволен ще ти дам.Позна ни много работи да си призная честно без да го очакваме.Дадохме й повече пари тогава да си купи нещо и взе да става нагла.Взе да иска големи суми ако не щяла да ни кълне и я изгонихме ама за познаването позна.

# 238
На 56г съм ти си младо.Елисавета работи в Държавния архив едва ли е някоя ромка.Нещо се палиш ,но няма защо.Никой не съм хванал за ушите .Явно е,че не приемате друг освен вашите гледачки.Споменах ,че тази жена ме изуми с поведение,и точно предсказание .Но аз нито съм и приятел,нито роднина.Данни няма да предоставя .Тук възраста е на дискриминационо ниво.Ходете където искате нито ме вълнува нито искам ми пишете.Определено тук е само за дами.Успех и не си харчете парите.

# 239
аз вчера се обадих на леля Искра ,каза ми днес да се обадя но  ми затваря телефона

Общи условия

Активация на акаунт