Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 792
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте. Не съм сигурна дали е по темата, но няколко пъти съм срещала името на Адриана Вотей и затова реших да пиша. Август месец се свързахс нея и тя ми каза, че ще ме запише за Скайп консултация към края на септември. Разбрахме се да й изпратя сумата от 100 лв. с пощенски запис на посочения от нея адрес в средата на септември. Така и направих- на 13-ти септември й изпратих парите. И зачаках...Чаках, чаках... мина края на септември, стана сердата на октомври, наближи Края на Октомври, нищо. Пратих й и-мейл, никакъв отговор. Затова й звъннах. Тя отговори, че е много заета и затова се е забавила, но може да ме запише за вечерта на 18-ти октомври. На 18-ти в уречения час зачаках...и чаках. И така до 1 през нощта, но нищо. Пак й пратих и-меил да разбера какво е станало. И пак никакъв отговор. Затова звъннах на г-жа Вотей. Тя вдигна и каза, че е болна и да изчакам, че скоро ще се свърже с мен. Това беше на 20-ти октомври, днес е 10 ноември ( при първоначална уговорка за края на Септември) и все още ни вес, ни кост. Моля, ако някой е имал подобен проблем да сподели какво е направил/а. Ние можем да съберем парите на време, а те винаги са заети. А, особено когато става въпрос и за належащи проблеми става и доста изнервящо. Благодаря, предварително!

На всеки може да му се случи всичко-факт!САМО ЧЕ-въпрос на елементарно възпитание и коректност , които безпощадно ясно са в грамаден дефицит, е като имаш уговорка с някого, поел си ангажимент да извършиш определена работа в определено време( обикновено, удобно за врачката време) че и за капак си прибрал предварително едни никъде недекларирани  100 лв от някой човек, най-малкото да го предупредиш, че си възпрепятстван да спазиш уговорката( за пореден път).
Надявам се, когато , все пак, госпожата прецени, че й е удобно да си изпълни отдавна предплатения ангажимент към теб, нещата, които ще ти наговори за бъдещето, впоследствие действително да се случат в реалния ти живот и да се окажат истина.

Благодаря!
Адриана Вотей не е врачка, нито гледачка, тя е професионален астролог. Има огромна разлика, да си знаете и не грешите в очакванията си... И наистина е много, много заета, понякога отказва консултации на клиенти, защото просто няма време. Зареди се с търпение, аз съм чакала и три месеца Mr. Green, но пък е от най-добрите астролози в България....преразгледай си очакванията, тя е астролог, не ясновидец. Има тема за астролозите " Правили ли са ви хороскоп", мисля в ХОби я преместиха, преди беше в Клюкарника.
below the surface, Силивия Дончева е дървен философ, няма база за сравнение с Вотей. Дори я изключиха от затворената група на астролозите във фейса, само постваше излишно инфо.
Ана22, сега говорих с Адриана Вотей, просто има 80 клиенти които чакат да им направи консултация. Каза да звъниш и да бъдеш упорита, ще си получиш консултацията, просто трябва да си настоятелна.
Консултацията при нея е с продължителност час и половина два, всичко се записва на диск, тя държи на това.
Не е коректно някой да пише негативно за друг, ако не е запознат със ситуацията, Вотей наистина е била болна. Отделно, ако си чела за нея по форумите, ще знаеш, че е от най-добрите астролози, да не кажа най-добрата. При нея се чака дългичко, ако въобще се съгласи да ти направи прочит на картата. Междудругото каза, че смята да започне да работи само със стари клиенти, и без това не смогва.

Да, знам че е астролог. Правя разлика между гледачка/врачка и астроложка. Затова и започнах моя пост с изречението " Не знам дали е по темата" тъй като тук се пише за врачки и гледачки, но все пак съм виждала да се споменава и нейното име. Разбирам, че е много заета. А и всеки си има здравословни проблеми. Една от гледачките която е в анкетата ми е много добра позната и от 2 месеца е болна, а нейни клиенти я търсят и настояват за прием. Така че съм на ясно. Аз просто писах, за да получа съвет от някой който е имал подобен проблем, за да знам как да процедирам. Не ми се искаше да нахалствам като й звъня всеки ден. А, се обърнах към нея точно защото след доста четене по форумите ( както вече споменах) разбрах, че е доста добра като астролог, а аз имам доста проблеми и исках да разбера дали може би, евентуално, дано и на моята улица ще изгрее слънце. Изнервих се именно поради тази причина. Мисля, че доста хора са чувствителни на темата платени пари-извършена услуга, защото са били лъгани в даден момет. А и нека да се съгласим, че сумата която даваме по врачки, гледачки или астролози не е малка. Ние избираме да я дадем, факт, но го правим защото имаме проблеми и искаме да знаем дали ще се разрешат. Затова е и тази група- за да споделяме нашия опит с горе споменатите лица.
Днес или утре пак ще й изпратя и-майл и дано имам късмет!

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 15:53 от Ani22

# 211
Здравейте,бихте ли ми дали мнения за Керанка от Добрич...

# 212
Благодаря  на г-н Коев. Кутията ви е пълна изчистете  я

# 213
Здравейте,бихте ли ми дали мнения за Керанка от Добрич...

Аз също бих искала да попитам за нови впечатления за Керанка от Добрич. Смятам да я посетя скоро.

# 214
  • Варна
Здравейте, има ли някои скорошни впечатления от Али Шуган? Последните коментари бяха от 2010г  в темите, та ако има някой които е ходил  скоро при него, моля да сподели, може и на лични. Благодаря!

# 215
Аз за сега съм доволна единствено от:

Дида - Стражица
Една жена в с. Райнино
Един ходжа от едно село близо до Шумен - за него мога да си заложа главата. Има страшно много хора и докато чакаме се наслушах на какви ли не истории, завършващи с хубав край. Казва всичко - и хубаво, и лошо - имаше едно момче, което дойде за някаква болна приятелка, не знаеше буквално къде се намира, след като излезе. Помага и за здравословни проблеми.

Не съм ходила при никой от горепосочените, за да изразя някакво мнение.

# 216
да попитам контактувалите с Емилия/Лондон/, как да се свържа с нея, направо по скайп ли да и пиша, защото пратих имейл, но не ми отговаря? благодаря

# 217
На някого отговориха ли му от този ФБ? Аз писах на мейла  после направо на ФБ, ама още нямам нищо Sad Ако на някой са му писали нека каже че да се успокоя че и моя ред идва.Щях да пиша в скайпа ама ми е неудобно да досаждам на сто места.

# 218
Благодаря на съфорумката за този пост  http://hitrite.blogspot.com/2013/04/blog-post.html
Отвори ми очите за някои неща.

# 219

Здравейте!
Извинете ме,че нахлувам така с не точни въпроси!
Някой да е чувал нещо за жена на име Итка-София?От две места чух страхотни отзиви за тази жена,но това е било преди двадесетина години.И за Любо,живее в София на квартира,много дълго се чака при него.Майката на моя позната е ходила и е потресена от точността му,но не мога да разбера защо не дава координати.
Хубав ден на всички!

# 220

Дида - Стражица
Една жена в с. Райнино
Един ходжа от едно село близо до Шумен - за него мога да си заложа главата. Има страшно много хора и докато чакаме се наслушах на какви ли не истории, завършващи с хубав край. Казва всичко - и хубаво, и лошо - имаше едно момче, което дойде за някаква болна приятелка, не знаеше буквално къде се намира, след като излезе. Помага и за здравословни проблеми.

Цветурче, я пак!!!  #Crazy

# 221

Дида - Стражица
Една жена в с. Райнино

Цветурче, я пак!!!  #Crazy

За кое по-точно?

"Не съм ходила при никой от горепосочените, за да изразя някакво мнение."

Ставаше въпрос за всички тези горе от списъка, които са. ( за които може да се гласува в анкетата) Че не мога да дам никакво мнение, защото не съм ходила при никой от тях. С изключение на жената от Караисен.

# 222

Дида - Стражица
Една жена в с. Райнино

Може ли да ми дадеш някакви координати на този ходжа.
А за тези прословутите от ФБ ,писах им на пощата и вече седмица нямам отговор

# 223
Преди малко пак писах на пощата и пак ще почакам ако не ми отговорят ще пиша в скайпа колкото и да е досадно, да нахалствам.

# 224
Днес се случи нещо, което Дора Пенева преди 2-3 седмици категорично отрече да се случи .Като си помисля,че ми взе 40 лв.тая, ми идва да smile3511.Така ,че много ми е Х какво и на кого е познала.Далеч от нея.

Общи условия

Активация на акаунт