Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 733
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Току що се връщам от Пловдив .Бях при Елисавета препоръчаха ми я и браво познава а за бъдещето,ще видим след два дни първото което каза.Успех и на всички вас и дано ми е последна тази госпожа.Не е от ромски произход много умна ми се стори дори.Но пак казвам ще видим резултата

Добре завърнал се от пътешествието!
Дали става въпрос за тази или е друга?

kremache Ентусиаст
Re: Ясновидци/врачки - тема 26
♥0 ср, 05 ное 2014, 17:12   #48  
Цитирай
Цитат на: sis177 в ср, 05 ное 2014, 11:40
Здравейте!Бях споменала че ще пиша за Генка от Коматево-Пловдив.Аз лично не бях при нея,но две приятелки са били преди 1 година и нищо не им е познала.Затова реших да не ходя при нея.Казаха ми за гледачка от Пловдив казва се Ели.Някъде около Кауфланд в Кичук Париж е...Много познавала ,но за жалост не мога да се свържа с нея.През деня не вдигала,а вечер ако реши ; ( Оставяш и колкото парички оставаш.Ако  някой е ходил ще се радвам да сподели.
=========================================================================

В Кичука ходих и аз при една баба в блока до спирката на Магията, срещу заведението (ако още го има) ъгъла на Вапцаров и Михалаки Георгиев май се казваше, таз улица слиза надолу до един пазар.Ако е тази същата, понеже не й знам името, не го помня вече, просто не ходи. Гледа на някакви карти с лодки и слънца и два часа гадаеше от къде съм, то не изброи морето, планината и квото се сетиш още.На приятелката ми набълва също простотии и стреляше някакви въпроси, да налучка нещо.
Цитирай   • Харесва ми

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 15:18 от ryannn

# 196
Не момичета това е друга жена.Трудно и се измолих да ме приеме понеже работи и беше след работа.Казах че мой познат ми е дал координати.Тя живее в Центъра.Не гледа на карти ,нито на кафе.Гласът и бил достатъчен.Има дете на 16Г,тя самата е на около 40.Видях синът и но за друга Ели не знам..Тази прави и хороскопи

# 197
Здравейте! Дадох своя глас за Валентин. Доволна съм от него, макар да има още време докато се сбъднат нещата. Но като цяло беше доста изчерпателен в описанието си за хората, за които питах. Не подпитваше, не ме изчакваше да подам инфо и да се хване за него, както правят наякои. Човекът е много положителен. Полезен ми беше и със съвети  относно това какъв да ми е подхода към дадени хора и поведението им. Прогнозите му съвпадат с тези на други, до които съм се допитвала.

И накрая бих искала да изкажа възмущението си от Анирам, която не се уморява да защитава Адриана Вотей. Независимо в коя тема се пише за нея! В цяла България няма друга по-добра астроложка от Вотей!?!?!?? Добре Анирам, разбрахме!!! Спри се!!!

# 198
Телефонът на Донка Костова е 0889 654 961.

# 199
Аз ходих при Донка но ми каза аз не виждам нищо може да има енергиина намеса. Чашата нямаше фигури, но ако се остави товече течност тя се изчиства ако се остави по гъста утайка тя се заличава от утайката. Кой може да определи какво е нормалното количество за обръщане на чашата.

А не Ви ли изпрати за изчистване при Ангел от Дианабад, където разбрах, че изпращала попринцип, когато види магия.

А пък Ангел пращал при нея за ясновидство и за детайлно разкриване, ако имало магия- кой я е направил и как.

# 200
Наистина съм потресен.Тук пишете за магии.Знаете ли какво ми каза Елисавета?Каза ,че 90%са шарлатани и ромки искащи крупни суми .Аз съм съгласен понеже лично изпатих.Няма те идея колко съм доволен дори само от ясновидството и.Ще се пазя от циганките те са страшни.веднага магия ти лепват и почваш да мислиш какво може да ти се случи.Не обичам да се хваля просто времето ще покаже.Друго виждам че по възрастни хора подминавате.Това защо е?Нали и ние сме хора.

# 201
Наистина съм потресен.Тук пишете за магии.Знаете ли какво ми каза Елисавета?Каза ,че 90%са шарлатани и ромки искащи крупни суми .Аз съм съгласен понеже лично изпатих.Няма те идея колко съм доволен дори само от ясновидството и.Ще се пазя от циганките те са страшни.веднага магия ти лепват и почваш да мислиш какво може да ти се случи.Не обичам да се хваля просто времето ще покаже.Друго виждам че по възрастни хора подминавате.Това защо е?Нали и ние сме хора.
Никой не ви подминава,просто така ви се струва.Аз лично обезумях като прочетох че сте дали 1400лв на някакви(явно шарлатани).Не разбирам и тези които изпращат по 100лв на някакви незнайни герои  по фуйсбук ,скайп и каквото и да било там.Верно е че всички тук сме се зарибили всеки по своя си лична причина,но аз смятам че повече от 30 лв не е нормално да се дават.Да ви предупредя-има една измамница Мариана,от известно време се е префасонирала в професия астролог,след като беше заключена и лежа в затвора за измама в особено големи размери.....за съжаление много от звездите тук са такива.Между другото тази Мариана може и да се представя под друго име.Аз тук влизам само и единствено да видя дали на още някой му се е сбъднала прогнозата от Пепа и Валентин,но за огромно мое съжаление само три,,четири съфорумки отговориха от всички останали Sad  важно ми е,много ми е важно да разбера.....

# 202

И накрая бих искала да изкажа възмущението си от Анирам, която не се уморява да защитава Адриана Вотей. Независимо в коя тема се пише за нея! В цяла България няма друга по-добра астроложка от Вотей!?!?!?? Добре Анирам, разбрахме!!! Спри се!!!
Радвам се, че е имало смисъл от постовете ми и си разбрала боднатото.
Подозирам, че никога не си ползвала услугите и, иначе щеше да си наясно, че това е истина/факт. Да не коментираме, че добрите астролози/ на професионално ниво/ в Бг, са по-малко от пръстите на ръката. За това заслужават уважение, а не оплюване по форумите.
Един добър астролог може да ти спести безкрайното обикаляне по  ясновидци, но опита, избора и пътя са си твои...както и уроците Wink, ако ме разбра....този Валентин ми е любопитен и интересен, много искам да оспоря теорията му, че само 20% от съдбата ни е предопределена, а другото е свободен избор и воля. Къде приема, т.е. в коя част на София?
Един добър астролог, може да ви каже имате ли и колко свободна воля, в кои теми от живота и как да ги отиграете/отработите.

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 19:33 от aniram*

# 203

Радвам се, че е имало смисъл от постовете ми и си разбрала боднатото.
Подозирам, че никога не си ползвала услугите и, иначе щеше да си наясно, че това е истина/факт. Да не коментираме, че добрите астролози/ на професионално ниво/ в Бг, са по-малко от пръстите на ръката. За това заслужават уважение, а не оплюване по форумите.
Един добър астролог може да ти спести безкрайното обикаляне по  ясновидци, но опита, избора и пътя са си твои...както и уроците Wink, ако ме разбра....този Валентин ми е любопитен и интересен, много искам да оспоря теорията му, че само 20% от съдбата ни е предопределена, а другото е свободен избор и воля. Къде приема, т.е. в коя част на София?
Един добър астролог, може да ви каже имате ли и колко свободна воля, в кои теми от живота и как да ги отиграете/отработите.
Добре ,астроложката  Вотей е претрупана с работа , което вероятно не е изненадващо за нея,т.е.тя е наясно с времето с което разполага.Защо взема предварително пари от жената или поема ангажимент,който не може да изпълни ,това е чудно.

# 204
Тези дни видях...и се смях, и се възмутих, че още една изпечена измамничка Мария Асенова се представя като астролог.

За радост нямам преки впечатления от въпросната, но съм свидетелка как мои познати преди години изгоряха с много големи суми пари за изчистване на магии и т.н. Беше им дала огромни обещания и накрая разбира се- едно голямо нищо.

http://www.vsekiden.com/161252

# 205
Днеска си направихме експеримент.Дадох номера на таз Румина от Русе на една позната да й се обади.Каза й абсолютно същото като на мен и като на съфорумничката явно сценарият е еднакъв поне да си направи труда да го смени.

# 206
доволни ли сте от Величка Георгиева от Бургас ? Запазих си час при нея , решила съм да отида в момента имам нужда от гледане и то в най-близко време

Моля те сподели после какво е станало.

Интересувам се и от гледачки в района на Бургас, защото може да ме пратят там за малко следващата година (но не е много сигурно).

# 207
Дали има някои с мнение за Вили? Имам нужда от помощ.Дъщеря ми ме притесява.Всичко опитах сега тръгнах тук помощ да търся.

# 208

below the surface, Силивия Дончева е дървен философ, няма база за сравнение с Вотей. Дори я изключиха от затворената група на астролозите във фейса, само постваше излишно инфо.
Ана22, сега говорих с Адриана Вотей, просто има 80 клиенти които чакат да им направи консултация. Каза да звъниш и да бъдеш упорита, ще си получиш консултацията, просто трябва да си настоятелна.
Консултацията при нея е с продължителност час и половина два, всичко се записва на диск, тя държи на това.
Не е коректно някой да пише негативно за друг, ако не е запознат със ситуацията, Вотей наистина е била болна. Отделно, ако си чела за нея по форумите, ще знаеш, че е от най-добрите астролози, да не кажа най-добрата. При нея се чака дългичко, ако въобще се съгласи да ти направи прочит на картата. Междудругото каза, че смята да започне да работи само със стари клиенти, и без това не смогва.

Всеки има право на мнение. На мен Силва Дончева повече ми допада и дали членува в някаква фейсбук група не променя мнението ми.

Извън "професионализма", не намирам за коректно да се бави нещо с месеци, независимо от причината, БЕЗ ДА се върнат парите. Не е нормално да платиш за услуга без да се знае дали ще я получиш и кога.

# 209
А ти имаш ли база за сравнение, че '' повече ти допада"?
Защото аз съм и чела постовете на въпросната Силвия Дончева, и има знания по астрология, но някои от тях са доста подвеждащи, т.е. неотговарящи на истината. За лаиците може да изглежда компетентна, но от Вотей е на светлинни години. Да не коментирам грешното и тълкуване на Венера в Скорпион в темата на професионалистите астролози, която е затворена. Венера в Скорпион, ако си професионалист трябва да ти е елементарна и ясна тема, а за нея не беше. Силвия Дончева беше изключена от групата, защото даваше излишна информация, не на база астрология. Може би е много компетентна по други теми, като Петър Дънов, духовно израстване и подобни, но с астрологията не е на ти.
Относно Вотей, тя взема предварително пари, на непознати клиенти, за да е сигурна, че ще и бъде платено, и да не и отива труда на вятъра. Подготовката и прочита на една карта с клиента са и към 5 часа, от които 2 разговор с клиента и още 2-3 часа подготовка. Забавяне има, защото всички искат да се консултират с нея. В момента аспектите астрологично са доста напрегнати, т.е. доста хора имат трудности и проблеми и смятат, че тяхната тема е най-важна и най-трудна, т.е. всички завънят и искат да им се обърне внимание, и в един момент се получава това претрупване. Вотей има моменти, в които въобще отказва на клиенти. Отделно освен прочит на карта, помага и с подходящи дати за раждане, за брак и т.н.......който иска консултация с най-добрите, се налага да прояви търпение. Мацката да се радва, че Вотей се е съгласила, да и прочете картата, защото понякога просто отказва, и щеше да си търси друг астролог......а както писах професионалистите в Бг са много, много малко/ и Силивия Дончева определено не е от тях, нищо, че се появява понякога по ТВ/.
Услугата ще си я получи, Вотей е много коректен и духовен човек.
Клиента трябва да и звъни и търси, тя не може да огрее на всякъде.

Общи условия

Активация на акаунт