Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 750
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
И аз да се регистрирам.Няма само да чета я.Какво като съм мъж!Имам наблюдения от доста от написаните.ще ви следя,само се пазете от Карла иХайрие.Така се харизах при туркинята,че още ми е чудно кък съм толко глупав .

Ще споделиш ли?

# 181
Ами,на 56г съм .И аз много проблеми насъбрах и търся като вас изход.Опарил съм се много.Тоя Стефан ме обруси с Голяма сума.От Айтос където е.Броих му 1400Лв ама надежда какво да кажа за Хайрие 490Лв и нищо.Има ли някои за събиране на двойки,финансите са почти изчерпани навсякъде в ръцете ме гледат.

# 182
Четете поста на MayyaI, има си и име и телефон написани.

Прочетох го Simple Smile но аз търся телефона на Фатме.

MayyaI, а за Таня можеш ли да кажеш на какво гледа, прочетох че нямаш отзиви, така че няма да те питам за мението ти за способностите на тази жена.

bouquet

Ами аз мисля, че точно от Фатме имаше недоволни. От Таня, която си е българка, имам добри отзиви аз и за нея казвах.

# 183
При Таня от Асоциация феномени ходил ли е някой?От Русе е.Понеже ми е близо се чудя дали или?!

# 184
  • София
MayyaI, а за Таня можеш ли да кажеш на какво гледа, прочетох че нямаш отзиви, така че няма да те питам за мението ти за способностите на тази жена.

bouquet

Za съжаление не си спомням точно какво ми каза жената, която ми даде телефона й. Embarassed Все пак беше преди повече от 1 година. Peace
До колкото си спомням гледала просто така, без карти, кафета. Не съм обаче на 100%.

# 185
С Искра нещо да не е станало не отговаря на обаждания

# 186
Здравейте, не съм писала никога в темата тук, но ви следя редовно. Попаднах на една статия, която смятам, че ще бъде интересна и полезна за всички.

http://hitrite.blogspot.com/2013/04/blog-post.html

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 09:15 от Zun

# 187
Здравейте, не съм писала никога в темата тук, но ви следя редовно. Попаднах на една статия, която смятам, че ще бъде интересна и полезна за всички.

http://hitrite.blogspot.com/2013/04/blog-post.html

Абсолютно,затова Дора Пенева нищо не ми хвана.Обърках я жената тотално.

# 188
доволни ли сте от Величка Георгиева от Бургас ? Запазих си час при нея , решила съм да отида в момента имам нужда от гледане и то в най-близко време

# 189
  • бургас
някой ходил ли е при керанка от русокастро ? Телефона който е даден тук е невалиден, интересуваме дали трябва да си запазя час или може директно да се отиде ?

Аз й звънях много пъти.Първо като вдигаше казваше че трябва да се обадя утре.Утре казваше за утре и накрая като я питах рязко кога ще ме приеме директно ме отряза, ама така няколко утрета бяха минали а точно в часа дет ми казваше да се обадя си спираше телефона.Тва лято като бях на Златните се обадих пак да се пробвам и пак старата песен накрая ми каза че няма да ме приеме имала си ангажименти ама пак утре та утре.Ако някой е пробил да си каже и аз това питам.

бях при нея миналия месец,по принцип трудно да се свържи с нея,жената работи в социален дом,въпрос на късмет да се улучи когато почива  Peace

# 190
  • София
Да споделя впечатленията си от Донка Костова от Костенец, която два пъти в седмицата (сряда и събота) приема в София.

Със силно смесени чувства съм.

Донка няма тарифа, взима, колкото се остави. Повечето оставяли по 20лв., но предполагам, че може и по-малко. Отделя около 30мин.

Приема в Лозенец, близо до Спартак. В един фитнес, в една стая на първия етаж на фитнеса.

Жената е любезна и се старае да бъде предразполагаща, но поведението ѝ е повече от фамилиарно и на моменти простотията леко ''избива''. Има природен ум според мен, но елементарно държание. Много е самоуверена и с голямо самочувствие.

Гледа на кафе, но мисля че то е само предтекст, според мен по скоро си ясновидства.

За самото гледане...Определено мисля че има способности (вече как и доколко ги използва е съвсем отделен въпрос). Каза ми неща за миналото и настоящето, които са твърде специфични и не могат да бъдат налучкани. За здраве беше стопроцентова, а аз съм със специфични проблеми. Допусна малко грешки и не фатални. Не ми допадна това, че говори малко хаотично- все едно изрежда различни факти, които вижда, без да ги свързва в една смислова линия. Иначе говори доста и е много гръмогласна. На моменти леко подпитваше и веднага се възползваше от реакциите ми и подадената информация. Усетих, че е доста обиграна и се ориентира за части от секудната накъде да поеме в приказките си, но...в същото време имаше и безспорни попадения, които не мога да отрека.

Прогнозите ѝ са няколко. Не са ми достатъчно категорични и достатъчно конкретни, но ще видим...може и да се окаже права.

Много ще ми е интересно да прочета и други отзиви за нея. И преди съм се интересувала тук в темата, но имаше само едно старо негативно мнение. Ако някой я е посещавал, моля да сподели тук или на лични. Благодаря.

Здравей!

Моля, за телефон на Донка.

# 191
Здравейте. Не съм сигурна дали е по темата, но няколко пъти съм срещала името на Адриана Вотей и затова реших да пиша. Август месец се свързахс нея и тя ми каза, че ще ме запише за Скайп консултация към края на септември. Разбрахме се да й изпратя сумата от 100 лв. с пощенски запис на посочения от нея адрес в средата на септември. Така и направих- на 13-ти септември й изпратих парите. И зачаках...Чаках, чаках... мина края на септември, стана сердата на октомври, наближи Края на Октомври, нищо. Пратих й и-мейл, никакъв отговор. Затова й звъннах. Тя отговори, че е много заета и затова се е забавила, но може да ме запише за вечерта на 18-ти октомври. На 18-ти в уречения час зачаках...и чаках. И така до 1 през нощта, но нищо. Пак й пратих и-меил да разбера какво е станало. И пак никакъв отговор. Затова звъннах на г-жа Вотей. Тя вдигна и каза, че е болна и да изчакам, че скоро ще се свърже с мен. Това беше на 20-ти октомври, днес е 10 ноември ( при първоначална уговорка за края на Септември) и все още ни вес, ни кост. Моля, ако някой е имал подобен проблем да сподели какво е направил/а. Ние можем да съберем парите на време, а те винаги са заети. А, особено когато става въпрос и за належащи проблеми става и доста изнервящо. Благодаря, предварително!

На всеки може да му се случи всичко-факт!САМО ЧЕ-въпрос на елементарно възпитание и коректност , които безпощадно ясно са в грамаден дефицит, е като имаш уговорка с някого, поел си ангажимент да извършиш определена работа в определено време( обикновено, удобно за врачката време) че и за капак си прибрал предварително едни никъде недекларирани  100 лв от някой човек, най-малкото да го предупредиш, че си възпрепятстван да спазиш уговорката( за пореден път).
Надявам се, когато , все пак, госпожата прецени, че й е удобно да си изпълни отдавна предплатения ангажимент към теб, нещата, които ще ти наговори за бъдещето, впоследствие действително да се случат в реалния ти живот и да се окажат истина.

Благодаря!
Адриана Вотей не е врачка, нито гледачка, тя е професионален астролог. Има огромна разлика, да си знаете и не грешите в очакванията си... И наистина е много, много заета, понякога отказва консултации на клиенти, защото просто няма време. Зареди се с търпение, аз съм чакала и три месеца Mr. Green, но пък е от най-добрите астролози в България....преразгледай си очакванията, тя е астролог, не ясновидец. Има тема за астролозите " Правили ли са ви хороскоп", мисля в ХОби я преместиха, преди беше в Клюкарника.
below the surface, Силивия Дончева е дървен философ, няма база за сравнение с Вотей. Дори я изключиха от затворената група на астролозите във фейса, само постваше излишно инфо.
Ана22, сега говорих с Адриана Вотей, просто има 80 клиенти които чакат да им направи консултация. Каза да звъниш и да бъдеш упорита, ще си получиш консултацията, просто трябва да си настоятелна.
Консултацията при нея е с продължителност час и половина два, всичко се записва на диск, тя държи на това.
Не е коректно някой да пише негативно за друг, ако не е запознат със ситуацията, Вотей наистина е била болна. Отделно, ако си чела за нея по форумите, ще знаеш, че е от най-добрите астролози, да не кажа най-добрата. При нея се чака дългичко, ако въобще се съгласи да ти направи прочит на картата. Междудругото каза, че смята да започне да работи само със стари клиенти, и без това не смогва.

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 14:21 от aniram*

# 192
Някой случайно да има контaкт на Нуртен от жк. Дружба в София?  Rolling Eyes

# 193
Аз ходих при Донка но ми каза аз не виждам нищо може да има енергиина намеса. Чашата нямаше фигури, но ако се остави товече течност тя се изчиства ако се остави по гъста утайка тя се заличава от утайката. Кой може да определи какво е нормалното количество за обръщане на чашата.

# 194
Току що се връщам от Пловдив .Бях при Елисавета препоръчаха ми я и браво познава а за бъдещето,ще видим след два дни първото което каза.Успех и на всички вас и дано ми е последна тази госпожа.Не е от ромски произход много умна ми се стори дори.Но пак казвам ще видим резултата

Общи условия

Активация на акаунт