Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 492
  • 729
  •   2
Отговори
# 510
Здравейте,

Коя е тази жена от Борово, за която Мелиса споменава в предишната тема?

Жената от Борово всъщност е от Красно село. До колкото разбрах по нейно желание не й се споменават името и телефонният номер публично, а обикалят на лични съобщения, както и аз ги получих.

Гледа на 2 чаши кафе, за да си сравнява. Има много доволни и не толкова доволни. Една съфорумка спомена, че тази жена й е щатната врачка и е доволна от нея. Аз бях при нея преди 2 месеца. Позна неща от сегашното и миналото. На мен лично не ми каза нищо за бъдещето освен, че зависи от мен. А аз все пак отивам за бъдещето, защото сегашното и миналото вече си ги знам. В началото още ме предупреди, че не иска аз да й казвам нищо, но и не иска да я лъжа, когато ме пита, за да я проверя. Още в началото обаче, докато ми гледаше на карти, ми зададе въпрос, от който стана ясно за какво съм там - не исках да я подвеждам и да я лъжа. Така че разговора тръгна в тази насока. През цялото време задава въпроси за нещата, които вижда в чашата:
Познаваш ли човек с буква А?
Познаваш ли човек от зодия Рак?
Пиша конкретно тези два въпроса, защото на лични съобщения една съфорумка, на която бях дала номера на тази жена, ми сподели личното си мнение и между-другото ми написа горепосочените 2 въпроса. Тези същите бяха зададени и на мен. Това ме навежда на мисълта, че освен нещата, които познава и наистина вижда в чашата си има и репертоар, който включва в действие. Не твърдя обаче, че съм права, това са просто подозрения. Трябва да призная, че има и попадения. За жалост обаче нещата, които вижда в чашата не ги тълкува, а просто задава въпроси под формата по-горе. А едва ли има човек, който не познава друг с буква А или от зария Рак, и това не е само мое мнение.

За тези, които са по-гнусливи трябва да кажа, че е доста неуредено в домът на тази жена и дори разбрах за случаи, в които жената ти сипва кафето в чаша, която е била използвана от предния посетител без да бъде измита след това. Поправете ме, ако греша, но утайката на предния посетител не се ли смесва с тази на текущия и ако е така, как би различила минало, сегашно и бъдеще на двамата?  newsm78

# 511
Здравейте!

още по-зле е обстановката при жената с двете чаши, тя е болна и явно й е трудно да поддържа добра хигиена. Последният път като си тръгнах 2-3 часа ми се гадеше защото миришеше много лошо вътре. Истината е че само тя ми познава неща, но това може би ще ме откаже за съжаление или поне до лятото за да не е включено отопление и да са затворени прозорците... 
Иначе жената има дарба, не мога да не го кажа.

Поздрави

# 512
не знам на мен до колко ми позна гледа ми и на карти за нея няма разлика между вале и поп (като възраст) с такова впечатление останах

# 513
Здравейте. Чували ли сте за ясновидката Диана Илиева - имате ли мнение? http://olx.bg/yasnovidka-diana-ilieva-i61318928

И за Петя Диитрова -Супернейчъръл списание издава? Някоя да е посещавал някоя от тези двете дами?

# 514
не знам на мен до колко ми позна гледа ми и на карти за нея няма разлика между вале и поп (като възраст) с такова впечатление останах

при мен много неща позна. на кафето уточнява. все пак врачките не могат да гледат на всеки. така казват де Laughing

# 515
след краткият отговор от този мейл на Елвира й писах отново:) сега получих отговор, в който общо взето ме отряза:)) каза че няма време да се занимава с мене... и тази си има предпочитания

# 516
СпешИ ме ситуацията и в 11 часа се обадих на Вальо Начков. Прие ме след един час. Потресена съм в най-добрия смисъл на думата. Не зная колко ще познае бъдещето, но това е най-приятно прекарания час при гладач. Не съм ходила на  психоаналитик, но това момче свърши прекрасна работа. Влязох ревяща, излязох нов човек. Моля, ако има някой със сбъднати прогнози, да ми пише на лични. Купих си поредната доза надежда.

# 517
Само да споделя, че една от прогнозите на Вергиния Моцева се сбъдна! Каза. че мъжо ще има проблем в работата до края на годината, че ще се опитат да го натопят- е точно така и стана! За другите прогнози има време и тогава пак ще пиша!
Здравей би ли споделила коя е тази Вергиния Моцева, на какво гледа, каква такса взема...общо взето такива неща Simple Smile

# 518
И аз прекарах страхотно при Валентин и силно се надявам, прогнозите му да се сбъднат!! За важните за мен неща трябва време!! Ще споделя!!

# 519
Ей ще се юрна от Германия за България за един Гледачески тур!!!  Между другото щях да питам какви са ви отзивите за Краса от Бяла Слатина или от Красно село...не се сещам точно от къде беше...Между другото Бонева вчера ми сервира такава история от 2 изречения,че направо ми се доповръща...Цитат: Изтеглете си парите, имам лични проблеми и не мога да ви гледам. Поздрави Бонева! Ся трябва да ходя да се занимавам с Western Union и ако не успея да си взема парите изгорях с 20 евро...Баси жената така да се подиграва с хората... #Cussing out Българина отива някъде по света и не става човек, а си остава същото несериозно, лъжливо добиче каквото е било! И най-лошото е,че исках да питам за баща ми...Баси дивашката селания, баси чудото!!! #2gunfire

# 520
Ще отговоря тук, за да не пиша едно и също на всички на лични. Схвана ситуацията, обрисува перфектно човека, за когото отидох.  Даде ми съвети как да се справя  с предизвикателства в момента и в живота въобще. За здраве не питах, но той ми каза, че принципно нямам проблеми. Освен костната система/ ми, нормално на моята възраст, да ме гони някоя остеопорозка./ Да де, но ми обрисува точно на кое място на гърба имам болка -  Joy
Заговорихме се за кармичната връзка на сина ми. Точ в точ с казаното от Йорданка Николова от Стара Загора.

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 18:21 от мамарамбо

# 521
мамарамбо, за Валентин ли говориш?
Гледам, че има много доволни от него.

Аз искам да споделя за Елвира. Доволна съм, питах за двама човека, за жалост и за двамата позна. Други работи също позна. Не искам да пиша детайли, но мисля, че има дарба. А дали всеки има магия и разваля - не мога да кажа.

# 522
какво и казвате на Елвира , като данни , име , дата на раждане?

# 523
Ще отговоря тук, за да не пиша едно и също на всички на лични. Схвана ситуацията, обрисува перфектно човека, за когото отидох.  Даде ми съвети как да се справя  с предизвикателства в момента и в живота въобще. За здраве не питах, но той ми каза, че принципно нямам проблеми. Освен костната система/ ми, нормално на моята възраст, да ме гони някоя остеопорозка./ Да де, но ми обрисува точно на кое място на гърба имам болка -  Joy
Заговорихме се за кармичната връзка на сина ми. Точ в точ с казаното от Йорданка Николова от Стара Загора.
Значи човека си има дарба....Сигурно като се прибера и него ще го посетя... Simple Smile

# 524
Значи човека си има дарба....Сигурно като се прибера и него ще го посетя... Simple Smile

Някой би ли споделил за здраве дали може да каже нещо....

Общи условия

Активация на акаунт