Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 743
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
И аз все се чудя как така изведнъж и веднага се случва да намериш точния човек. може пък късмет да е, знам ли.
Аз за този ходжа .... докато се добера минаха 2г и 1/2 почти.

Е, по-добре късно, отколкото никога.

# 241
И аз все се чудя как така изведнъж и веднага се случва да намериш точния човек. може пък късмет да е, знам ли.

коя е тази  ходжа ?

# 242
  • Sofia
Вижте какво г-н Коев,
възрастта ви не е никакъв фактор в този форум и не знам защо сте така предубеден. Ние споделяме мнения и опит кой каквито има или няма. Има и потребителки на вашата възраст, които дават изключително адекватни, точни мнения, от години са тук и са страшно ценни с опита си. Както и по-млади разбира се, обиколили къде ли не. Всеки със своя проблем търси решение и така си помагаме взаимно. Така че,не е нужно да се сърдите. Вместо това добре ще направите ако кажете повече за тази Елисавета да научим и ние.
На мен лично също ми е доста странно как първо търсите помощ, не знаете на къде да поемете и на другия ден вече сте я намерил и отишъл, гледала ви е и сте толкова възхитен, че даже се сбъднаха предречените неща...много бързо се развива всичко! А данни не давате...защо?

# 243
отказва да даде понеже бързо го разобличихме, дори ме обвини че му давам платени услуги да ама са безплатни. както и да е ако иска да сподели имам приятели, които работят също в тази администрация аз в пловдив живях една година ходех с един прокурор тогава и мога да разпитам за подобна жена.

# 244
Нямам намерение да ставам адвокат на никого или да обвинявам някого, но смятам, че съм длъжна да пиша когато се пишат неща във форума неотговарящи на истината ...

Ако някой иска телефона на Елисавета, заради която се разрази спора с г-н Коев, аз ще ви го дам. Този гостподин не е отказвал да даде данни. Тъй като и аз търся гадатели в Пловдив и региона още вечерта, когато публикува мнението си, му поисках телефона на Елисавета и той ми го даде. Така че, който го иска може да ми пише на лични. Аз лично смятам да я посетя в началото на следващата година и както правех досега, ще споделя първоначалното си впечатление с всички вас.

Аз също съм писала, и то не отдавна, за ясновидка, непозната до този момент във форума без да й споменавам телефонния номер. Но също така съм го давала на всеки, който ми го е поискал на лични. Причината да не го публикувам беше, че както при г-н Коев, можеше да си помислите, че правя реклама на съответната жена.

Нека не забравяме, че има безброй случаи, в които се споменават гледачки без да се публикуват данни за тях. Един съвсем скорошен пример е Ради от Банско. Аз даже поисках номера от съфорумка, която е била при нея и още не съм го получила Simple Smile

Ако този, който направи следващата тема иска да сложи и тези две жени (Елисавета и Албена) в списъка по-горе ще им дам телефонните номера. А ако пожелаете ще ги публикувам и тук, така че да се виждат от всички.

П.П. Много ще се радвам, ако хората, на които съм дала телефона на Албена и са ходили при нея, споделят мението си тук Simple Smile

Желая хубава вечер на всички и прекрасна нова седмица   bouquet

# 245

коя е тази  ходжа ?
И аз това питам.....

# 246
записвам се да ви следя

# 247
ходих при величка георгиева в бургас .Пълна шарлатанка, ако хвана непознат човек на пътя сигурно по няма да се обърква. След всяко нейно "познаване" имаше отговор не , нямам брат, не ми се е случвало.

# 248
  • бургас
ходих при величка георгиева в бургас .Пълна шарлатанка, ако хвана непознат човек на пътя сигурно по няма да се обърква. След всяко нейно "познаване" имаше отговор не , нямам брат, не ми се е случвало.

То пишеше за нея тук,че за нищо не става  Crossing Arms

# 249
Не смятам да го споделям на всеослушание, ако някой иска - може да ми драсне на лично.

За сетен път се убеждавам, че тези хора, които наистина помагат не им трябва реклама.
Дано да стават все повече и наистина хората да имат полза от това. Sad

# 250
Нека не забравяме, че има безброй случаи, в които се споменават гледачки без да се публикуват данни за тях. Един съвсем скорошен пример е Ради от Банско. Аз даже поисках номера от съфорумка, която е била при нея и още не съм го получила Simple Smile
http://olx.bg/tochno-yasnovitsvo-i56713756
Needhelp, това са двата телефона, на които можеш да се свържеш с нея!
Приятна вечер от мен!   bouquet

# 251
аз вчера се обадих на леля Искра ,каза ми днес да се обадя но  ми затваря телефона

Искам само да ти ( надявам се, че не е проблем да си говорим на ти!) кажа от личен опит, че Искра на мен лично нищо не ми позна. По-точно всичко което каза стана точно на обратното. Много мила жена, но според мен не си харчи парите. Аз взех на заем, за да отида при нея и страшно много съжалявам. Само изказвам лично мнение, изборът си е твой. Успех!

# 252
  • Под Слънцето
Искам да споделя нещо с вас, може да е полезно за някого :

Скрит текст:

# 253
http://olx.bg/tochno-yasnovitsvo-i56713756
Needhelp, това са двата телефона, на които можеш да се свържеш с нея!
Приятна вечер от мен!   bouquet

Благодаря ти, MayaN!

Хубава вечер и от мен   bouquet

# 254
Здравейте.Искам да ви помоля да не ме вкарвате в интриги.Казах ви истината.Може и да сгреших.Елисавета ходи на работа нее гледачка.Но тук има и закани....абе госпожа търсете където и когото искате не ме интересува.Много грозно е това ,че казах истината ,явно трябва да лъжем.Не търсете под вола теле.Реклама тук на тази жена,няма за какво да правя нее моя работа и малко съжалих че споделих.Но поне за себе си знам.

Общи условия

Активация на акаунт