Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 767
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
И при мен така, но краткия и обстойния отговор се припокриват. Има ли някой, който е ползвал услугите им за магии и доколко са успешни? Може и на лични да ми отговаряте Simple Smile

Миналата година комуникирах тук с една съфорумка, която им беше превела парите и чакаше за резултат, после 2-3 пъти и писах с въпрос какво е развитието след тяхната намеса, но не ми отговори. Дано сега да се включи.

# 346
  • Пловдив
И при мен така, но краткия и обстойния отговор се припокриват. Има ли някой, който е ползвал услугите им за магии и доколко са успешни? Може и на лични да ми отговаряте Simple Smile
И аз да се включа .При мен също  се препокрива всичко което ми писаха  ,но тази  магия .Някак си хич не ми се вярва ,че всеки ще има магия .
Май е да те зарибят ,но не знам .Това е мое мнение де ,то не е меродавно .

# 347
Здравейте,

имало някаква жена в Люлин на последната спирка на трамвай 8 дето гледа. Някой знае ли за нея? Може ли някакви координати къде точно се намира или телефон?
Мими Начева, посл. спирка на трамвай № 8 , бл. 541, тел. 825 71 97, GSM 0888 94 24 80

Информацията е от преди близо 4 години. Пиши актуален отзив, ако отидеш...

# 348
Интересното в случая е, че даже из коментираха, че аз съм правила разни глупости и магии за събиране, които нито са били направени като хората, нито пък са изчистени:)) (вярно е!!) .....но нямам предложение те да ме чистят!! Някой ползвал ли ги е наистина??
Да, аз ги ползвах...до 30/40 дни би трябвало да усетя разликата Simple Smile аз искам да почна на една работа която мн.ми харесва и ако стане...тогава ще повярвам,че нещата почват да се нареждат Simple Smile и за мъж чакам ама с моя труден характер...ще видим...като стане тогава Simple Smile

# 349
Интересното в случая е, че даже из коментираха, че аз съм правила разни глупости и магии за събиране, които нито са били направени като хората, нито пък са изчистени:)) (вярно е!!) .....но нямам предложение те да ме чистят!! Някой ползвал ли ги е наистина??
[/quote

привет,

на тези хора по мейл ли им се задават въпроси и плаща ли им се?

поздрави

# 350
Да, аз писах на мейла!! Ами на доста въпроси ми отговориха напълно безплатно!! Но според Елвира имам нужда от почистване, 100 лева, като не досажда тя да го прави!! Може и някъде другаде да ида!! Дано да не са поредните 100 лева хвърлени във въздуха, момичета, пишете дали си заслужава!! Факт, че хвана проблемите ми много точно и някак ми вдъхна доверие!!

# 351
Я кажете кой е имейла, на който пишете да пробвам и аз. Не че много им вярвам,но като гледам как сте доволни..

# 352
Да, аз писах на мейла!! Ами на доста въпроси ми отговориха напълно безплатно!! Но според Елвира имам нужда от почистване, 100 лева, като не досажда тя да го прави!! Може и някъде другаде да ида!! Дано да не са поредните 100 лева хвърлени във въздуха, момичета, пишете дали си заслужава!! Факт, че хвана проблемите ми много точно и някак ми вдъхна доверие!!

След колко време ти отговори и какво трябва да й кажеш за себе си - три имена, дата на раждане ... ?

# 353

След колко време ти отговори и какво трябва да й кажеш за себе си - три имена, дата на раждане ... ?
[/quot

Малко Име и Рождена дата. На мен ми отговориха на следващия ден.Успех Simple Smile

# 354

Малко Име и Рождена дата. На мен ми отговориха на следващия ден.Успех Simple Smile
Благодаря ти! Писах и сега ще чакам отговор Simple Smile

# 355
получих отговор в едно изречение...

# 356
и аз им писах, ще чакам отговор и ще ви кажа отзиви  Simple Smile

# 357
Здравейте , нов съм във форума и искам да се консултирам с вас относно ясновидците в България.Не съм ходил до момента.Познават ли ? От Стара Загора съм , можете ли да ми препоръчате някой в района.Една позната на жена ми , ми каза за Росица от севера.Някой бил ли е при нея и доволен ли е ?

# 358
Здравейте, моля да ми пратите координати на някой изпитан човек, който да се занимава с магии. От София съм.

# 359
Момичета, на мейл (miss_boneva@mail.bg) от май месец, чак сега получих отговор!! 10 лв до 3 въпроса, 20 лв за повече и снимки!! Вече съм забравила коментарите за Мира Бонева!! Отзиви?? Заслужава ли си??

Общи условия

Активация на акаунт