Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 518
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Да ви кажа ли кой наш стар познайник се крие зад мейла e1wira@dir.bgJoy
Много моля за отговор. Може и на лични ако не желаете да отговорите тук. Praynig

Да , интересно.........

И аз това чакам....  newsm78 Simple Smile

# 481
по отношение на това което подхвърли TopsyG и начина... ако се окаже достоверно,че са стари познайници с това дето се хили накрая на изречението..най-вероятно ..ще са известни на почти всички Ви.. и със сигурност доста ще ме разочарова мен като прясна,прясна все още във форума ... newsm78  Tired

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 22:02 от Бонбон911

# 482
  • Под Слънцето
Дала съм ви ключ- стар познайник. Не друго.
Върнете се  назад и търсете. Пък ако щеше- сипвайте и в тази паничка..

А да, и не ме засипвайте с ЛС, нямам време, ни желание да отговоря на всичките

# 483
Абе стар познайник или не, на мен до сега ми отговарят доста  точно и вярно.Дори познаха неща  който аз не се досещах а подозирах други хора.Но за сега съм адски доволна от тях.Изясниха ми се много неща който са истина.Не съм нова във форума и преди 2 години доста пишех тук и доста си пишех на лични с много от вас.Не правя реклама. Но поради това че тогава  ми се реши проблема спрях да пиша и ми беше спрян профила или не знам какво стана.Обяснявам всичко това за да не ми се скарате Simple Smile че съм нова и правя реклама.

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 09:59 от nevi91

# 484
Нещо не разбирам....имат обявен ценоразпис за нещата, които правят,сумите никак не са малки.  Доколкото знам, телефонът им е импулсен, а явно много  участници тук буквално чатят продължително  с тях в скайп или задават многобройни въпроси в поредица от писма по мейла напълно безплатно до момента , в който се започне с ритуалите ?

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 01:30 от ryannn

# 485
Вчера ме уцелиха в десятката , както се изразих и на лични на една от съфорумките тук. Въпросите ми изобщо не бяха от това естество , за което ми се отговори. За тази тема дори не исках да споменавам , питам или каквото и да било , но тя се оказа основният ми проблем, който само вътрешно си знаех. Странно , но с продължаващата комуникация между нас вчера , която приключи към 18 ч.,съм впечатлена за точността. Администраторът им е ***. Парите се превеждат по банкова сметка ,ако някой иска да им заплати ритуал.
П.П. Кореспонденцията ни беше по ел. поща.
Аз не съм нова тук , от години следя темите , писала съм за всички , които съм ползвала. Малко са , но подбирам на база Ваши постове и мнения, и вътрешни чувства.

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 12:57 от bubanka

# 486
Вчера ме уцелиха в десятката , както се изразих и на лични на една от съфорумките тук. Въпросите ми изобщо не бяха от това естество , за което ми се отговори. За тази тема дори не исках да споменавам , питам или каквото и да било , но тя се оказа основният ми проблем, който само вътрешно си знаех. Странно , но с продължаващата комуникация между нас вчера , която приключи към 18 ч.,съм впечатлена за точността. Администраторът им е ***. Парите се превеждат по банкова сметка ,ако някой иска да им заплати ритуал.
П.П. Кореспонденцията ни беше по ел. поща.
Аз не съм нова тук , от години следя темите , писала съм за всички , които съм ползвала. Малко са , но подбирам на база Ваши постове и мнения, и вътрешни чувства.

Какво заплащаш за ясновидството по редицата въпроси и продължителната комуникация?

# 487

Какво заплащаш за ясновидството по редицата въпроси и продължителната комуникация?

Нищо не съм заплащала.
П.П. Отбелязвам , че въпросите впоследствие , бяха свързани с основният проблем , който изпъкна на преден план. Не бяха нови , допълнителни въпроси.

# 488
Нещо не схващам,в размяната на мейли.Коя е тази Елвира?Една ромка дето си слагаше чужди снимки на профила ли? newsm78

# 489
Здравейте Дами!   bouquet Е Аз пък съм нова най-вероятно на повечето от Вас им е ясно и въпреки това държа да кажа,регистрирах се тук изцяло заради Вас...и приятното впечатление което ми направи комуникацията между Вас и начина по които си помагате, изпаднах в ситуация в която като всяка жена в живота си поне веднъж идва момент в които хуква по врачки баячки и т.н с надежда за помощ
До момента..Огромно БЛАГОДАРЯ на Дамите с които комуникирам и комуникирах на ЛС..както и тези които изказаха мнения по въпроси зададени от мен във самата тема.
Но адски МРАЗЯ хора с липса на уважение и възпитание към другите ,при положение, че спрямо тях отношението е било чисто човешко и нормално... !
"Стар познайник" Да може и така да е но е познайник на на хора регистрирани от доста време в Форума...
до колкото знам всички сме тук да си обменим опит мнения и коментари,както и да си помогнем ...Извинете ме предварително ,ако греша и моля да ме поправите!
След като някой решава да се появи да хвърли бомба с демонстрация на компетентност кой кой е...нека да довърши не да показва изблици на дивашка агресия спрямо хора,очакващи ако е разкрита на 100% дадена лъжа и шарлатанщина да да бъдат информирани и предупредени,за да не се надяват на чудеса и да не се подвеждат нови хора...
АЗ също съм доволна до момента от Елвира и това което направиха за мен...,очаквам последен резултат и ще мога твърдо и със сигурност да потвърдя,че в момента в които аз попаднах на тях,тези хора ми помогнаха така както аз очаквах и се надявах да стане!
Успех на всички Вас !   bouquet Heart Eyes

П.С  За по нервните дами, има успокоителни и разни чайчета които каляват нервите.
Старая се да съм уважителна към Всяка една от Вас за това ..
Препоръчвам нека да не се настъпваме по опашките..!
Колкото до това КОГАТО ПИША НА ЛС и задавам въпрос или се надявам на отговор е заради ВАС не Винаги е удобно да споделиш и напишеш нещо пред цялата аудитория..  както и това че го правя не означава,че задължавам и държа на такъв.. Simple Smile

Благодаря на всички Ви..!                   (Имам сбъдната прогноза от Ради - Банско и Сирма - Средец)

С Уважение!   bouquet

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 18:12 от Бонбон911

# 490
На мен ми прозвуча като интрига ама карай.

# 491
Здравейте,
а коя е жената от Борово която гледа? Може ли някакви координати?

# 492
Здравейте Дами!   bouquet Е Аз пък съм нова най-вероятно на повечето от Вас им е ясно и въпреки това държа да кажа,регистрирах се тук изцяло заради Вас...и приятното впечатление което ми направи комуникацията между Вас и начина по които си помагате, изпаднах в ситуация в която като всяка жена в живота си поне веднъж идва момент в които хуква по врачки баячки и т.н с надежда за помощ
До момента..Огромно БЛАГОДАРЯ на Дамите с които комуникирам и комуникирах на ЛС..както и тези които изказаха мнения по въпроси зададени от мен във самата тема.
Но адски МРАЗЯ хора с липса на уважение и възпитание към другите ,при положение, че спрямо тях отношението е било чисто човешко и нормално... !
"Стар познайник" Да може и така да е но е познайник на на хора регистрирани от доста време в Форума...
до колкото знам всички сме тук да си обменим опит мнения и коментари,както и да си помогнем ...Извинете ме предварително ,ако греша и моля да ме поправите!
След като някой решава да се появи да хвърли бомба с демонстрация на компетентност кой кой е...нека да довърши не да показва изблици на дивашка агресия спрямо хора,очакващи ако е разкрита на 100% дадена лъжа и шарлатанщина да да бъдат информирани и предупредени,за да не се надяват на чудеса и да не се подвеждат нови хора...
АЗ също съм доволна до момента от Елвира и това което направиха за мен...,очаквам последен резултат и ще мога твърдо и със сигурност да потвърдя,че в момента в които аз попаднах на тях,тези хора ми помогнаха така както аз очаквах и се надявах да стане!
Успех на всички Вас !   bouquet Heart Eyes

П.С  За по нервните дами, има успокоителни и разни чайчета които каляват нервите.
Старая се да съм уважителна към Всяка една от Вас за това ..
Препоръчвам нека да не се настъпваме по опашките..!
Колкото до това КОГАТО ПИША НА ЛС и задавам въпрос или се надявам на отговор е заради ВАС не Винаги е удобно да споделиш и напишеш нещо пред цялата аудитория..  както и това че го правя не означава,че задължавам и държа на такъв.. Simple Smile

Благодаря на всички Ви..!                   (Имам сбъдната прогноза от Ради - Банско и Сирма - Средец)

С Уважение!   bouquet

Тук и аз съм съгластна! Или откриваш картите или не пускаш фишеци...Кви са тия глупости да ровим назад в темата...В крайна сметка тука не е форум за гатанки, а форум за споделяне! Всеки си казва мнението. Аз нямам толкова богат опит, но и малкото съм го споделила...кви са тия премълчаванки и децки историй от големи хора не мога да разбера. Квото има за казване се казва и толкоз! Аз също съм доволна от Елвира..стара или нова познайница...жената винаги ми е отговаряла на всички въпроси и за проблеми и за други различни теми. Не ми е отказала помощ никога и никога ама НИКОГА до този момент не е ламтяла за пари! Това е от мен!

# 493
Ходих при професор Томов и съм възхитена.Третият човек който без грешка ми каза минало бъдеще настояще даже едното се случи докато се прибирах от неговия квартал.Засега само Ели,Елвира и той са били на 100% точни при мен.Искра позна само за миналото ми но за другото годината свършва а няма нищо от предсказаното.Елвира ми каза че ще си намеря нова работа до края на месеца а професора ми каза че още днес ще получа обаждане и описа човека.В автобуса ми звъннаха и ме поканиха на нова работа.Мога само положителни коментари да кажа за тези хора,които споменах в поста си.

# 494
Имам още двама в списъка си с положителни но те не приемат хора и затова не ги коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт