Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 518
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Кой е този гадател и на какво гледа?
Благодаря!

# 496
Здравейте, искам да попитам някой ходил ли е при Гергана Герасимова и дали е доволен от предсказаното от нея за БЪДЕЩЕ?

# 497
Благодаря!

Професор е вече на преклонна възраст ясновидец намерих го в едно предаване и потърсих в нета обадих му се и ме грабна още по телефона и го питах как да се срещна с него и отидох.

# 498
Дайте координати на този професор Томов

# 499
Благодаря!

Професор е вече на преклонна възраст ясновидец намерих го в едно предаване и потърсих в нета обадих му се и ме грабна още по телефона и го питах как да се срещна с него и отидох.

В София е предполагам? Колко взима? Събота и Неделя приема ли? На теб на какво ти гледа?

# 500
Мисля че става дума за Кубрат Томов,имаше някакви способности...в нета има инфо за него Simple Smile

# 501
Мисля че става дума за Кубрат Томов,имаше някакви способности...в нета има инфо за него Simple Smile
да той

# 502
# 503
  • София
Да споделя за Ради от Банско.,тази която пишеше 

]искам да поясна че не взимам пари имам дарба И затова помагам на народа си ,--може да ме потърсите тук[

Обадих се с желание да я посетя.Не може записвало се за месеци напред.Да говорим тогава по телефона-може,но след като и предплатя абонамент от 45 лв за година.Казах , че за момента ме вълнува нещо конкретно и кардинално , свързано с опит да бъда измамена,застрашена е сигурността ми.Обясних,че нямам нищо против условията и , но за да се абонирам е добре да знам за какво ще си дам парите.Че като се почна едно слово колко е велика,колко се е доказала,за безбройните доволни да не говори...Ако не го направя си нося отговорност,да си ходя при шарлатаните и да ме лъжат.....
  Е ,  за себе си взех решение,няма да я финансирам.

# 504
Аз доколкото си спомням абонамента за една година беше 30лв.,явно си е вдигнала таксата което не говори добре за нея,и на какво основание е вече 45лв. newsm78

# 505

]искам да поясна че не взимам пари имам дарба И затова помагам на народа си ,--може да ме потърсите тук[

Обадих се с желание да я посетя.Не може записвало се за месеци напред.Да говорим тогава по телефона-може,но след като и предплатя абонамент от 45 лв за година.Казах , че за момента ме вълнува нещо конкретно и кардинално , свързано с опит да бъда измамена,застрашена е сигурността ми.Обясних,че нямам нищо против условията и , но за да се абонирам е добре да знам за какво ще си дам парите.Че като се почна едно слово колко е велика,колко се е доказала,за безбройните доволни да не говори...Ако не го направя си нося отговорност,да си ходя при шарлатаните и да ме лъжат.....
  Е ,  за себе си взех решение,няма да я финансирам.

При мен беше още по зле.Поиска 30лв за абонамент,като в него влизало всичко, включително и ритуалите.  Изпратих ги. Наговори ми ми абсолютни небивалици и разбира се имах нужда от ритуал според нея.Като я попитах колко ще струва, взе да усуква, че не знаела колко ще излезе, било много сложно и т.н. Аз й казах, че нямам излишни пари и не мога да поръчам нещо, което не знам дали ще мога да платя. В  отговор получих няколко клетви и затваряне на телефона   Laughing

# 506
  • София
Аз доколкото си спомням абонамента за една година беше 30лв.,явно си е вдигнала таксата което не говори добре за нея,и на какво основание е вече 45лв. newsm78
Таксата се вдига на основание реклама в  този форум.,времето и събитията са го доказали.Дори и да е имала дарба,скоро ще остане само саморекламата.За изписаните лъжливи обяснения в обявата и да си носи отговорност .Ако беше се държала малко по-добре ,бих дала много повече от обявената сума.Пък ако събитията,които предстоят до 10 дни се покриеха с нейна прогноза,ще научеха и глухите.

# 507

Е ,  за себе си взех решение,няма да я финансирам.

Обичайно, една класическа фраза се ползва, когато човек има повод да реагира силно на нещо и тя е " нямам думи".Думи винаги имам , а конкретно за  начина, по който протича "общуването" с телефон -момата от село Баня, където всъщност е позиционирана въпросната, ( макар да мечтае да се пресели в София, че и не къде да е , а в  Бояна, както ми сподели-с тези здрави доходи от безплатна дейност,няма да има проблем да си сбъдне мерака)мога да кажа доста конкретни неща, но на първо време най-важното по отношение на познаваемостта: след като супер самовлюбено, нелепо и арогантно ми изтърси: "Аз знам всичко!" метна в телефонната слушалка 2-3 предсказания  , които не само ,че не се развиха така в реалността, а станаха по точно противоположния начин.Каза  важно, важно  и как стоят нещата в момента в определен аспект по отношение на настоящето, а истината отново е напълно противоположна!

В допълнение, сега научавам, че вече и 30те безотчетни лева не й стигат, а за точното си "ясновицво", както го е самопохвалила в  рекламата си, иска да й се пращат по 45 лв и после , ако си нямаш друга работа, да й звъниш 101 пъти , докато благоволи да има  минута време , за да чуеш"обади ми се след 10 мин, след 13 мин, в 9 сутринта, в 8 вечерта, офф, казвай, ма бързо, че ме чакат на другия телефон" и прочие прелести.Както видях в поста на vilianne, дори е засипвала клиентелата си  с клетви, при опит за изясняване колко точно пари ще иска за безплатната помощ.
А, преди да е добила таксата със запис е съвсем друга-мила, любезна и те осведомява как може да я търсиш  винаги и по абсолютно всяко време и тя е насреща.Мдам.

От безумната обява научаваме  как  разваляла "турските магии с кръв, коса, нокти .." Вихри  и забърква "магии, разработени от мен, които ползвам само аз от личен опит с голям успех. Предсказвам бъдещето по всички въпроси  от разстояние ------искам да пояснА че не взимам пари имам дарба  и помага безплатно на народа си"
.Не знам кой точно е народът й, на който помага безплатно, но явно не е българският.От Казахстан ли е, откъде ли...( възпитанието й  със сигурност е като от тайгата).Определено иска пари( нямам нищо против, само да не се рекламира с лъжа, че не взема и лев и като събира пари, поне да има защо!)Освен тези 45 лв се искат пари и за всякакви ритуали и чудесии.Като й се обадих да питам колко всъщност иска да платя за  общуването с нея, защото не вярвам на това,  което е написала в обявата, а именно, че е безплатно и смятам, че не е истина, тя каза-да, така е, струва пари,преведи ми такса за годишно обслужване 30 лв, в които ще влизат и всякакви ритуали, колети и чудеса.След като пък вече си получи парите ми съобщи.че...ритуалите, колетите и чудесата се плащали отделно от "точното ясновицво"!

Нито е"точно", още по-малко пък " ясновицво".Само виц е.

За всичко друго, което спретна като поведение, което е на класическа каруцарка  и разиграване има  отделно да се каже още доста!
Нищо чудно , в отговор на обявата й, да й звъннат от "Господари на ефира"-те също са от народа и имат право на помощ.Колкото и да е препълнен графика й за срещи и се чакало с месеци наред да те приеме в село Баня, с тях може да й се наложи да се види извънредно.Не би трябвало да е изненадана от едно такова гостуване- все пак, тя  " знае всичко", както сама заяви!
Ако ,по чудо, все още  не е регистрирана в този форум, очаквам в скоро време да го озари с благостта си!

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 22:59 от ryannn

# 508
Само да споделя, че една от прогнозите на Вергиния Моцева се сбъдна! Каза. че мъжо ще има проблем в работата до края на годината, че ще се опитат да го натопят- е точно така и стана! За другите прогнози има време и тогава пак ще пиша!

# 509
Здравейте,

Коя е тази жена от Борово, за която Мелиса споменава в предишната тема?

Общи условия

Активация на акаунт