Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 489
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте Дами,   bouquet
Имам въпрос... към Вас....все някоя от цял форум ще е опитвала..и ще има мнение...
Абстрахирайте се от факта искането на пари и т.н
Интересува ме Успеваемостта на Ритуалите й.
Говоря за Ради - Банско.
Относно прогнозата която ми даде,4 дни по късно се сбъдна..!
Ако има някоя която е правила ритуали предложени от нея моля нека да сподели тук или на ЛС...нямам, почти никакво време за размисъл,да рискувам или не!
Благодаря предварително   bouquet

# 526
Здравейте. Да споделя,че ходих при Ина.Ами симпатична бабка, реди едни рими,но не съм впечатлена. Много отдалеч говори и не иска за бъдещето да казва.И пита доста,за да се ориентира. А съм на кръстопът и ми трябва адекватно мнение.
Пиша и на elwiRa-зад този имейл кой стой всъщност?

# 527
Здравейте. Да споделя,че ходих при Ина.Ами симпатична бабка, реди едни рими,но не съм впечатлена. Много отдалеч говори и не иска за бъдещето да казва.И пита доста,за да се ориентира. А съм на кръстопът и ми трябва адекватно мнение.
Пиша и на elwiRa-зад този имейл кой стой всъщност?

Интересно за какво иска да казва тогава...
За много  по-малко пари човек може да си купи  текстове и то в неелементарни рими, за разлика от нейните, ако търсеше поезия, а не предсказания.

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 17:01 от ryannn

# 528
Някой знае ли Валентин Начков записва ли за скоро часове, и гледа ли за други хора, на които нямаш снимка обаче?

# 529
Някой знае ли Валентин Начков записва ли за скоро часове, и гледа ли за други хора, на които нямаш снимка обаче?

Да, можеш да си запишеш час за скоро например, ако се обадиш днес има вариант да те запише за следващия ден. Също така можеш да питаш за колкото хора поискаш, трябва само да знаеш дата, месец и година на раждане на човека, за когото питаш.

# 530
Не мога да не споделя с вас ...

Когато започнах да пиша във форума споменах, че преди 8 години съм ходила при Нели Мицева, но не помня нищо от това, което ми каза тогава. По същото това време (когато започнах да пиша във форума) отидох пак при нея и този път записах всичко. Ненадейно обаче вчера ми изпадна листа, на който тогава съм си записвала и ... познайте ... няма нищо общо с казаното преди 2 месеца Simple Smile

Като пример ще дам следните неща ...
1. Беше казала, че ще се омъжа и родя момче на 29 - това време мина и нито едно от двете не е станало - този път ми каза брак и бременност след рожденния ми ден през 2016 г. Grinning Е да де, ама то и 2100 година е след 2016 ... трябва да чакам да стана на преклонна възраст ли? Другото, което е ... каза ми че имам 3 дадени възможности в любовта - на 26, 30, след 2016. Е аджеба как така имаш възможност пък то все не става и зависи все от мен (любима фраза на гледачките, които съм посетила, не само на Нели)
2. За работа беше казала чужбина - е и това не стана Simple Smile - сега пък каза, че имам отворен път, но пак зависи от мен. За чужбина ми беше каза, че следващата година, която тогава беше 2007, ще отида в чужбина за по-дълго - е и това не стана.
3. Здраве - тук нищо не съвпада. Здравословните проблеми, които назова тогава като неща, на  които да обърна внимание не се доближават даже до тези, които преди 2 месеца ми описа. Тези обаче, от преди 2 месеца, ми ги описа подробно и по години.

Излишно е даже да споменавам, че съм безкрайно разочарована. Мислех си, че би могла да познае нещо, но уви при тези драстични различия и никакво припокриване на казаното преди 8 години и сега, вече не вярвам. Бях сигурна, че нумерологията е наука и е точна, но явно има значение дали човека, при който се ходи може да тълкува числата, както и астрологичните карти (не знам как точно се наричат).

Да, и още нещо ... мислех си да го спестя когато се случи, но сега ще споделя ...
Когато бях при нея (Нели) картите "казаха", че ще си взема изпита, който ми предстоеше на следващия ден. Нели беше толкова убедена, че това ще стане, че даже ме накара да обещая да й се обадя когато разбере резултата. Имах път покрай нейния офис и реших да мина лично да й кажа за резултата, който беше точно противоположен на това, което тя каза, т.е. не взех изпита.
Сега следва смешната част ... Grinning
Думите й бяха: "Е, ти си била отчаяна, затова не си го взела. Друга причина не може да има." Е как така, м***а му, картите не видяха, че ще съм отчаяна (което не беше така), а видяха, че ще взема изпита (който всъщност не взех).

Ще ви оставя сами да си направите изводите.

# 531
  • София
Уфф, много съжалявам, needhelp!!!
Явно старите, добри врачки...умряха. Въпреки, че говориш за нумерология, която като астрологията се води за точна "наука". Нямам какво да ти кажа в случая, освен сори! Hug

# 532
Мицева явно дава само един вариант като обяснение защо предсказанията, които продава не се сбъдват, дори когато са супер близо във времето-само на  един ден разстояние в твоя случай/sorry за изпита,макар че, лошото е, че много по-значими предсказани неща не са се сбъднали години след сроковете/

Виж, Емилия от "Иван Вазов", която стана известна като "от Лондон" ми предложи цели три версии защо това, което си хортуваме , докато ми реди таро изобщо се не сбъдва:

версия 1.Аз много се вълнувам и затова не се сбъдва
версия 2.Тя е в особено състояние ,докато ми гледа и затова не се сбъдва (парите взима във всяко състояние)
версия 3. Пълнолуние е и картите се влияят (независимо от тоз астрономически феномен, който се състои на дати, които предварително са съвсем известни,тя взе пари , насрочи час и ми гледа , баш когато Луната,видиш ли, така обърква таро подредбата).

Дори и небесните тела служат за алиби ... Grinning Това се казва размах и обхват-чак извън пределите на планетата!

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 23:28 от ryannn

# 533
Припомнихте ми за един малоумник, при когото ходих преди време да ми размахва две пръчки над главата и после пантомимически да ми взема миомата и да я хвърля на едно куче да я яде. / Всъщност кой беше малоумник в случая...../ Та въпросният сив Маг Емил, след н-тия сеанс като оправдание за това, че миомата ми расте, отсече - "Ти не вярваш, затова расте". #2gunfire

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 00:21 от мамарамбо

# 534

Какво стана с горкото куче?

# 535

Какво стана с горкото куче?
Ама той му я мяташе наужким. Joy  Кой знае колко смешно ли е изглеждало отстрани.

# 536
Ама той му я мяташе наужким.
============================
Дано и то не е вярвало.

# 537
Да споделя и аз, по моя въпрос си говорих с Елвира. Получих отговор, който ме задоволява на този етап. Не съм я питала за бъдещето, а за конкретна случка от миналото. Единственото, което ми направи впечатление е, че докато стигнем до конкретен отговор от нейна страна трябваше да си разменим няколко мейла. Т.е. понякога отговорите зависят и от настоятелността ви.

# 538
В името на истината и обективното информиране, тези, които от личен опит разбраха  как
 " продължава" комуникацията с Елвира, след като вече е получила  100 лв , нека споделят, ако желаят.

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 15:51 от ryannn

# 539
За изчистването от магия са силни..поне това е моето наблюдение,поне при мен има ефект след това....Но за други ритуали...не мога да кажа нищо повече .....чакам...а то с чакане без резултат можеше да си чакам и без тяхна намеса...   Naughty

Общи условия

Активация на акаунт