Ясновидци/врачки - тема 26

• 163 434
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
За Ели Логинова ли става въпрос?
не,няма я в рекламите.намерих контакти преди година-две от една жена и така.
Не можах да разбера, по напред в темата си писала, че от четири години контактуваш с тях, сега пишеш от година-две  newsm78
Прави впечатление, че много упорито ги рекламираш, уж от четири години си им клиент, а питаш в темата дали това е тяхната страница във ФБ, не само сега, но и миналата година имаше такъв период... Каква е истината???

В момента говорим за различни хора чети малко.С Елвира контактувам по имейла и скайпа а с Ели от година две и това са различни хора и не съм питала за ФБ.

# 556
и не правя реклама а коментирам от кого съм доволна ако погледнеш писала съм и за други.от леля искра също съм доволна по отношение на минало което ми позна но за бъдеще още не мога да кажа защото нищо още нямам налице че да я похваля и за това.писала съм за всеки дето съм ходила.цеца няма как да я похваля защото по голям цирк от нейния не съм попадала а онази румина дет се прочу с телефона си тук на всеки казва еднакво и таксата й расте постоянно след всеки новообадил се.ако намеря някой друг дет да е точен и в минало и в бъдеще ще,пиша и за него засега,нямам такъв из района на софия.

# 557
Здравейте,аз пак се включвам с питане за Емилия от Пиротска и нейните прогнози.Имам питане и за Валентин-аз лично съм доволна както и всички които са го посетили без изключение,обаче има нещо което ми прави впечатление и това е че на всичики предвижда само хубави неща и леко се плаша,защото ми се струва малко странно newsm78.Това което ми каза на мен е за следващата година и ми се струва прекалено хубаво за да е истина,и другото което е той ги вижда нещата в по глобален мащаб и не дава краткосрочни прогнози.Има ли някой с вече сбъднати негови прогнози?  bouquetСъщото питане имам и за Емилия,бях при нея лятото и нейната погноза е напълно противоположна от тази на Валентин и естествено ужасна за мен Sad
Моите не са хубави. Става въпрос за сватба /не моя/, той е категоричен, че няма да има. Булката леко бременна. И какво правим......
Не виждам координати на Емилия от Пиротска. Плийз, метнете ми ги, че съвсем да се ошашкам предпразнично.  Ама тя не е ли Величка?

Последна редакция: пн, 22 дек 2014, 12:03 от мамарамбо

# 558
Здравейте,аз пак се включвам с питане за Емилия от Пиротска и нейните прогнози.Имам питане и за Валентин-аз лично съм доволна както и всички които са го посетили без изключение,обаче има нещо което ми прави впечатление и това е че на всичики предвижда само хубави неща и леко се плаша,защото ми се струва малко странно newsm78.Това което ми каза на мен е за следващата година и ми се струва прекалено хубаво за да е истина,и другото което е той ги вижда нещата в по глобален мащаб и не дава краткосрочни прогнози.Има ли някой с вече сбъднати негови прогнози?  bouquetСъщото питане имам и за Емилия,бях при нея лятото и нейната погноза е напълно противоположна от тази на Валентин и естествено ужасна за мен Sad

И аз съм доволна от Валентин. На мен не ми каза само хубави неща, напротив - това, за което питах отсече, че няма да стане. Краткосрочни прогнози нямам, само общи за вбъдеще.

# 559

Не, никак.Величка е едно боядисано в оранжево -керемидено недоразумение.Бъркаш се, защото врачуват в съседство, но Величка е завряна в един безистен малко по-надолу по Пиротска, а Емилия е в стара сграда по-близо до Халите.

# 560
Здравейте,аз пак се включвам с питане за Емилия от Пиротска и нейните прогнози.Имам питане и за Валентин-аз лично съм доволна както и всички които са го посетили без изключение,обаче има нещо което ми прави впечатление и това е че на всичики предвижда само хубави неща и леко се плаша,защото ми се струва малко странно newsm78.Това което ми каза на мен е за следващата година и ми се струва прекалено хубаво за да е истина,и другото което е той ги вижда нещата в по глобален мащаб и не дава краткосрочни прогнози.Има ли някой с вече сбъднати негови прогнози?  bouquetСъщото питане имам и за Емилия,бях при нея лятото и нейната погноза е напълно противоположна от тази на Валентин и естествено ужасна за мен Sad
Моите не са хубави. Става въпрос за сватба /не моя/, той е категоричен, че няма да има. Булката леко бременна. И какво правим......

Не виждам координати на Емилия от Пиротска. Плийз, метнете ми ги, че съвсем да се ошашкам предпразнично.  Ама тя не е ли Величка?

Телефона на Емилия е 0889 461 635. Приема на Вашингтон 13 - това е точно до паркинга на Халите, входа е откъм  Пиротска.

Последна редакция: пн, 22 дек 2014, 20:26 от Amelia_

# 561

Не, никак.Величка е едно боядисано в оранжево -керемидено недоразумение.Бъркаш се, защото врачуват в съседство, но Величка е завряна в един безистен малко по-надолу по Пиротска, а Емилия е в стара сграда по-близо до Халите.
Joy Joy Joy Изкефих се на епитета "недоразумение" Grinning много точно пасва на някои хора Simple Smile

# 562

Joy Joy Joy Изкефих се на епитета "недоразумение" Grinning много точно пасва на някои хора Simple Smile

Мен пък ми хареса..."керемидено" хахаха както и куп други ако започна да изброявам подобни епитети от страна на ryannn по отношение на гледаЧниците и ЯсноВИЦниците хахах ще се превърне във унакална трагико-комедия тази тема...
да четеш и да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли от такива помагаЧници...  hahaha Joy Tired

# 563
В Бургаският регион коя е най-препоръчваната врачка?

Такова животно,няма,всъщност може и да има,нооо поне аз май не съм се срещала с такава... в този район специално...аз ще съм по Точно в предсказанията от колкото тези тука...

да изброя..
Керанка - с.Русокастро ..направо може да я свалите от списъка,затваря телефони там само с "връзки" да се докопаш,е докопах се,описание каква съм като човек ОК..предсказания..леле чудо Кво да ви кажа бяха двама щях да имам предложение за сватба до края на годината от Единия които всъщност бе по не сериозния вариант,ха ми "МЛАДОЖЕНЕЦА" изчезна хаха бил си имал друга булка която просто пазел в тайна..но "Гледачката" що ли не видя  newsm78 другия,нямало да се върне повече при мен незнам си какво ...дрън дрън...върна се та даже и официално двойка станахме..по други причини обаче се разделихме и Sad демек Сватба ЙОК- КЕРАНКА НУЛА (поне при мен)

Надя - с.Горно Езеро...питай я къде какво си си загубила ще ти каже и ще ти каже и дали изобщо ще го намериш...За предсказания от сумати издрънкани работи стана Едно..единствено...Извод.. -НУЛА (поне при мен)

Фатме - с.Тънково...според нея и предсказанията и преди 5 години...вече трябваше да съм омъжена с дете от бившия си приятел.... Извод -НУЛА (поне при мен)

Сирма - Средец....познаваемост до толкова че ми каза нещо и 2 дни стана въпреки че бе на Именния ми ден и бе нормално от едното уважение човека да се активира..Ще коментирам познаваемост след месец.

Надя - Камено..лекувала по телефона ....  ooooh! аз пък чрез смс-и  Rolling Eyes

Нина - Камено...За здраве позна..за предсказания..чакам ще дам мнение до месец...Но е слаба като цяло.. Поне така ми се струва...говори много убедително много точно улучва..Що за човек си но пък на който и да му кажат все хубави неща като описание съм сигурна че дори и най-големия идиот ще открие "себе си "  в тях  Naughty така,че за нея не мога да коментирам нищо..като познаваемост...

Ходжа Яди - с. Горица ....БЯГАЙТЕ ОТ ТАМ АКО ВИ ПРАЩАТ !!!

Ходжите в Айтос..-Изтъркани дъвкани и толкова комерсиални...че едно време можеше и да са помагали сега силно ме съмнява...

Ходила съм и в Бургас на някакви...но не им помня имената представи си само колко са ми познали..Имаше една и от Поморие...май Мария се казваше... според нея трябваше да имам Брат вече хахах е НЯМАМ..!
Като цяло търси някой извън този район..тук са СЛАБИ,то като се замисля силни дали има изобщо...но все пак поне да не ти дрънкат врели не кипели и от 90 % поне 10% да ти кажат нещо реално.   #Crazy  bouquet Joy#Crazy

# 564
Тъка!!! Отдавна не съм се включвала но всичко си има причина.Сега и аз да разкажа малко.Първо че тези ало врачка си пускат обяви със различни имена и телефони а са едни и същи.то есть различни имена и телефони  различни профили един човек. После се питаш как примерно звъниш уж на различни хора а ти казват еднакви прогнози.Другото което е и аз да питам нещо повече за тази Нина от  с.Камено че после ще разказвам и за нея но искам малко мнения.Може случилото се със мен да е прецедент.

# 565
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!!

# 566
  • Под Слънцето
Както и преди съм писала.. много са им "врачките" на кв. м в тва Камено.. Добре че не правя реклама и на другата Wink

# 567
Идея си нямам за тази Нина попаднах на нея и до там.. Какво се е случило...като прогнози нищо не мога да кажа ...Но не ми се струва особено надеждна  Naughty

# 568
  • Под Слънцето
О, тя "лекува" рак с поглед....

# 569
О, тя "лекува" рак с поглед....

Е то таз беше НАДЯ лекуващата...таз е НИНА..."ясновидката"  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт