.Това което ми каза на мен е за следващата година и ми се струва прекалено хубаво за да е истина,и другото което е той ги вижда нещата в по глобален мащаб и не дава краткосрочни прогнози.Има ли някой с вече сбъднати негови прогнози?
Същото питане имам и за Емилия,бях при нея лятото и нейната погноза е напълно противоположна от тази на Валентин и естествено ужасна за мен 
.Това което ми каза на мен е за следващата година и ми се струва прекалено хубаво за да е истина,и другото което е той ги вижда нещата в по глобален мащаб и не дава краткосрочни прогнози.Има ли някой с вече сбъднати негови прогнози?
Същото питане имам и за Емилия,бях при нея лятото и нейната погноза е напълно противоположна от тази на Валентин и естествено ужасна за мен 
Изкефих се на епитета "недоразумение"
много точно пасва на някои хора
Изкефих се на епитета "недоразумение"
много точно пасва на някои хора 
другия,нямало да се върне повече при мен незнам си какво ...дрън дрън...върна се та даже и официално двойка станахме..по други причини обаче се разделихме и
демек Сватба ЙОК- КЕРАНКА НУЛА (поне при мен)
аз пък чрез смс-и
така,че за нея не мога да коментирам нищо..като познаваемост...

Препоръчани теми