Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 57 тема

• 79 365
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Алена, благодаря ти! На NYX гледах комплекти за вежди, а също и за контур. Дали са хубави или да търся друга марка?

Имам комплекта за вежди на NYX - доволна съм  Peace

# 631
Благодаря за съветите, ще попитам за тестери в Beauty Zone Simple Smile

# 632
  • в 1001-та нощ
При мен и на Кларинс беше покривен, не знам как ще ти пасне на кожата, пробвай  Peace

# 633
Ох, обожавам брокати и всякакви такива блестящи неща!  Heart Eyes Crazy
и аз, но се опитвам да не прекалявам

# 634
Да, за мене съвършен продукт, хидратира добре и само този тониран крем бих носила без пудра. Прави много красив завършек на кожата - хем кадифен, хем сочен. Много е особено за обяснение.

Разбира се е и до кожа, затова трябва да се пробва  Peace

Алена, този флуид в тубичката ли ползваш:
http://www.stylescoop.co.za/2014/05/08/chanel-les-beiges-healthy … uid-multi-colour/
Исках да те питам и за цветовете, аз ползвам тройка от Шанелските по- принцип, на някой ми идват бледи, зависи от продукта. Ти кой цвят използваш?

# 635
  • в 1001-та нощ
Да, този е  newsm76 Ползвам 30, защото го взех лятото - дава идея за много приятен и здравословен загар - като целуната от слънцето - лек, закачлив намек Simple Smile Започнах да го ползвам, след като лятото свърши и в началото това малко ме стресна, но реално на лицето се адаптира и не стои тъмно изобщо Simple Smile

# 636
  • София
Момичета държа да се похваля, защото само вие ще ме разберете (познатите ми не се интересуват от грим)
направих пробен новогодишен грим за блога и страшно много ми хареса, вярно че визията е малко too much, но много ми харесва.
 В момента се радвам като малко детенце пред сладкарска витрина  Joy

след малко ще кача още снимки само да ги срежа и да си оправя бездъните ями
Скрит текст:

# 637
  • Седмото небе
Момичета имам нужда от съвет и помощ... Praynig Дали някоя от вас знае магически начин babydust7  строшен на прах руж седящ си все още кротко в кутийката  #2gunfire Sick да възвърне компактната си форма??? Whistling Никак не ми се иска да го изхвърля-много ми е/беше любим.... Heart Eyes

# 638
  • София
ето го и гримчето:

още снимки:

Скрит текст:

Продукти:

Скрит текст:
Face:
Max Factor Whipped creme 75 Golden
ELF Maximum Coverage concealer Sand
Maybelline Fit me concealer 15
Max Factor Eye Luminizer Fair
Ben Nye
Mac Studio Fix C35
Cheeks:
Stila Sun 01
Clarins Splendours
MAC Stereo Rose
MAC Whisper of Gilt
Eyes:
Urban Decay primer
Impala Silicone eyeliner 01
Noor Kajal
Urban Decay: Creep, Buck, Naked and Kinky
Seventeen Glitter Silver
Couvrance Eyebrow pensil
Rimmel Scandaleyes retro glam
Wimp'rs 54 individual lashes
Lips:
Avon Luxe Designer Red
MAC Ready To Roam
Seventeen Glitter Silver

# 639
  • София
Момичета имам нужда от съвет и помощ... Praynig Дали някоя от вас знае магически начин babydust7  строшен на прах руж седящ си все още кротко в кутийката  #2gunfire Sick да възвърне компактната си форма??? Whistling Никак не ми се иска да го изхвърля-много ми е/беше любим.... Heart Eyes

Аз със спирт си оправям натрошените сенки. Капвам малко, намествам ги с клечка за зъби и оставям отворени докато изсъхнат.

# 640
Лепи, прекрасна си!

# 641
Браво Лепи, страхотен е. Heart Eyes

# 642
  • София
densi , bubanka  благодаря ви   bouquet

# 643
  • София
lepi, чудесен е гримът, а устните са фантастични.   bouquet

# 644
И аз използвах този метод със спирта да си "ремонтирах" едно ружче.  Mr. Green Тук в това видео девойката показва нагледно: https://www.youtube.com/watch?v=9N0pXl_X5r4

bouquet

Аз със спирт си оправям натрошените сенки. Капвам малко, намествам ги с клечка за зъби и оставям отворени докато изсъхнат.

Общи условия

Активация на акаунт