Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 57 тема

• 79 369
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • в 1001-та нощ
Възможно е, помисли и за нов шал, блуза, яке, калъфка ... мъж или човек в близост с нещо ново ...

За мазане - Фенистил и дано мине бързо   Blush

# 616
  • София
Ох, обожавам брокати и всякакви такива блестящи неща!  Heart Eyes Crazy

# 617
  • София
благодаря ви момичета   bouquet

# 618
Всичко е възможно, но като знам какви и колко работи са яде по коледа в БГ, няма да се изненадам да е алергична реакиця на храна.

От той се появи преди голямото плюскане  Laughing не знам направо....

# 619
Крыгина ми е любимка отдавна, следя я, харесвам много какво прави, както и умението й да създава просто естествен, освежаващ грим. По това ми напомня Лиса.  Blush  Определено е атрактивна и интересна.  Доверяват й се известни клиенти, явно има защо.  Peace

# 620
Моми4ета, извинявам се за тъпите въпроси… Със сенки ли се о4ертават веждите? С какъв продукт се прави контур на лицето?

# 621
Моми4ета, извинявам се за тъпите въпроси… Със сенки ли се о4ертават веждите? С какъв продукт се прави контур на лицето?
Те въпросите ти не са тъпи, мързеливи са Joy
Чети темите назад, толкова материал има!

# 622
  • в 1001-та нощ

Аз ползвам сенки, защото стои по-пудрено и естествено, но има и моливи за целта. Има палитри с пресовани сенки, има такива с по-кремообразни продукти, има специализирани течни - избор има Simple Smile

Ако имаш неутрална палитра - подбери кафяво, което е матово и не е по-тъмно от веждите ти. Ако имаш скосена четка - пробвай - първо направи контура, после попълни  Peace

# 623
Алена, благодаря ти! На NYX гледах комплекти за вежди, а също и за контур. Дали са хубави или да търся друга марка?

# 624
Хей,здравейте    bouquetИдвам с молба за съвет за избор на BB крем.Попитах и в съседната тема, но знам че тук ще получа добра ориентация Simple Smile Кожата ми е нормална, с леко омазняване на Т-зоната.Искам хем добра хидратация, хем покривност. В момента ползвам фон дьо тен в ежедневието, но ми се иска нещо по-леко. Имам светла кожа, сега съм с Clarins True Radiance 108   Simple Smile

# 625
Хей,здравейте    bouquetИдвам с молба за съвет за избор на BB крем.Попитах и в съседната тема, но знам че тук ще получа добра ориентация Simple Smile Кожата ми е нормална, с леко омазняване на Т-зоната.Искам хем добра хидратация, хем покривност. В момента ползвам фон дьо тен в ежедневието, но ми се иска нещо по-леко. Имам светла кожа, сега съм с Clarins True Radiance 108   Simple Smile

От моят опит с ВВ кремовете, не съм намерила нищо, което да го нарека с покривност по-голяма от тази на тониран крем (е, хайде - една идея отгоре  Wink) Ако искаш нещо леко, но покривно - погледни СС кремовете  Peace
Но да знаеш, че и двата вида крем, дооста омазняват кожата. Моята кожа последно време е нормална към суха, със съвсем леко омазняване на носа. Със СС крема, на обяд носът ми е лъснал, като намазан със зехтин  Wink Много отдавна не бях ползвала матиращи листчета  Crazy
Ще си изразходя СС кремът за зимата, но за лятото въобще не си го представям да съм с него  Sunglasses

# 626
  • в 1001-та нощ
Алена, благодаря ти! На NYX гледах комплекти за вежди, а също и за контур. Дали са хубави или да търся друга марка?

Не съм ги ползвала, за мен хубави са, когато пасват на твоя цвят. ако има тестер пробвай  Peace Посел можеш да почистиш веждите с антибактериални кърпички  Peace

Хей,здравейте    bouquetИдвам с молба за съвет за избор на BB крем.Попитах и в съседната тема, но знам че тук ще получа добра ориентация Simple Smile Кожата ми е нормална, с леко омазняване на Т-зоната.Искам хем добра хидратация, хем покривност. В момента ползвам фон дьо тен в ежедневието, но ми се иска нещо по-леко. Имам светла кожа, сега съм с Clarins True Radiance 108   Simple Smile

На моята кожа най-покривен от тези, които съм пробвала е флуида Beige на Шанел. Има тестери, поискай си малка отсипка за проба у дома  Peace

По-покривни съм имала азиатски, но избягвам тяхната козметика  Peace

# 627
Благодаря за насоките   bouquet А по-конкретни наблюдния върху марките бихте ли споделили?  Simple Smile
a.l.e.n.a Добре ли хидратира? Идеята ми е да го ползвам без да нанасям крем преди това Simple Smile

# 628
  • в 1001-та нощ
Да, за мене съвършен продукт, хидратира добре и само този тониран крем бих носила без пудра. Прави много красив завършек на кожата - хем кадифен, хем сочен. Много е особено за обяснение.

Разбира се е и до кожа, затова трябва да се пробва  Peace

# 629
Dior Nude BB крема е доста покривен и не лъсва много бързо. Половин ден спокойно изкарвам.

Общи условия

Активация на акаунт