Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 57 тема

• 79 357
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте! Незнам дали съм в правилната тема, затова се извинявам предварително. Можете ли да ми препоръчате такова червило на някоя бюджетна марка? Благодаря Ви!

Peace

Ново е, но мисля че съвсем скоро ще го заредят и при нас.
Следващият цвят Трансилвания също е много поробен
Скрит текст:

# 16
и аз в темата  Mr. Green

На въпроса как ще се гримирам утре - от както съм купила двете матови сенки на Катрис /Catrice Velvet Matt Eyeshadow 010 Vanillaty Fair & 040 Al Burgundy/ ги ползвам всеки ден - страхотни са! Благодаря за отзивите за тях, замислила съм се също за кафявата и сивата, но имам хиляда подобни  Tired

# 17
  • UK
[Колкото повече клипчета за грим гледам, толкова повече забелязвам, че се очертават вежди извън самия контур на веждите, без да е грозно и изкуствено. Е, как ще стане това при руси вежди, без да е покъртително?

"Airbrushed" Brow им казват.

http://www.youtube.com/watch?v=gnNuEUXgO_k

Catrice имат 3 цвята за руси вежди.

# 18
  • виртуално
Здравейте! Незнам дали съм в правилната тема, затова се извинявам предварително. Можете ли да ми препоръчате такова червило на някоя бюджетна марка? Благодаря Ви!

според мен подобно е Maybelline Color Sensational Lipstick in Midnight Plum (338)

# 19
Аз пък страдам, защото съм много "надарена" откъм вежди и изискват постоянна подръжка, но пък позволяват да се оформят добре... матРЯл бол  Rolling Eyes
Погледнах аз няколко клипчета за подстригване на вежди, не ме стърпя  Blush Оказа се, че съм го правела и до сега "както трябва"  newsm53
В предизвикателствата не съм участвала, но са ми страашно интересни  Hug

# 20
  • София
["Airbrushed" Brow им казват.

http://www.youtube.com/watch?v=gnNuEUXgO_k

Catrice имат 3 цвята за руси вежди.
Благодаря за клипчето, аз имах предвид възможно най-естествено уплътняване (thickening eyebrows). Повечето продукти за вежди за блондинки са с червен подтнон, което стои ужасно изкуствено на естествени блондинки (поне на мен не ми допада). За сега единствения продукт, който се доближава до представите ми за по-естествена визия е молива за вежди на Pupa 01. Той е с по сив, тоуп подтон, но ми у малко тъмен. Да не ви занимавам повече със себе си. И да използвам поста, за да препоръчам серума за мигли на Shu uemura- плътни, разделени, удължени мигли. Идеална основа преди спирала.

# 21
Жаки, страхотно е това червило/глос на Никс. А мацката на снимката+ грима й е Heart Eyes
Ако го получат при нас в Златната рибка, може и да си го взема. Идея си нямам дали ще ми отива, ама искам пък и аз...

# 22

според мен подобно е Maybelline Color Sensational Lipstick in Midnight Plum (338)

Според мен нямат много общо.
Тук има повече синьо в показаното има повече червено.
Това на Жаки е направо тон в тон.

# 23
Трепач е червилото,направо е страхотно Heart Eyes представям си с моята жяла кожа на какво ще приличам

# 24
Сега проверих, в nyx.bg са ги заредили вече, обаче имат само Копенхаген. Трансилвания поне за сега го няма....
В Рибката също вече ги има, но там липсват и двата цвята. В момента са сууупер актуални и може би вече са ги продали

# 25
Та в крайна сметка ще се прави ли пак предизвикателство?

# 26
хелоуин грим върху устни: http://www.beautyblog.nl/ideeen-voor-halloween-lippen/1030/

Скрит текст:

# 27

Миглите ти ли ги слага? Марка, номер?

Аз, аз!  Laughing Като се сетя, че до преди половин година мигли не бях слагала, сега го правя все едно е детска играчка  Laughing
Щом грима е в Инглот и миглите са Инглотски.
Не знам обаче точно кои са били в онзи момент. Този грим е правен преди доста време и просто не помня.

Благодаря на Ел за новата тема! bowuu

Фокси!!!  Hug Hug Hug HugРадвам се, че се завърна с гръм и трясък! Mr. Green
Показала си страхотии! До една -на всички снимки виждам твоите очи, само че с друг собственик. Стила ти се разпознава от километри, се опитвам да кажа с други думи!
Толкова красота на едно място си показала, че ми напълни душата за един месец напред!   bouquet
После ще искам още!
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тази визия ми я любимата! Hug
Кажи кое е червилото? Heart Eyes

Много, много благодаря, обаче ти откакто ме познаваш от "на живо" си пристрастна, усещам  Laughing
Червилото е от матовите рефили на Инглот, но номер не знам. Аз си избирам всичко предварително и си нареждам рефилчетата сенки и червила на една магнитна дъсчица... и действам. Утре като съм на работа ще видя номер и ще пиша Peace

Това девойче хубаво, между другото, скоро навърши 15 години и е редовна клиентка на Инглот за грим. И понеже аз съм почти непрекъснато в магазина все на мен попада Grinning Много добро дете и дава да й правя каквото си наумя Grinning

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 23:03 от foxita

# 28
  • в 1001-та нощ
Момичета,   bouquet много благодаря за милите думи  Blush  На живо - червеното много изкарва зеленото в ирисите  ми и с един такъв по неутрален и не лъскав фон на очите - те буквално светят в зелено. Този ефект коментирахме по-рано с гримьорката на Диор - според нея гримът не е толкова за украса, колкото да изкара очите  Peace При мен се получи малко "без да искам" - т.е. без преднамереност - исках само да пробвам палитрата и гримът на очите да е неярък Simple Smile

Благодаря за темата!   bouquet
Аленка, страхотен грим.   bouquet  Би ли споделила как е спиралата от комплекта и какъв ефект придава?

Шоколадче, спиралата е за извиване и обем. На последната среща засякохме гримьорката на Диор и тя разказваше за спиралите - коя с каква формула е и с каква четка - съответно и защо  Peace За тази каза, че е с протеините, които са в къдравата коса. Четката и формулата извиват и фиксират извивката. Докато Dior Addict It-Lash е с вакси и няма как да е с космата четка, затова е със силиконова. Каза, че при прилагането трябва да се притиска - дори да боде. На една предна среща - страхотни мигли ми направи с нея - онемях и без максимайзер Simple Smile За максимайзера потвърди, че е с ХК, както бях чела в едно сравнение. Каза, че дори се препоръчва, като нощна грижа за миглите. При грим уплътнява и извива косъма, и изглажда го и като се сложи спирала - тя се плъзга по миглите. Каза да не се чака да съхне - и аз така правя, защото ако почакам - после миглите са твърди и ми е трудно да ги доизвия  Simple Smile

Фокси  Hug много ми харесва да гледам и други лица, защото ми е интересно как действаш при друга основа Simple Smile

Та в крайна сметка ще се прави ли пак предизвикателство?

Според мен е хубаво да има Simple Smile Нормално е да се сменят участниците. Аз имам желание да се включвам, но не винаги имам време Simple Smile

# 29
  • в 1001-та нощ
Благодаря за новата тема! Аз също не участвам в предизвикателства и не ми липсват.
Как ще се гримирате утре?  Mr. Green

Не съм решила още, но ми се иска да поднеса изненада Simple Smile Ще помисля  Blush

Аленка, много ми хареса и на мен последния ти грим. Въобще с мат на очите много те харесвам.  Heart Eyes
Фокси си знае, че е чудесна и върху други лица и със своето собствено.  Heart Eyes

И да помоля и аз за клипчето за веждите!!!

Ето клипчето, показа ми го г-жа Стихийно бедствие   bouquet Посочен е диапазон 1:10 до 3:10  Peace

Общи условия

Активация на акаунт