Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 57 тема

• 79 343
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
И аз се записвам. Страхотни снимки на Фокси- истински художник !  bouquet

# 31
  • София
И аз тук   bouquet
Фокси е страхотна  Heart Eyes.
Гледах клипчето за веждите и се оказа, че и аз съм действала като по схема  Laughing.
Червилото на NYX - Копенхаген е жестоооко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 32
Благодаря Ви! Сега остава да го пробвам дали ще ми отива Simple Smile

# 33
Страхотен цвят наистина, иска ми се да го пробвам.. Относно предизвикателствата - интересни са ми много за гледане, но не съм такъв майстор да участвам Simple Smile

# 34
  • София
А пък аз съм действала погрешно с подстригването на веждите. Сега вече ми се изясни, защо не ми се получава на мен, а след оформяне и подстригване в салона се харесвам много  Joy
Ще пробвам уикенда.

# 35
Аз е крайно време да си купя гребенче за вежди. Моля да ми препоръчате добро такова, защото нямам и ми е много трудно оформянето и подстригването им.
За предизвикателството- винаги много ми е харесвало да гледам превъплъщенията на момичетата тук. За съжаление нямам време, не ми се получава често добре, а и снимките са ми под всякаква критика, така че аз не се включвам в тях.
Вержииии, жестоки гримчета, много красиви мацки. Да им завиди човек на пловдивчани. Със сигурност щях да съм ти редовен клиент, ако живеех там.  Hug

# 36
http://www.makeupgalaxy.com/2014/10/kiko-milano-clisc-system-palette.html

Ако ви е интересно да прочетете за новите ми сенки на Kiko  Flutter
И да се похваля, че 2 години след като беше адски модерен намерих най-готиният кобалтов цвят  Mr. Green

# 37

Ако ви е интересно да прочетете за новите ми сенки на Kiko
Ау, влюбих се в това  "супер блестящо металическо тюркоазено"  Heart Eyes

# 38
  • някъде под слънцето...
Този ефект коментирахме по-рано с гримьорката на Диор - според нея гримът не е толкова за украса, колкото да изкара очите.
Целта на грима(освен ако не е сценичен) е да акцентира до такава степен(не с натрупване на материал, а с използване на контрасти примерно),  че несъвършенствата, леко туширани  да станат незабележими.

Това се опитах да обясня преди година,  но останах неразбрана и бях окачествена като некомпетентна и невъзпитана, нарушаваща добрия тон.
Фокси    bouquet
Ти си талант, Инглот е само началото на твоята възходяща траектория в тази сфера..
Гримирали са ме добри професионалисти, включително и официални гримьори  представящи  бранда на световно ниво.Близо си до тяхното ниво.  bouquet  bouquet  bouquet

# 39
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet
Не участвам в предизвикателствата, но ми е интересно да ги гледам.  Blush
Алена, последният ти грим страшно много ми хареса. Hug
Фокси, показвай гримове по-често. Уникални са.  bouquet

# 40
  • в 1001-та нощ
Днес пробвах да вкарам малко повече светлина на клепачите - за по-озарен вид. Само мат ми изглеждат малко посърнали  Thinking Зависи от цвета на мат сенките, но .... Вчера например - над мат сенките минах с лек сатен - доста малко и беше добре  Peace . Днес пробвах само сатен на клепача и затъмних с вчерашното кафяво  Rolling Eyes

На срещата видях на живо Нейкид Бейсикс 2 - хареса ми повече от единицата. Много е различна от снимките, които съм виждала  Thinking Чудя й се  Crazy

Видях и коледното куфарче на МУФЕ  Heart Eyes

# 41

Фокси    bouquet
Ти си талант, Инглот е само началото на твоята възходяща траектория в тази сфера..
Гримирали са ме добри професионалисти, включително и официални гримьори  представящи  бранда на световно ниво.Близо си до тяхното ниво.  bouquet  bouquet  bouquet

Първо - благодаря на всичкиииии Hug Ако знаете колко се старая да ставам по-добра и по-добра... Винаги намирам кусури в гримовете, които правя. Клиентите се чудят защо доизкусурявам (например) очната линия толкова в миниатюрни детайли и не могат да разберат, че съм наистина критична що се отнася до моята работа. Понякога си мисля, че прекалено се критикувам, обаче знам, че мога повече и по-добре. Практиката ми в Инглот е най-полезното нещо, което ми се е случвало през последните години  Simple Smile

Второ - sl, да прочета такова нещо... огромно благодаря!!! Не знам какво друго да кажа, но е факт, че да видя такова мнение за мен си е голямо постижение, предвид това, че се занимавам с грим върху чужди лица от едва половин година и както знаете дори не съм посещавала курсове за грим Hug

Показвам ви сега някакъв опит за по-арт грим. Казвам "опит", защото беше абсолютно спонтанен, необмислян предварително и не на последно място... първи опит за подобно нещо. Трепереха ми ръцете, честно! Изобщо не бях подготвена, дори не бях пробвала досега да рисувам нещо върху лице... Разполагах с много кратко време и дори нямах възможност да гримирам и друго освен очите.
Тези от вас, които разбират достатъчно от подобен тип грим, моля ви, бъдете снизходителни  Laughing Пускам снимката, защото донякъде се гордея, че превъзмогнах притеснението си да правя арт-грим.

... и детенцето на моята управителка Simple Smile Беше много щастлива, че съм я направила "страшна" Grinning

# 42
  • в 1001-та нощ
Много ми харесва как си направила детенцето  Peace

# 43
Много ми харесва как си направила детенцето  Peace

За 10 минутки  Peace Но с нея не ми беше никак притеснено... защото не ми беше клиент и повече се забавлявахме, отколкото стараехме Grinning

# 44
Аленка най накрая си се оправила със сгъвката точно така както винаги съм искала да те видя.
Сега ще чакам да смениш черната очна линия на кафява или лилава или по убито черно.

Общи условия

Активация на акаунт