Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 57 тема

• 79 363
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Седмото небе
И аз използвах този метод със спирта да си "ремонтирах" едно ружче.  Mr. Green Тук в това видео девойката показва нагледно: https://www.youtube.com/watch?v=9N0pXl_X5r4

bouquet

Момичета имам нужда от съвет и помощ... Praynig Дали някоя от вас знае магически начин babydust7  строшен на прах руж седящ си все още кротко в кутийката  #2gunfire Sick да възвърне компактната си форма??? Whistling Никак не ми се иска да го изхвърля-много ми е/беше любим.... Heart Eyes

Аз със спирт си оправям натрошените сенки. Капвам малко, намествам ги с клечка за зъби и оставям отворени докато изсъхнат.
  bouquet  bouquet  bouquet Много,много благодаря!!! Надявам се да се получи! Ще имам да те черпя!!!

# 646
Понякога се чувствам че нищо не разбирам, но наистина ли мислите че това което показа Lepi е "чудесен" "фантастичен" "страхотен" или това е начин на мотивация?
Някой ще и каже ли откровено че веждите са и оскубани ужасно, да не говорим как са очертани, някой ще и каже ли че има прекрасни черти и ужасно неподходящ грим.
Да ви имам темата и съветите, за какво сме се събрали тук не ми е ясно.

# 647
  • София
г-жа Стихийно бедствие ,  не всички сме професионалисти като теб и понякога просто няма как да сметнем дали това е подходящ за нейните черти грим или не.  Peace

На мен гримът, който е lepi показала страшно много ми харесва - блестящ, грабващ, различен.. Бих си направила такъв Sunglasses
Стана ми интересно обаче положението при устните - сякаш са смалени. Според мен ако бяха оптически уголемени щеше да е по-добре.
Скрит текст:
Но пък може да се каже, че в това отношение съм пристрастна, тъй като по принцип харесвам по-обемни устни.

# 648
  • в 1001-та нощ
Лепи  Heart Eyes фан-тас-ти-чен!!! грим Simple Smile Много ми харесаха особено устните  Heart Eyes Гледах продуктите и до колкото разбирам - първо нанасяш червилото, след това глоса и накрая глитъра?

За очите - аз не успявам да снима такива блясъци Sad

Днес правих лилав грим с Guerlain Les Violets 01 - исках да е лилаво, заради лака, който ми е лилав с фини блясъчета и мислех да сложа малко блясъчета от пудрения глитър на МУФЕ. Разбира се - нищо не се хвана, а снимах и на тъмно и с лампи. Учудвам се, че излезе цвят, явно сенките подлежат на снимане вечер Simple Smile Гримът не е нищо особено, но да се разпиша Simple Smile

И като се отвори дума за ЧНГ грим - мисля да съм с палитрата на Ателие в лилаво  Heart Eyes

# 649
Лепи и на мен ми харесват очите как си гримирала. Аз не възприемам блясъци и в очите и на устните едновременно , но това е въпрос на предпочитание, а и е празничен грим.

Алена, много нежно се е получило.

# 650
  • София
Благодаря ви момичета   bouquet

а до това дали ми отива грима или не всеки има различни възприятия за красиво и хубаво Wink
Аз винаги съм се харесвала със силни и тежки гримове

приемам критиката за веждите ми, защото знам, че не са перфектни , а на макро режима са излезнали още по-грозни на живо изглеждат по-добре Simple Smile

a.l.e.n.a точна така Simple Smile лилавото ти седи много свежо
пробвай да снимаш на опция P ( стандартната , без автоматичен режим и без режим автопортрет, защото автопортрета/красива кожа при мен "яде" блясъците )

на НГ мисля да съм с този грим, но с повече мигли

Скрит текст:

mimes то и аз така , но реших да експериментирам Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 00:18 от lepi

# 651
Понякога се чувствам че нищо не разбирам, но наистина ли мислите че това което показа Lepi е "чудесен" "фантастичен" "страхотен" или това е начин на мотивация?
Някой ще и каже ли откровено че веждите са и оскубани ужасно, да не говорим как са очертани, някой ще и каже ли че има прекрасни черти и ужасно неподходящ грим.
Да ви имам темата и съветите, за какво сме се събрали тук не ми е ясно.

на мен наистина много ми харесва - рядко пиша в темата с похвали, повече гледам гримове отколкото коментирам, за това, когато хваля, съм искрена
познавам и Лепи лично, така че мога да направя сравнение "на живо / снимка"
не гледам всеки детайл - детайлите рядко ме интересуват, привлича ме цялостното излъчване и въздействие на грима
вежди - моите са 5 неоскубани косъма - никога нескубани и чуждите трябва да са очевадно отвратителни, за да ги коментирам; да, сега, когато каза, че не ти харесват, наистина ги загледах, но понеже и аз снимам, имам представа обективът колко повече подробности вижда в сравнение с окото ми и не влагам драма в цвета на молива й; да не говорим, че е редно да се отчита подобрението във вида на това, с което даден човек разполага, а не по принцип - така намирам за редно
т. е. за мен Лепи наистина е прекрасна

# 652
Алена, много добре се е получила снимката , а грима ти е прекрасен!!!Възхищавам се на умелото подбиране и цветово съчетание на тоновете.Пасват си перфектно и "не се бият" очите и устните.

# 653
  • гр. София
Аленка, с кое червило си?

# 654
На мен именно това много ми харесва при грима на Алена   bouquet и не ми допада при лепи. Очите са страхотно подчертани, но ми идва в повече blink blink ефекта и върху устните. Обичам, когато акцентът пада върху очите, устните да са в по-телесен или неутрален цвят. И обратното.  Simple Smile

Алена, много добре се е получила снимката , а грима ти е прекрасен!!!Възхищавам се на умелото подбиране и цветово съчетание на тоновете.Пасват си перфектно и "не се бият" очите и устните.

# 655
На мен ми харесва грима на Лепи, то трябва да съм наистина специалист или прекалена претенция за да кажа, че е не е хубав.  Peace Ами на хубавото, грозно не мога да кажа. Но аз съм далеч от хората с големи познания за грима и може би мнението ми да не е обективно, но така или иначе, не се вглеждам дотолкова, хубавото си е хубаво. И чак пък ужасно неподходящ грим-ами не смятам, кое му е неподходящото точно? Особено пък на този неутралния, съвсем естествен, който е показан по-назад в темата, нормален ежедневен грим, доста добре направен, нежен според моето некомпетентно и непрофесионално мнение  Simple Smile Wink

# 656
Мили момичета не ства въпрос за кой е профи и кой има право да дава акъл, а кой не. Как моля ви се някой ще промени нещата на по добро ако чува само каква голяма работа е.
Lepi е красиво момиче с грозно оформени вежди+ нарисувани зле. Към грима на очите не предевявам претенции, въпрос на вкус е. Обидно ми става когато момичета които самите се справят с лекота с веждите си и биха могли и на другите да помогнат, пишат хвалебствания. Lepi ако искреното ми желание да помогна не те засяга, пиши ми на лични пусни една снимка в анфас ще ти подскажа какво да ги направиш.

# 657
  • на кого му пука
 г-жа Стихийно бедствие ,
моля да постнеш снимка на хубави вежди по твоите разбирания.Тази молба е от чиста проба любопитство.Не е заяждане.Моите вежди са много подобни като на Лепи и то са ми естествено такива в началото ,само съвсем леко ги скъсявам и махам някой единичен нахален косъм от време на време.До ден днешен винаги съм смятала че не са лоши и едва сега разбирам че съм с грозни вежди.
Към Лепи единствено цвета на молива за вежди не харесвам,но може и да е резултат на светлината и на самия апарат.

ПП.Хубаво е да има градивна критика,но все пак начина по който тя се поднася не е без значение. Wink

# 658
Алена и аз се възхищавам на червилото. Коя марка и номер е?

# 659
  • гр. София
Хубави вежди са например на Фокси и на Ел. Върни назад или в някоя стара тема и ще ги видиш.

Общи условия

Активация на акаунт