Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 097
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
ирен22, по фонда са 3 опита общо, а имам и 1 самофинансиран
Дано това да ти е последния опит-успешен!!!! Стискам палци!

# 121
  • Plovdiv
margo_222, сърдечно благодаря  Hug
А на теб леко бременеене и един страхотен двоен завършек   twin_neutral

# 122
Здравейте! Никой не е писал скоро тук. Какво се случва с вас, момичета? Има ли нови бременности?

# 123
  • България
Аз мога да се похваля с две новородени принцеси.Първи опит в Ню Лайф.Имплантирани две ембриончета от златните ръце на д-р Даскалов и ембриолога д-р Румен Димитров. Родиха се на 1-ви Юни с планово секцио 10дни преди термин с размери -2.450кг.,47см. и 2.900кг.,49см.
Бременността ми беше лека и прекрасна.
Пожелавам на всички чакащи такова щастие  Hug Hug Hug

# 124
Честито, Ирен! Много хубава новина. Да са живи и здрави и много да те радват! Hug

# 125
Има ли други с успешно ин витро в клиниката? Моля споделете Hug

# 126
Здравейте,моята докторка ме изпраща при д-р Петрова, Ню Лайф.Може ли да ми кажете, като специалист дали е добра и внимателна, защото последно ходих при една грубиянка и ми беше много гадно от отношението и.

# 127
Здравейте,моята докторка ме изпраща при д-р Петрова, Ню Лайф.Може ли да ми кажете, като специалист дали е добра и внимателна, защото последно ходих при една грубиянка и ми беше много гадно от отношението и.
Страхотна е, няма да сгрешиш. Успява да те предразположи и се отпускаш. Отношението и е като към приятел, все едно я познаваш от години. Така че давай без притеснение.😉😉😉😉

# 128
Страхотна е, няма да сгрешиш. Успява да те предразположи и се отпускаш. Отношението и е като към приятел, все едно я познаваш от години. Така че давай без притеснение.😉😉😉😉
Благодаря, много се притеснявам, незнам какво да очаквам Simple Smile

# 129
И аз да дам отчет и тук,моите юначета се появиха на 28.04.16 1,930 кг. и 2,100 кг. малко по-раничко от колкото трябваше (45 дни преди термин),но за щастие всички сме добре и вече са почти 4 кг. Благодарна съм много на нашата вълшебница д-р Петрова и на прекрасния д-р Димитров да са живи и здрави и много много бебчетааа да има!

# 130
Здравейте, момичета! Нова съм във форума. Скоро ми предстои инвитро при доктор Даскалов. Има ли и други момичета, на които им предстои инвитро в клиника Ню Лайф? Много се притеснявам за пръв път ни е.

# 131
Привет на всички. Някои правил ли е инсеминация в ню лайф при д-р Петрова? Какви изследвания се правят? Какво е към Вас отношението на тази докторка? Първото впечатление, че е пренебрежително отношение и избирателно лекува и обръща внимание. На мен лично много неща не са ми понятни , но отговорът и беше , че за това се учи 6 години и няма намерение да обяснява. Ходим 4-5 пъти (като за "здравей" плащаме редовен преглед без да ни преглежда), правени са ми изследвания хормонални- не пия никакви хапчета, имаме спремограма с изписани хапчета която според нея е добра за инсеминация , и да си подготвяме документи за ин витро . Мисля , че малко яснота ще ми е необходима .

# 132
Привет на всички. Някои правил ли е инсеминация в ню лайф при д-р Петрова? Какви изследвания се правят? Какво е към Вас отношението на тази докторка? Първото впечатление, че е пренебрежително отношение и избирателно лекува и обръща внимание. На мен лично много неща не са ми понятни , но отговорът и беше , че за това се учи 6 години и няма намерение да обяснява. Ходим 4-5 пъти (като за "здравей" плащаме редовен преглед без да ни преглежда), правени са ми изследвания хормонални- не пия никакви хапчета, имаме спремограма с изписани хапчета която според нея е добра за инсеминация , и да си подготвяме документи за ин витро . Мисля , че малко яснота ще ми е необходима .
Не ви ли дадоха списък с изследванията от клиниката. Включват вирусология при двамата (спин, хепатит, Васерман, хламидия, токсоплазмоза), микробиологии, спермограма. Това е в най-общ вид, вземи подробния списък от клиниката, защото може да пропускам нещо. Успех!

# 133
  • Далече, далече...
Здравейте, и от мен! Аз също останах с много добро впечатление от д-р Петрова. Ние сме с тежък мъжки фактор, подадохме документи в ЦАР и сега чакаме... ММ е пациент на д-р Гаджева, която също работи в Ню Лайф, но нещо не се получават нещата... Моля, препоръчайте добър уролог от Пловдив, който да има желанието, знанията и опита да ни помогне!

# 134
Споделям от нашия опит - добре е да се насочите към уролог-андролог.

Общи условия

Активация на акаунт