Медицински Център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life)

• 153 106
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,след дълго ходене по известни лекари и клиники,след една неуспешна инсеминация във София,се запознахме с нашата лекарка д-р Петрова и ендокринолога д-р Георгиев и след една година лечение нашето чудо стана по нормален начин,родих при д-р Танев и съм много благодарна на д-р Петрова за всички положени грижи за нас Simple Smile
Браво, дано всички имаме твоя успех

# 151
Здравейте,след дълго ходене по известни лекари и клиники,след една неуспешна инсеминация във София,се запознахме с нашата лекарка д-р Петрова и ендокринолога д-р Георгиев и след една година лечение нашето чудо стана по нормален начин,родих при д-р Танев и съм много благодарна на д-р Петрова за всички положени грижи за нас Simple Smile
Браво, дано всички имаме твоя успех
Желая ви го от сърце

# 152
Здравейте, момичета! Скоро ми предстои инвитро при доктор Даскалов, след три неуспешни инсе. Виждам че има момичета,  които са запознати с процедурата по инвитро в клиника Ню Лайф? Имам много въпроси, но не съм от Пловдив и няма как да отскачам до клиниката и да питам, а се съмнявам някой да ми разяснява нещата по телефона от там. Ще се развам някой да сподели, може и на лични Simple Smile

# 153
здравейте.никой с моя проблем не е писал във форума,но много се надявам някой да се включи с мнение.аз съм с ИЯР на 37год.съм.единствената възможност при мен е инвитро с донорска яйцеклетка😟моля ако има някой да сподели правил ли е такова инвитро в тази клиника,успешно ли е и при кой лекар.насочих се към друга клиника,но чух добри отзиви и за тази.просто незнам какво да правя

# 154
Здравейте, нова съм във форума и понеже имам подобен въпрос като в предходния пост, но никой още не е отговорил Grinning реших и аз да попитам. Някой правил ли е опит по донорска програма в New Life?

# 155
  • Пловдив
Аз, но донорски сперматозоиди

# 156
Здравейте!Аз май съм поредната доволна от Ню Лайф и най-вече от доктор Петрова и екипа и.Аз съм с първи и успешен опит.От начало се съмнявах,защото всички ми казваха да не се надявам от първия път,но ето,че стана. Сега се моля всичко да протече по-най добрия за нас развой на нещата

# 157
Честито , ще чакаме да се похвалиш с едно хубаво здраво бебе , за защо не и две 😊
Нашите прекрасни момченца днес стават на 8 месеца , благодарение на др Петрова , да е жива и здрава и да помага на много хора като нас!

# 158
Има ли донорки в Ню лайф, и ако да, моля споделете информация как точно протича процедурата, днес се обадих в клиниката но като цяло не ми дадоха кои знае каква информация, ела на място и ще обясням, това беше отговора, благодаря предварително

# 159
  • Пловдив
Някой скоро да е правил инсеминация?

# 160
Аз съм ужасно възмутена от Ню Лайф.
Пожелавам Ви успех и дано въобще имате такъв там.

# 161
  • Пловдив
Аз съм ужасно възмутена от Ню Лайф.
Пожелавам Ви успех и дано въобще имате такъв там.
Защо, какво се е случило сподели...

# 162
Ще споделя когато се консултирам с още някои специалист извън тази клиника за да не заблуждавам хората както правят в Ню Лайф . Общо взето посещавах тази клиника от април 2016 и както би било редно ми пуснаха някакви изследвания (хормони) . Естествено си нямам ни най-малка представа  от нещата тъй като не съм учила за това както казва наблюдаващата ме доктор Петрова и затова нямало смисъл да ми обяснява. И аз, както всички се доверих на преценката на доктора ми. Пуснаха ми TSH  което за ендокринолога в Ню Лайф не било проблем и нямало нужда от лечение, защото не съм била болна и няма от какво да ме лекуват. Резултат от TSH ми април беше 4 и нещо, хубаво завишен, но аз се доверих на лекарите ми , тъй като не разбирам нищичко. И след почти цяла година хвърляне на яки пари по тяхната клиника, изследвания безброй, отношение 0, чакане като луди, според моята доки. Петрова ние с ММ сме с неизяснен стерилитет, тъй като и при него всичко е ОК. На край на годината жена от форума (бг мама) и приятелка ми казаха да си пусна TSH, FT4, TAT, MAT, инсулин и глюкоза и да отида при ДОКТОР-ендокринолог, че ако TSH ми е завишено какъвто е моя случай (4,58) може заради това да не става, тъй като за да забременее жена TSH  трябва да е под 2.
И така , като посетя истински доктор по ендокринология ще Ви информирам, ако желаете.
Въпросът ми е тези изначални хормони не са ли основни в медицинските науки? И ако не може да ги проследиш и да назначиш лечение адекватно, то тогава какво правиш? Правиш инсеминации на сляпо и ако стане. Правиш блъскане с още хормони и дано да се наредят сами помежду си. Или както често ми правеше впечатление се работи по симпатии . И да, аз не съм учила за лекар, но те като са учили имат заложено Хуманно отношение към пациентите и като ще е хуманно са длъжни да обясняват , а не да ми се зъби насреща някой , че на него му отнело 6 години и не може да ми обяснява. Защото драги ми всички страдаме в момента и се нуждаем от помощ и тази помощ следва да ни я укажат училите 6 години. В противен случай се превръщат в търговци.

# 163
  • Пловдив
Frederika13 наистина ме учудва това отношение. Наистина TSH e високо и трябва да е под 2, иначе няма смисъл. Супер странно са постъпили. Дано са ви направили и други изследвания че да не изкочи и друго.

# 164
Има ли донорки в Ню лайф, и ако да, моля споделете информация как точно протича процедурата, днес се обадих в клиниката но като цяло не ми дадоха кои знае каква информация, ела на място и ще обясням, това беше отговора, благодаря предварително
Ами не знам дали някой тук ще ви даде подобно инфо. Аз мога да ви споделя опита си от моята ин витро процедура. До колкото съм запозната донорките преминават през същите етапи с тази разлика, че не приемат медикаменти за подобряване качеството на ендометриума (дебелината на маточните стени) иначе предполагам, че пак от ден 3-ти на цикъла се започва със приемането на медикаменти (таблетки или подкожни инжекции, които си поставяте сама, обикновено в корема) за произвеждането на повече фоликули от яйчниците и проследяване на развитието на фоликулите. За целта се ходи през ден или два на ехограф. След това се поставя инжекция за узряване на фоликулите и се насрочва ден и час за пункцията. Тя се извършва под контролирана пълна упойка. Не се усеща нищо, просто си спите. След това полежавате около два три часа докато ви отпусне напълно упойката и си тръгвате Simple Smile Цялата галимация трае около 10-12 дни зависи от това как реагира вашият организъм на стимулацията и колко бързо нарастват фоликулите.
Ако някой има друго инфо относно донорството да каже. Аз мисля, че така се случват нещата.
Много се радвам, че има и дами като вас  Hug, които искат да помагат на дами като мен например - понеже и аз скоро ще се нуждая от услугите ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт