NEXTDIRECT.COM - 8

• 56 802
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
  • NE
Някой може ли да сподели дали блузките им за 9-12 месечни са уголемени?
Интересуват ме точно тези:
http://bg.nextdirect.com/en/x552756s9

# 166
  • София
Да знаете дали мога да поръчам от английския NEXT с адрес за доставка Англия, но да го платя с БГ кредитна карта?

# 167
  • NE
Пробвала съм и дори регистрация от ip от тук не разрешава сайта им. ooooh! Картата също отхвърля.

# 168
Много затегнаха положението. Преди имах регистрация, поръчвах на адреса на Габиели с дебитна карта на райфайзен, но от 2 месеца не ми позволява.

# 169
  • NE
Преди година бях успяла да си направя регистрация в uk магазина им, но скоро дори не ме пусна с тази регистрация. Пробвах със същата да вляза в дикректа и о'чудо влязох, напазарих си и платих с моята дебитна карта. Затова си мисля, че разбират през айпито от къде се подава заявката, което хич не е честно.

# 170
Не знам. От ук магазина винаги пазарува х от компютъра за ММ (с различни ip сме), а от детекта — от моя.

# 171
Лятото по някаква случайност успях да платя поръчката но не помня регистрацията си  ooooh!

# 172
  • София
Аз няма да правя регистрацията от тук. Ще ползвам човек, който живее в Англия и ще ми поръча нещата от там, регистрацията е направена там, човека си живее в Йорк. Въпросът ми е-ще мога ли да платя с моята карта? Т.е. не искам да ангажирам никой и искам да си дам моята КК, с която да бъде извършено плащането.

# 173
  • NE
Май пак не ставаше, но трябва да се пробва. Peace

# 174
  • София
Мерси, ще го мисля.

abs сега вече много ме интересува дали в магазина на НЕКСТ го има тъмно синьото кожено яке от дамската колекция (малко ме съмнява, но все пак надеждата умира последна Blush)

Между другото им писах на NEXT и получих стандартния отговор, нещо като - влезте в Next Bulgaria и каквото има там, това доставяме до Вас  Wink

# 175
  • NE
Днес направих поръчка от новата колекция за бебета и малки деца. Доставката зареди празниците е обявена от 5 до 6 работни дни. Peace

# 176
Т.е. след нова година  Simple Smile

# 177
  • NE
Вероятно да. Поръчах два вида блузки и не са ми спешни.

9-12 месеца

12-18 месеца

# 178
  • София
От емоциите по изчезналата колекция съвсем забравих за моята нова поръчка от събота вечерта:
в размер 9-12 месеца и
в два размера:92-98 см. и 104-110 см.

# 179
  • Berlin
Meggle, след Коледа ще ходим, че не сме в София в момента.

Общи условия

Активация на акаунт