NEXTDIRECT.COM - 8

• 56 806
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Meggle, след Коледа ще ходим, че не сме в София в момента.
Да, помня Hug

# 181
Между другото в събота бях в магазина на Некст в София -еми останах разочарована,хич не е зареден,като че ли най-много неща имаше за бебета и деца до 2-3г. За по-големите 2-3 вида блузи,два модела рокли,два модела якета и това беше  Rolling Eyes
За пръв път не купих нищо от магазина им  Mr. Green

# 182
Днес ми донеса пратката, която направих в петък  Shocked
Та, долнищата са супер мекички и красиви. Наложих ги с модел 18-24 и са почти еднакви  Laughing Та вече не знам кой модел е умален и кой уголемен  Mr. Green
Сина е на разходка с баща си, та не мога да кажа до колко ще са му по мярка.
Дънките нещо не ме грабнаха.
Весели празници на всички  Hug

# 183
  • Sofia
И аз си получих съботната поръчка, плажна рокля и чанта , точно навреме за Коледа  Laughing

# 184
  • София
И аз си получих съботната поръчка, така като го гледам панталончето ще й е огромно  Laughing

# 185
Разпродажбата е започнала, но както обикновено нищо интересно в р-р 2-3 г. Crossing Arms

# 186
  • NE
Вероятно да. Поръчах два вида блузки и не са ми спешни.

9-12 месеца
Скрит текст:

12-18 месеца
Скрит текст:

Поръчката ми от 23-ти дойде благополучно днес. Първите блузки не са толкова ватирани, но ще свършат работа, а другата се престарах като я взех по-голям размер.

# 187
И моята поръчка от 27.12 днес беше доставена! Не я чаках преди 5ти януари, а D&D ме изненадаха!

# 188
  • Berlin
Вчера бях в магазина, има разпродажба, но е бедно като асортимент. Исках бебешка момчешка пижамка, ама нямаше, само някакви изостанали 2ка и 3ки за по-големите.
meggle, има само 1 модел кожено яке, което прилича на синьо и е на -50%, oт 300 и нещо, на 150лв. Даже го снимах, но после ще кача снимката, че излизам.

Но не е това http://bg.nextdirect.com/en/x5584s2#947419

# 189
Магазина е малък и отвратително бедно зареден, предимно с пенсионерска серия дамски дрехи. Не е нормално онлайн да харесвам много неща от некст, а в магазина нищо. Цените са същите, но няма избор.    Crossing Arms

# 190
Магазина е малък и отвратително бедно зареден, предимно с пенсионерска серия дамски дрехи. Не е нормално онлайн да харесвам много неща от некст, а в магазина нищо. Цените са същите, но няма избор.    Crossing Arms

Абсолютно споделям мнението ти и аз го посетих магазина преди 10 дни и останах разочарована,ще продължавам да си поръчвам онлайн  Peace Peace

# 191
  • София
Вчера бях в магазина, има разпродажба, но е бедно като асортимент. Исках бебешка момчешка пижамка, ама нямаше, само някакви изостанали 2ка и 3ки за по-големите.
meggle, има само 1 модел кожено яке, което прилича на синьо и е на -50%, oт 300 и нещо, на 150лв. Даже го снимах, но после ще кача снимката, че излизам.

Но не е това http://bg.nextdirect.com/en/x5584s2#947419
а колко процента е намалението в магазина?

# 192
  • Berlin
Различно е май, но доста неща са на -50%.
И аз онлайн съм харесала много неща, но тук ги няма никакви. Все пак видях 1-2 топа как са го като материя. На снимки всичко изглежда супер готино, ноооо на живо не е така. Simple Smile

Якето - http://prikachi.com/images.php?images/792/7818792v.jpg

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 19:18 от abs

# 193
За да съм честна, трябва да призная, че и магазините на Некст в Лондон също не ми харесаха! Ще си купувам онлайн и това е.  Peace

# 194
За да съм честна, трябва да призная, че и магазините на Некст в Лондон също не ми харесаха! Ще си купувам онлайн и това е.  Peace

Била съм в UK за дълго време и съм влизала в Next няколко пъти без да си купя нищо,просто не ми беше любим магазин а и асортимента им беше беден , а сега за малката пазарувам предимно от Nextdirect и като качество съм много доволна !

Общи условия

Активация на акаунт