NEXTDIRECT.COM - 8

• 56 756
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • Добрич
дали има разлика в кройката при джинсите/дънките и панталоните при размер 92-98 см. /2-3 г./ и 98 см. /3 г./?
http://bg.nextdirect.com/en/x542676s6#685552 и
http://bg.nextdirect.com/en/g402502s4#680525
Някой има ли тези долнища? http://bg.nextdirect.com/en/g923146s5#672034

Аз ги получих преди месец, но от голямата серия. Много са хубави и си отговарят на размера. Peace
Размер 6 пасна идеално на малкия. Peace

# 136
Моето момче е около 90 см. 86-92 см. ли да поръчам  newsm78

# 137
  • Добрич
Моето момче е около 90 см. 86-92 см. ли да поръчам  newsm78
Според мен по добре 92-98, моделът е прибран,  а пък и връзките са активни. Моето дете е на 6г и 4 м. 122 см.

# 138
  • Перник
Здравейте момичета, гледам че някой от вас основно пазаруват за децата си от този сайт. От любопитство поглеждам линковете, които давате на вашите покупки, хубави са нещата, но ми се струват доста скъпи. Бихте ли споделили някакви специални отстъпки ли ползвате или чакате някакви намаления или пък просто тези цени вас ви устройват. Поне на мен ми се струват скъпи нещата .Извинявайте за нахлуването. Лека вечер

# 139
Има хубави дрехи и на приемливи цени. Например блузки за 16 лв. или комплект от 3. Дрехите които съм виждала по нашите магазини не са с по ниски цени. Дънките от 22 лв са прекрасни, ризите от 22-24 лв също. Поне до 6 г има и на приемливи цени.
Относно долищата- преди време поръчах от тези 18-24 и са доста големи. http://bg.nextdirect.com/en/x543754s11#876854

# 140
  • Berlin
Зависи какво поръчваш. Евтините якета като цени са като евтините тук, но с доста по-добро качество. Блузките също, взимам комплект по 4 за 36лв, с дълъг ръкав, за градината ми е идеално. Имат и много хубави и забавни принтове.

# 141
  • Luxemburg
Най-накрая DPD успяха да ми донесат поръчката, от 2 дена се гоним.
Разочарованията ми са от 2 продукта. Този пуловер е умален. Поръчах 4-5 тъй като същият размер от миналата година все още са ни дълги ръкавите, но на този който сега дойде ръкавите са къси и е само 2 пръста под пъпа. Става за дете на 3-4год. макс, а какво остава за 5г.. Също така е доста тъничък и става за пролетта, но не и за есен или зима според мен. Другият продукт е тази рокля. Поръчах рамер 5г. тъй като детето е 111см. и нали са им уголемени дрехите мислих че ще и стане, но е малка, тясна и доста къса, малко под дупето. И е много тъничка, като изкуствена коприна. Представях си я по-плътна, но си е за горещо лято. Незнайно защо е пусната в зимната колекция. Иначе за лятна рокля е много хубава, по тялото е (не стои така свободна като на модела), но си вземете 1 номер минимум по-голям според мен. Моето дете е доста слабичко (18кг.111см.) но я облече трудно, тясна е. Абе направо не е за 5г. дете. Обякох я на 2.5г. ми дъщеря и на широчина и е почти като за нея, но е малко дългичка. Личи си че не е нейният размер но за лятото може и да и стане  Laughing. Изобщо не очаквах това от Некст. Обикновенно страдам че са големи.
Тази рокля я поръчах в размер 6г. и е точна за момента, а съм я взела за лятото уж. Малко и стърчи платката за копчетата която е на гърдите, но като се приглади добре предполагам че ще се прибере. Същата материя е като горната черната. Лятото може и да ни е малка, но ще видим. Но според мен също е добре да се заложи на 1 номер по-голям.  Тази пола e точно каквото си представях. Отдолу е с подплата на която най-отдолу има зашита мрежа 7см. и над нея по цялата дължина отново мрежа (по-твърда е от на ту ту полите). Стои доста бухнала и стилна. Отзад на снимката се вижда че е набран ластика, но това е само ако се ползва отвътре да се пристегне, иначе си стои прав колана. Отстрани е с вътрешен цип, 28см. в кръста широчина (5г.) и ни е точна, няма да ползваме стесняването. Тази блузка и тази поръчах 4-5 и са вече нормални за Некст т.е. леко уголемени и стават за моето 6г. дете. На розовата е хубаво че отвътре има допълнителен плат и така са предпазени мънистата от разлепване/падане.   
Тези ботуши ги взех размер 23/UK6 и са страхотни. Под пуха имат  отвътре 8см. ватирано и надолу е плат. 15см. е стелката, 17,5см. високи с подметката. Тези бутуши поръчах 29/UK11 и са също много хубави. Стелка 19см., височина 22см. Отвътре най-отгоре са с вълнен кариран плат 7см., а надолу са с тънък плат. Отпред на пръстите са с много мека кожа. Връзките бляскат много хубаво. Отзад там където е на катарамата е между плат и кожа.
Чорапи поръчах доста. Тези са страхотни но 2та чифта бежави са по-тъмни от на картинката,отговарят си. Тези също са хубави и отговарят. За тези се опасявах малко за цвета, но са си чисто черни и горе ластика е стегнат.  Високи са доста и за 111см. дете са доста над коляното, около 10см.(9-12). Харесват ми но ще ни трябва по-малък номер. Тези също са мн.хубави, високи точно до коляното и плътни. Взех размер 9-12 но според мен за дете с 30 размер крак ще са малки, тъй като моето дете носи 28.5 и са и идеални, а още не сме ги прали.
Чорапогащи взех тези - стегнати и плътни и въпреки че взех 5-6 и се опасявах че ще са големи, не, много добре стоят и няма да се изсулват. Тези също са много хубави и стегнати и няма да са ни големи размер 5-6. Цвета е като на снимката (пепел от рози). Мисля да взема от тези.
Обадих се веднага на Некст да ги питам за пуловера и за роклята какво да правим, но ми обясниха че трябва да си поема разходите по връщането. Много кофти при положение че други фирми имат безплатно връщане до местен адрес т.е. пращам на адрес в Люксембург и те им го връщат в UK. За роклите съм доста разочарована, а и няма по-голям размер вече и нямам голяма възможност, а за пуловера съм без думи и не знам какво да правя. Утешавам се че поне не е много пари - 16€, но пак съм в началото, без пуловер. Ако ми остане време тези дни ще им сложа по един коментар и с това ще се утеша. Сори че стана толкова дълго но реших че може да е полезно на някой.

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 23:11 от ronicat

# 142
  • Berlin
Напротив, много хубаво, че си си направила труда да опишеш нещата. Peace за съжаление аз съм с момчета. Simple Smile ако по тяхна грешка са изпратили нещо, те поемат разходите по връщането, иначе не.

# 143
Не съм писала от цяла вечност. Някой да има тези: http://bg.nextdirect.com/en/g402438s4 кецки. Може ли да измерите Ц6 и Ц7. Трябват ми за сухо време.

# 144
  • София
Ехаа ronicat това се казва обратна връзка  Hug
Да Ви питам някой поръчвал ли е това яке

Понеже е на joules, а досега не съм поръчвала, не знам и те ли са уголемени?
Ще бъда благодарна за мнения, чудя се дали да поръчам размер 6 или размер 7.

# 145
Ехаа ronicat това се казва обратна връзка  Hug
Да Ви питам някой поръчвал ли е това яке

Понеже е на joules, а досега не съм поръчвала, не знам и те ли са уголемени?
Ще бъда благодарна за мнения, чудя се дали да поръчам размер 6 или размер 7.

meggle, според мен не са уголемени тези якета.
На дъщеря ми и поръчах размер 9-10г. и и е точно по мярка ,а тя е на 8г.,но е висока 135см  Wink

# 146
  • София
miss_74 много благодаря за бързия отговор  Hug Значи да поръчвам 7 години Laughing

Ще бъде чак след Коледа, ако не ти е спешно.
не ми е спешно   bouquet

# 147
Ама как се ядосах. Тъкмо днес реших да поръчам 2-3 неща и гледам нова колекция, и почти всичко от предната е махнато  Crossing Arms Не стига това, ами някои неща не са налични и избора е много малък.
Някой знае ли тези дънки дали са с регулираща талия /дали имат ластик от вътрешната страна/?
http://bg.nextdirect.com/en/x552678s5

# 148
  • София
И аз така се ядосах  #Cussing out Но според мен ще ги върнат. Вчера се замотах и не поръчах якето, сега влизам няма го изобщо. Ако сега работят по сайта би трябвало да ги върнат, защото не бяха нито зимни неща, нито изчерпани моите харесани Peace А като гледам са заредили точно по 3 неща или 10-на, от които половината спортни. Много са ми странни. Защо трябва като зареждат нови неща да изтриват старите? Даже ми няма и снимката на якето от поста по-горе. ooooh!

# 149
 Crossing Arms Нали? Но като заредиха август с нова колекция, предната също я махнаха макар да имаше доста налични размери. По- късно ги пуснаха в разпродажбата, а в директа само попълваха с нови неща, нищо не върнаха.  Sad
Пък и декември на кой са му потрябвали къси панталони, сандали и тениски  newsm78
То почти няма избор  #Cussing out
http://bg.nextdirect.com/en/x553752s3#685445 поръчах тези долнища 92-98 за дете 92-93 см. Май прекалих, мисля, че ще са му големи  Tired
И тези дънки http://bg.nextdirect.com/en/x553758s3#442167

Общи условия

Активация на акаунт