90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 995
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро и от мен!!!Днес ми е плодов(5-та четворка)...до тук -7кг.Вчера така се омазах с един кекс с вишни Embarassed,добре,че беше 1/2 доза и ММ и детето си хапнаха добре,обаче кантара днес беше много добричък с мен Mr. Green
Успех на всички нови HugМоя ден ще е банан,ябълка,круша....нещо такова,защото само такива плодове имам!

# 121
И аз се включвам сега съм 65 кг. и висока 1,56.Днес ми е първи ден.Имам въпроси кога вечеряте?Не ли редно да се вечеря до 6 часа?Чрез тази диета колко можем да отслабнем?Когато доиде деня да пием вода не трябва ли да се яде? извинявам се за повтарящите въпроси.

# 122
Здравейте!
Вече му нямам никаква вяра на моя кантар. Сутрин колкото пъти се кача, толкова различни резултати ми полазва и вече за незнам кой си път ме показва + 2 кг за едно денонощие. Аз толкова много храна не изяждам. Откъде ще се лепнат. Не се чувствам огромна Слава Богу. Продължавам си с диетата и надявам се резултатите да са добри. Въпреки, че кантарът не иска да слиза надолу.
Днес съм на плодове. Имам банани, ябълки, белен слънчоглед, стафиди.
Успешен ден на всички!
Цитат
La4e-pasmaka4e
Днес белтъчини:
З-ябълка и кафе 9h,круша 11h
O-Зеленчукова крем супа с крутони+половин патладжанче    и салата зеле и моркови - обядът не ти е белтъчен, трябва да има нещо белтъчно в него. Ако крем супата ти е с мляко добре, но крутоните не се вписват тук. И в крем супата трябва да са само неутрални зеленчуци.
В-Прясно зеле (или супата)+шопска салата

Последна редакция: пн, 03 ное 2014, 09:28 от katelinka

# 123
 newsm44 goodscale Тази сутрин се измерих и съм много щастлива  Grinning  -4кг за 20дни,даже и със метъра се мерих -7-8см от всякъде много съм доволна,но имам още 10кг за сваляне.Днес белтъчен
Днес закуската банан и кафе
за обяд и вечеря зеле с месо+салата
и много чай  Simple Smile
Лек и усмихнат ден на всички  Grinning

# 124
Привет на всички!

И аз започвам днес. Начални килограми - 87.1. Надявам се водата да ми спори, но ще пия и чайове.
Днес - белтъци
З: 2 ябълки
О: 2 пилешки бутчета цели или пържоли + салата от краставица
В: имам извара кашкавалена, какво мога да си направя с нея?

# 125
  • Targovishte
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Здравейте банда. С плюс 300 гр. и голямо главоболие съм тази сутрин, но аз си знам от какво е. На обяд вчера (иначе плодов ден трябваше да е Embarassed) на рождения ден хапнах половин пържола Embarassed, нямаше как. А вечерта на годежа ядох само неовкусени салати, но ... пих домашна ракия Embarassed, една чаша, но ето ти главоболие сега. Алкохол не бях вкусвал мноого отдавна. И сигурно поне до 31 декември няма и да помириша. Naughty

Днес ще бъда по-тих и по-нисък от тревата, продължавам с белтъчини, но доста ограничено:
З - ябълка
О и В - по една кофичка кисело мляко

Успех на всички, които започват режима днес! Приятен ден на всички   bouquet

П.П. отивам да излоча няколко кафета от тези на Ирка  Hug че имам само два часа сън

# 126
  • Русе
 Tsvetomira_Nikolaeva Не знам колко искаш да свалиш , но според мен поне 20кг. и ако искаш сериозни резултати обяда и вечерята трябва да е от една група белтъчини. Така че хапни на обяд две бутчета , а на вечеря 1 с по големи салати. Изварата я остави за друг белтъчен ден.
taina_ Вечерята може да е до 20ч. Колкото по рано , толкова по добре. Но има хора които в 18 са още на работа или пътуват към къщи и не им е възможно до 18 да са се навечеряли. Килограмите които се смъкват са различни , зависи до колко си стриктна и колко килограма имаш да сваляш. И 25 можеш да свалиш за 90 дни. Във водния нищо не се яде , само вода ,кафе и чай без захар и мляко.

# 127
Добро утро! Аз съм от "силната група" започваща днес.
Сутринта си изпих чашата топла вода, за закуска 2 малки банана, обяда и вечерята ясни, ама да попитам : пиете ли зеленчуковия бульон? И още нещо, някъде четох , че има значение времето за пиене на вода след храна, но нещо не го откривам, някой да даде съветче къде да го прочета.  Embarassed
За сега -това.
Хубав ден от мен!  bouquet

# 128
Здравейте, ей много пишете Simple Smile
Цвете почнах от 60 кг., висока съм 168 ..не са ми много килограмите, но бях 54 на пролет ...всичките ми дрехи са ми тесни и не мога да се понясям ..
Полицайката не вървят много добре нещата при мен ..качвам, качвам и това е ..
 Tired
Вчера бях на кръщене, добре че бях на белтъчини ..не съм яла нищо нережимно, но не можах да спазвам часовете на хранене, вечерята изобщо я пропуснах, защото цял ден бях на една салата и сирене и изобщо не бях гладна ...Мислех днес да го карам на плодове, но реших да не развалям режима и днес съм на варива. Не знам какво да хапна на обяд, но ще е нещо с ориз със салата, а за вечеря варена царевица със салата. Обядът и вечерята са различни, но царевицата ми се отразява добре, затова ям за вечеря Simple Smile
На 10.11. ми е водния, който няма да правя заради тренировките ..за да не ми стане лошо. Не съм решила дали да не продължа по правилата на почивката и да наблегна на белтъчините ..Много ми се иска да видя хубав резултат на кантара ...Sad Според една позната ме спъва въглехидратния ден и според нея затова само въртя килограмите и не свалям ...не знам и аз вече ..хваща ме отчаянието  ooooh! ooooh!
Успех на всички и много минуси!  Hug Hug

# 129
Здравейте, банда! Hug
Жива съм, купонът беше мнооооого як, за хапване и пийване – няма да говоря. Пълно мазало! Embarassed
Само споделям, че започвам режимна четворка, която ще завърша в петък с воден ден ( пълнолуние). А събота и неделя ще се самозавържа за спалнята и ще помоля детето да ми залепи устата. Ако ще папата да дойде, няма да си покажа носа навън и ще съм адски негостоприемна – никакви гости и комшийката ще предупредя, че не искам никого да виждам. ММ е уведомен, че искам една събота и неделя и аз да си остана вкъщи като хората, така че ако иска пак да беснее някъде – да си кукурига сам! Аз се раздадох достатъчно! Mr. Green
Та, менюто за днес:
З – 1 маракуя
О – сирене ( 100 грама)  редено на тънко върху резени домат и поръсено с магданозено песто( домашно – магданоз, чесън, щипка сол, малко зехтин и в чопъра – о, имам и малко пресен розмарин - ще брулна и него) – като салата с моцарела, ама със сирене, че то няма кога и да се напазарува – хладилникът празен!
В – същото наполовина
Ирче, благодаря за красотата! Hug
Сънче, да не ти казвам аз какъв плюс си докарах за 2 дена! Петък сме на водица, а ти И на приспивателно!
Вели, партийо, с нас си на водица, нали? Heart Eyes
Kagi, бульонът е по желание ( ама май тук никой не го пие). Вода половин час преди хранене и половин час след хранене – не се пие. Не знам доколко е точно това, просто тук във форума така съм го прочела и така го спазвам! Успех!
Успех на новата мощна група, особено на Феята...
Браво и на всички девойки с големи минуси.
Курдов, не знаеш как те разбирам...., Simple Smile а ти си пийнал само една чашка ракийка!
Хубав и усмихнат ден на всички и успешна нова седмица! Ирманова Hug
П.П. Предупреждавам, че ще поизчистя малко, че в нас все едно бомба е паднала, по земята е все едно се разхождаш по улицата, навсякъде прах, а колко има за пералнята да не обяснявам. Спокойно, гледах прогнозата – слънчице!
Аги, сега те прочетох - последните килограми са най-гадни. Стискам ти палци! Hug Hug Hug

# 130
да, Цвете с вас съм, нали аз дадох тон за нея песен  Joy, а за проблема на Курдов ... какво да ти кажа, ние с теб сме професионалисти имаме поне 9 дан, а той ... има какво да научи още  hahaha
Успех на новата група  Hug
Аги, вече не знам какво се случва с теб, но и много хора те посъветваха тук - спри ориза и картофите, във ВХД внимавай яж на обяд 2-3 пълнзърнести филии със салата и ..., пробвай повече домашни неща и махни този течен шоколад!  Hug
Ани, ела да се отчетеш, че и теб те "видях" какви ги надроби е петък  Joy hahaha
Вили дай и ти малко от себе си, уведомявай ни какво се случва, Кроки -къде се покри, пак по села или почивки замина?!
Днес аз пък реших да съм на плодове, че има .... а е грях да се хвърлят!
Лека, успешна и усмихната седмица  Hug Hug Hug

# 131
Здравейте! Започвам от 66.8 кг. Крайната цел е 57-58 кг. Обиколката на бедрото е 60.5 см.
Закусих банан, обяда и вечерята планирам да са домат и сирене. И мисля да повъртя тренажора довечера - около час.

# 132
judie, не намалявай  драстично порциите! яж голяма салата + 200 гр сирене, кашкавал ..., вечерта пак голяма салата и 100 гр сирене, ако ограничиш порциите и организма няма да ти дава килограмите си и ще зациклиш много рано!

# 133
Благодаря, Вели. Ще те послушам.

# 134
Здравейте!
Вече му нямам никаква вяра на моя кантар. Сутрин колкото пъти се кача, толкова различни резултати ми полазва и вече за незнам кой си път ме показва + 2 кг за едно денонощие. Аз толкова много храна не изяждам. Откъде ще се лепнат. Не се чувствам огромна Слава Богу. Продължавам си с диетата и надявам се резултатите да са добри. Въпреки, че кантарът не иска да слиза надолу.
Днес съм на плодове. Имам банани, ябълки, белен слънчоглед, стафиди.
Успешен ден на всички!
Цитат
La4e-pasmaka4e
Днес белтъчини:
З-ябълка и кафе 9h,круша 11h
O-Зеленчукова крем супа с крутони+половин патладжанче    и салата зеле и моркови - обядът не ти е белтъчен, трябва да има нещо белтъчно в него. Ако крем супата ти е с мляко добре, но крутоните не се вписват тук. И в крем супата трябва да са само неутрални зеленчуци.
В-Прясно зеле (или супата)+шопска салата
за супата: неутрални зеленчуци с прясно мляко,крутоните аз ги пекох от 1 филийка типов хляб само малко сол и зехтин имат, а патладжана е лодка с домати сирене и кашкавал. Извинявам се, че не съм пояснила!

Общи условия

Активация на акаунт