90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 36 022
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте на всички!   bouquet
Намерих ви и се радвам! Днес ми е 5-ят ден Simple Smile
Надявам се да удържа фронта и да не се изкушавам, защото съм мотивирана, а и адски много имам нужда от сваляне на килограми. Ще следя редовно темата.   bouquet

Добре дошла Веселина и успех Hug Започнали сме заедно на 5ти. Разкажи повече за теб, колко си висока колко кг имаш за сваляне?

Благодаря, добре ви заварила Simple Smile
Килограми за сваляне бол, височината пък никаква я няма..... така, чееее с вас съм докрай, пък дано имам късмет да сваля повечко.  Peace

# 511
  • Пловдив
Здравейте.  Hug

Отчета за днес след бобов ден е: -0.400гр.  Simple Smile Толкова показа на гаджето кантара,пък дано е верен.  Laughing

Днес ВХ:
З-ябълка
О-шопска салата ама без сиренето и една пърленка(бяхме на замедение и друго не можах да избера да ям).
В-може би 1-2 палачинки с шоколад и още нещо сладко,което не съм измислила какво ще е,но със сигурност ще има сладко довечера

kurdov,да се похвалиш после как е станала тиквата на вкус.  Simple Smile

# 512
  • Пловдив
  Миме, знам душа...затва го готвих. Абе не е да не ми се е получило, ама вкуса е странен. На туршия повече ми харесва. Ще видим, може да го помъча довечера пак Wink

Ману,и аз не обичам сготвен карфиол,а само на туршия.Междудругото и броколи много обичам,но задушени и леко запържени с други зеленчуци.Пробвала съм го паниран брокол...е няма такава гадост,чесно.  Laughing

# 513
Реших- ще направя три четворки от утре, за да се озаптя и да оправя пораженията (не са големи, но ги има).
 Менюто за утре:
ябълка, бяло пилешко месо + салата (вероятно зеле) и заквасена сметана с настърган морков и сирене (тук някой я беше писал тази комбинация и странно, но на мен ми звучи вкусно  Mr. Green ). Пожелайте ми успех и стискайте палци Спаска и Свинка да не идват при мен  #2gunfire

Курдов, много обичам тиква, но хич не обичам "да се боря" с нея, освен да си дадем адресите и да разпращаш на готованки като мен  Embarassed

# 514
Здравейте, банда! Hug
Писах, писах и аха да публикувам, сайта се бъгна.После пък спинках. Та сега с кафето, на ново в съкратен вариант.
Благодаря на всички за поздравите! Hug
Фифи, Hug това със задържането ще е зора. Мен лично 55.000 кг ме устройват точно, ама сега да видим как ще се разберем с моето тяло да ги задържи точно там.
Lulumba, жИсток резултат от водния ден! Половината да задържиш, пак си на далавера!
K.A.G., да ти е жив и здрав сина! Ние с теб на плодови и водни сме железни! Браво за резултата!
Ирче, благодаря за водопада от кафе! Hug
Ману, добре вървиш. Целта ти е съвсем достижима. Аз лично не мога да близна ни карфиол,ни броколи!
Kagi, доколкото те смятам, щом днес си на ВХД, значи днес ти е 7-ми ден от диетата?!Успех!
Мими, удари ме в земята. Тия мъфини с банани на Нана Hug ги правиш за 50-ти път. Аз само веднъж ги изкулинарствах, та да ги оценят!
Zanata, оздравявай бързо и после се захващай сериозно вече! Hug
Курдов, умрях от смях с теб, успех с тиквата – дано е вкусна, аз и тиква не ям, ама тиквени семки обожавам!
След воден ден и вечеря с гъши дроб само (+0.400) – доволна!
Менюто днес:
З – фреш грейпфрут
О – свинска пържола с лук + салата ( морков, ряпа, цвекло, пащърнак и целина)
В – все още неизвестна

Аз продължавам с мързелуването! Бяхме на кафе с ММ и детето. Изкупихме пазара. Мога да отворя една сергийка пред блока за плодове и зеленчуци ( чак по терасата съм изнесла, че не се побира всичко в хладилника). Спинках. Голям кеф!
Хубав и нахилен ден! Hug

# 515
  • Враца
Здравейте!
Малко помощ, моля?

Кажете ми, във втори ден /зърнени/ дали може соеви гранули, от тези, които са заместител на  месото и бла-бла.
Обичам да ги слагам в ориза си, но съм малко объркана относно инфото за соята.

И още - в белтъчния ден може ли филийка хляб на обяд, или само в зърнен и въглехидратин ден може хляб на обяд?

Мерси на помогналите. Hug

# 516

cveteses така е, днес ми е 7 ден и ми е въглехидратен /започнах в понеделник/ грешката е моя  Embarassed

# 517
Трън в Очите, 1 бр. пълнозърнеста филийка с обяда  е позволена и за Белтъчен, и за ден Варива – повечето, обаче я избягваме за по-добри резултати. За ВХД ден дори може и да не е пълнозърнеста – аз обикновено изядам около ( 200 гр тесто), което си правя на пърленка или пица, а ако съм на филийки пълнозърнести  ( Вита) – хапвам 3-4 броя.
За соевите гранули – идея нямам ( не ям такива). По принцип соевите продукти май са за Белтъчен, ама нека някой , който е сигурен да каже.
Kagi, значи имаш страааахотен резултат! Hug

# 518
Цветееее банановите мъфини все повече ги затвърждавам hahaha! И моля ти се аз почти не ги ям, в къщи ги искат! Пък сега му трябвали за офиса! Ейййй ще ме подлудят с това готвене!  hahaha Направихме с ММ една разхдка покрай морето, поне десет километра минахме, днес в Бургас е разкошен есенен ден, ако знаете колко е хубаво морето есента......няма народ, няма лудница, спокойно, приказно! Вечеря имам, но ще трябва да запретна ръкави за мъфините, хич не ми се правят, мързелува ми се......!
Чакам Курдов да покаже вече изпечените тикви! Няма да си легна докато не ги видя! Hug  chef

# 519
  • Пловдив
Трън в очите,според мен соята е за варивата.

# 520

Цитат от първа страница на темата: "Кои храни спадат към белтъчини:
МЕСО, РИБА, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ-СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ИЗВАРА, МЛЯКО, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ (ВКЛЮЧИТЕЛНО СОЕВО МЛЯКО И СОЕВО СИРЕНЕ ТОФУ)"

# 521
  • Пловдив

Цитат от първа страница на темата: "Кои храни спадат към белтъчини:
МЕСО, РИБА, ЯЙЦА, МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ-СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ИЗВАРА, МЛЯКО, СОЯ И СОЕВИ ПРОДУКТИ (ВКЛЮЧИТЕЛНО СОЕВО МЛЯКО И СОЕВО СИРЕНЕ ТОФУ)"

Също и.....
Кои продукти спадат тук:
ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

Демек става и за двата дена. Simple Smile

# 522
Христинчетоо, мисля че соевите гранули са соев продукт, а не чиста соя (не съм яла такива и не съм сигурна)  newsm78 За варива е само чистатата соя.

# 523
  • Targovishte
здравейте пак
Не можах да дочакам да стане 18 и вечерях рано рано в пет и половина. Тиквите станаха страхотни.Съжалявам че не сте наблизо да ги опитате. След като моите домашни отказаха дори и да ги опитат, късмет имаха тъщата и тъстът, май съм казвал вече че те живеят в съседния вход. Не знам дали е било от куртоазия, но тъщата каза че това, вероятно го ядат в рая, след като опита пълнената тиква. Взеха си от обикновената за утре. На външен вид нещо не ги докарах, но за сметка на вкуса - мммммммммм. Ако някой е на близо - да заповяда.

Мими - специално за теб:

Та сега вече знам какво ще ми е менюто за утре - ПЕЧЕНА ТИКВА

П.П. а някой знае ли как действа тиквата на килограмите,сваляте или качвате от нея newsm78 Защото аз малко  Embarassed преядох  Embarassed с две парчета пълнена и едно парче обикновено печена Embarassed

# 524
  • Targovishte
Нещо сайтът май е в ремонт newsm78 Вие виждате ли снимките  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт