90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 995
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!
Записвам се и се връщам да чета назад 7-8 страници.
Днес съм на въглехидрати:
З - грозде
О - пърленки с печени чушки и лютеница
В - сигурно пак ще е същото или постна пица ще видя
Приятен и усмихнат ден на всички!

# 556
Аз днес заравям главата в пепелта и мълча. Снощи оцапах положението , ама да се оправдая - вечерях парче торта към 17,30 и към  22  ме подгони един глаааад и хоп още едно парче  Embarassed
ИЗВОД - никаква  вечеря преди 19 часа, че много трудно издържам, а нямам възможност да лягам преди 23 - 24 часа, абе оцапах се. Нямам идея какъв е резултата- реших да не се качам на кантара, че ако покаже + ще ме демотивира

# 557
Каги, по принцип е хубаво по-ранна вечеря и аз преди диетата спазвах този принцип. Оаче и аз се убедих, че ако ям преди 19, после ме гони жесток глад. За това съм си изместила и обяда към 13, а вечерята в 18.30 - 19.00. За да няма после проблеми.

Аз днес заравям главата в пепелта и мълча. Снощи оцапах положението , ама да се оправдая - вечерях парче торта към 17,30 и към  22  ме подгони един глаааад и хоп още едно парче  Embarassed
ИЗВОД - никаква  вечеря преди 19 часа, че много трудно издържам, а нямам възможност да лягам преди 23 - 24 часа, абе оцапах се. Нямам идея какъв е резултата- реших да не се качам на кантара, че ако покаже + ще ме демотивира

# 558
Добър ден приятели. - 100 грама след белтъци!  Нещо вчера не ми се ядеше на вечеря , хапнах 2-3л.  снежанка и тива е. Днес варива:
З: банан
О: гъстичка супа с ориз и спанак и мешана салата
В: същото на половина и...танци
Лек ден!

# 559
Здравейте!!!Скоро не съм се отчитала,че няма с какво,след водния изкарах белтъчния с 2кютета и салата зеле,В-1кюфте и салата,вчера ми беше варива О-1 чиния(от дуралексовите по-дълбоките)постни картофи на яхния със зеленчуци и пак салата зеле,В -абсолютно същото.....Ми за тия дни тоя смотан кантар хич не мръдна,то се е видяло че ще си купя нов.Иначе на см съм смъкнала от талия 10см.....значи свалям newsm78.Ай стига с мойте драми днес съм на постно зеле с домати и 2 филии хляб фитнес........вече взех да си мисля,че е от зелето Joy

# 560
Къде се губите цял ден? Да не похпвате тайничко?! Joy Цял следобед днес пълна тишина.  newsm78

# 561
  • Пловдив
Здравейте и от мен.  Simple Smile
Днес деня ми тръгна накриво от сутринта,още с качването на кантара видях голям +0,900гр след ВХ.
Незнам къде е причината,защото бях режимна,но може и задържана вода да е,знам ли.Ще го изчистя ама ме е яд,че ме върна назад поне с 2 дена.Както и да е.После пък с автобуса за работа си имах ядеве,абе какво ли не ми се случи днес.Може пък да е за хубаво.Стига съм се оплаквала.

Днес Ден 8-плодов:
З-ябълка,кафе
О-чаша сок
Следобед- 88гр ядки
В-ще ям червено цвекло с моркови
Наруших диетата днес с 2-3 арменски сладки.Не ми се карайте,сама се изкуших,но не гони ядски глад днес.

# 562
  • в окото на щастието !
Добра вечер   bouquet
Що така тихо тук ?
Курдов и  Фифи много хубави тикви сте си спретнали - браво
    bouquet
 Stone flower не го пенсионирай кантара - нормално е след първи воден да застопориш малко- организмът ти свиква с новото тегло - а това е чудесно . Несвалянето в даден момент е гаранция , че няма да върнеш сваленото , с което искам да кажа , че застоят не винаги е лошо  нещо , по- скоро -трябва да му се радваме . Laughing
Мече -става сладкишът , нали няма да го ядеш целият, а само 1 парче , и не виждам защо да е може .
SLYNCE- не се притеснявай , ще се махне плюсът , но искам да те посъветвам да си правиш домашни сладкиши , вместо купешките боклуци . Аз също в началото на моята диета имах случай с едно купешко руло , след което имах цели 2 кила плюс, но тогава Василева ме успокои и посъветва по същия начин .
По въпроса за водата- пийте си , колкото и когато ви се пие , спазвайки интервалите преди или след хранене , няма ограничение за часовете в денонощието , освен неприятната причина да ставаш от сън. Laughing Лично аз навикнах да пия по-голямата част от водата за деня сутрин , когато е фазата на очистването ,  вечер си пийвам по няколко глътки, за да не съм жадна .

# 563
Здравейте и от мен минавам набързо да се отчета-днес плодове
З-банан след 2 ч и ябълка, за обяд 2 малки банана, СЗ-ябълка и малко орехи. След малко мисля да вечерям салата  Simple Smile. Утре ми е първият воден и се надявам да успея.Лека вечер на всички  Grinning

# 564

Мими ще ми обясниш ли на колко градуса и колко минути го печеш банановите мъфини на Нана, че не съм много по печенето, а съм решила да ги правя за сряда.
Ох, Ади аз като най видна кулинарка във форума вече ще давам и акъл hahaha Цветето да чуе ще ме пукне от смях! Пека ги 30 минути на 180 градуса, между другото наистина станаха хубави, от новия офис на мъжа ми върнаха две празни табли, много ги харесали, пак ме похвалиха Embarassed Сега ако взема и да меся вече съвсем ще се възгордея....а мъжа ми каза, че ще ми купи и гоблен Joy Мими фурията дето кара колело като хашлак стана видна сладкарка hahaha
Менюто днес
З банан, кафенце на кубинката
О банан
СЗ грозде без семки
В салата с лимон от репи, маруля, домат, зелен лук

# 565
Аз забравих да уточня,че водния ми бише по график плодов,но го откарах на 1круша заради Луната.В сряда ми е първи воден ...да видим кво ще направя!

# 566
  • Targovishte
Добра вчер  bouquet
Мими -  Hug ще пукна от смях  Joy щом са те похвалили, значи си се справила. Браво.

Много ми е съмнителна тази тиква   newsm78 на обяд хапнах може би 200 грама - три малки парчета, и въобще не огладнях след това. Но до половин час трябва да хапна и другата част, че ще стане късно. Дали няма да имам плюс  newsm78 .  Много засища тази тиква.

В-90 губиш ми се от погледа нещо #Crazy

# 567
Да, с тиквата не се усеща плодовият, но имам чувството, че не свалям колкото трябва, затова я избягвам, както и бананите, но това не значи, че и при теб ще е по същия начин. Е, чак пък плюс, надали.
Днес съм 50,7 и съм на плодове. След последния плодов бях 50,4. Да видим утре как ще е, като тегля чертата. Днес ми е последният ден (водни не правя) и от утре минавам в почивка. Ще ми липсва ритъмът и удобството да знам всеки ден какво ще ям. Да видим от утре как ще си правя менютата.

# 568
  • Бургас
Така тиквеника се изпече, вечерях вече с 2 пълнени чушки с ориз и гъби и салата шопска без сирене. Това и на обяд ядох - 3 чушчици.
Сутринта кантара не ми хареса какво показа +700 - ще наблюдавам бива ли от едни яйца толкова голям +, ми то от пържолките по малък + имах  Twisted Evil
Утре Въглехидрати:
З. един самотен портокал
О. мерудиени питки(сина ми много ги хареса)
В. тиквеника - я кажете колко мога да хапна от него - около 200гр?
След 6дни или на 17.11 ще съм на воден - друг с мен ще има ли?

# 569
Да, с тиквата не се усеща плодовият, но имам чувството, че не свалям колкото трябва, затова я избягвам, както и бананите, но това не значи, че и при теб ще е по същия начин. Е, чак пък плюс, надали.
Днес съм 50,7 и съм на плодове. След последния плодов бях 50,4. Да видим утре как ще е, като тегля чертата. Днес ми е последният ден (водни не правя) и от утре минавам в почивка. Ще ми липсва ритъмът и удобството да знам всеки ден какво ще ям. Да видим от утре как ще си правя менютата.
Пенелопа и аз гоня твоите кила, но съм се застопорила на 53 и не мърда гадния кантар!
Курдов аз водни не правя и се зачудих сега като не мърда кантара дали да не направя? newsm78 Познай какво прави ММ в момента, .............търси в нета рецептата за печена тиква, не си я запази предния път и аз сега му извадих душата Joy hahaha Видя ли какви беди му докарахте вие с Фифи hahaha!

Общи условия

Активация на акаунт