90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 274

• 35 939
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро, банда! Hug

Kurdoooov, бравооооо! Ще спечелиш състезанието ни, аз съм 91,8 кг тази сутрин.   car003

Тъкмо се премерих, за да видя резултата от водния ден, но за съжаление е само минус 300 грама. Миналият път беше цял килограм, не знам защо така. Бях напълно режимен, а и сега почти сигурно ще ги върна с белтъчния и бобов ден, че и повече. Но не се оплаквам, просто ми е странно и се дразня, защото ми беше лошо вчера, а издържах, но всъщност не виждам голяма разлика.

Остава ми още един месец, но не мисля да спирам диетата, нека си е по правилата точно 90 дни и после почивка. Така или иначе явно спират да падат килограмите и третият цикъл няма да се ускори отново отслабването както става при повечето от вас. Поне така си мисля. Между другото втория цикъл завършвам с минус 7,2 кг, за сравнение първия завърших с минус 10 кг.

Ох, а сега най-накрая манджааа!  Laughing Отслабващ ден на всички и отново благодаря за хубавите думи.   bouquet

# 691
  • Пловдив
Боби изглеждаш страхотно. Simple Smile

Курдов,според мен по-добре ги прави в 5.00ч на гладно.Знам,че упражненията имат най-голям ефект сутрин.

# 692
Здравейте на всички Simple Smile Hug.От днес и аз съм с вас,силно решена да сваля около 10 kg първа цел Shocked.Стартирам от 75 Rolling Eyes ,резултат от втора бременност Heart Eyes.Ще се отчитам редовно.
З:Ябълка
О:3 варени яйца със зелева салата.
В:2 яйца и салата
Салатата е oвкусена с малко олио и сол,че без не мога.Надявам се да издържа,че килограмите ми тежат.

# 693
  • София
З:банан
О: пилешко със салата домати и краставици
В: същото като обяда.

До сега съм изпила 1.5 вода и съм горда от себе си Simple Smile

# 694
- 23.30 или в 5.00 часа. Това ми са вариантите само  Thinking

5  Peace
аз тогава
всяка Божа сутрин, докато зверовете спят

Днес праз, ориз, гъби, чер пипер, чубрица, дафинов лист, червен пипер - печен на фурна  Heart Eyes
Салата зеле /нещо взе да ми писва

Нааан  Hugдавай  рецепти за мръвки.
Стига тутманици и кифли  Naughty

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 12:10 от inka2001

# 695
Здравейте днес сутринта кантара ме зарадва за 30 дни 6кг.не е чак толкова много, но все е нещо. И с метъра се мерих даже с - 10 отвсякъде съм Grinning. Имам още 10кг за сваляне дано успея да ги сваля. Днес белтъчен очакваме салата Снежанка, сирене и кашкавал. Нямам търпение вече да хапна, че след водния вчера съм гладна вече.
Лек ден на всички  Grinning

# 696
  • Бургас
Привет момичета и момчета.
Адмирации на Боби изглеждате много добре.
V_90 поздравления и на вас, не мога да си представя как сте изглеждал преди, но определено сега изглеждате много добре. Ако вкарате и малко фитнес ще оформите тялото значително - млад човек сте ще има много момичета да ви харесват Peace. Де и моя син на 18г. да се вземе в ръце, че е отпрал един шкембак и бузи и все край печката и хладилника се навърта ooooh!. За 6 месеца май е качил към 10кг. - отивам да му мрънкам да почва с мен диетата Twisted Evil
Ето какво си сътворих от тиквата - долната широка част на цигулката. Със стафиди и смлени орехи - забравих канелата. Много вкусна и натурално сладка се получи - хареса ми  chef
http://prikachi.com/images.php?images/365/7718365A.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/366/7718366x.jpg

# 697
  • Враца
Аз днес съм на плодов ден, за втори път.
Вече от плодове ми се  Sick
Не искам да ям или пия сладко днес повече, а като се сетя, че до утре на обяд само сладко ще консумирам направо... #Crazy
И ядки хапвам, но и те не ми вървят непосолени и сурови.

Дайте, моля ви,  идея за ядене на зеленчуци.
Доколкото разбрах, не може да се овкусяват. Така ли е? Може ли салати с балсамов оцет, соев сос, сол например /без мазнина/ или не може?
Само сурови зеленчуци или може топлинно обработени?

Моля за малко идеи за разнообразие, които да направят плодовите ми дни по-поносими!

Мерси! Hug

# 698
  • Враца
Без да искам писах две еднакви съобщения, поправям се.

# 699
Опитай да разнообразиш с някой плод, купи си нар, ананас, манго или нещо друго, което рядко ядеш. Така ще разнообразиш вкуса си. Доколкото знам (никога не съм ял в плодов ден друго освен пресни плодове и ядки), зеленчуците трябва да са свежи и да не са обработени. Вече за солта съм почти сигурен, че е забранена в този ден, оцетът и соевия сос вече със сигурност не можеш да използваш. Купи си едно пакетче микс сурови ядки или сушени плодове, вкусни са. Ако обичаш примерно стафиди, те също засищат, пресни орехи сурови също. Просто разнообрази.
Плодовият ден може да е много приятен, освен ако наистина мразиш плодовете, но от друга страна те са страшно полезни и не би трябвало, все има нещо, което да харесваш.

# 700

Дайте, моля ви,  идея за ядене на зеленчуци.
Доколкото разбрах, не може да се овкусяват. Така ли е? Може ли салати с балсамов оцет, соев сос, сол например /без мазнина/ или не може?
Само сурови зеленчуци или може топлинно обработени?

Моля за малко идеи за разнообразие, които да направят плодовите ми дни по-поносими!

Мерси! Hug

В Плодов ден зеленчуците са консумират неовкусени. Може да добавиш единствено сок от лимон. Балсамовият оцет съдържа захар - забранен е, соевия сос също. кСолта и мазнината са забранени в този ден.

Опитай със суров морков, краставица, чушка, зеле, карфиол, тиквичка запечена без мазнина на тиган, салата от цвекло с моркови, лимон и ябълка.
Аз пък толкова съм свикнала с вкуса на суровите ядки, че ми харесват повече от печените. Ям си ги така от преди режима.  

На мен също ми става много сладко понякога от плодовете. Днес например ядох ябълка за закуска. На обяд 6 мандарини и 20гр сурови орехи. Сега пия кафе и вода и си ми е чудесно. Не са толкова сладки плодовете които хапнах и ми е ок.

# 701
  • Targovishte
maya_76 - много добре изглежда тиквата, браво.

Трънче - доколкото съм чел тук балсамовия отцет бъка от много химия и други неща и не би било полезно, според мен в който и да е ден. Аз харесвам неовкусени салати, и както ти каза В-90, миксовете ядки със сушени плодове са много вкусни, а и имат голямо разнообразие - има ядки с боровинки, има фитнес пакети, които съдържат и микс от сушени тропечски плодове и много други. Аз примерно хапвам микса Фитнес на фирма Томи , а фирма Roise има най-голямо разнообразие, поне по магазините в Търговище.

# 702
  • Враца
Аз имам доста видове ядки и сушени плодове.
И не че не обичам плодове, но усещам силно необходимост да ям нещо солено.
Не зная дали е истинска абстиненция за сол, или само на вкусовите рецептори се усеща, но наистина ми се яде нещо не-сладко.
Точно сега няма как да отида до магазина за лимон, че детето спи и не мога да го оставя.
Може привечер да отида. Но да ям салата само с лимон без сол... newsm78
Май ще се откажа от идеята и няма да пробвам, не мисля че ще излезе нещо смислено.
Обичам да ям сол, и не мисля да я спирам  Laughing

Благодаря за идеите!
Браво на тези от вас, които се чувстват добре с  90-дневната диета, аз усещам все по-настойчиво, как това не е моят хранителен режим.
Ще порявя малко инат и още малко ще изкарам, може дори до края да я докарам, но не ми е комфортно.
И май на-дървеното в цялата история е,че всъщност аз най-много обичам да ям зърнени и въглехидратни храни, а всъщност се оказа, че точно в тези дни най-много се мъча. И въпреки, че съм човек, който не само че яде месо рядко и хич не го обича /дори 15 години съм била вегетарианец/, сега с нетърпение чакам белтъчния ден. В другите дни за да има някакъв вкус храната трябват толкова усилия.
Загубих си вкуса на храната, вече няма вкус това, което мога да ям ... Явно това стана.  Simple Smile

А иначе няма как да отреча очевидното- от този хранителен режим се отслабва, наистина.
Аз за 7-8 дни свалих около 3 кг, но доста си прибрах корема.
Размишлявайки логично, за 4 дни имаме 3 закуски от плодове, 6 обяди и вечери общо, и един ден, в който се ядат само плодове. Няма как да не се отслабне и да не е здравословно, при положение, че за 4 дни се храня с ХРАНА само 6 пъти.  Laughing

Иска ми се да ви разкажа и за майка ми - тя е на 60 г., от около година се храни с тези правила. Първо свали около 10 кг, и е по-слаба от мен /а аз не съм много дебела, 70 кг започнах, майка ми е към 63-4 кг след отслабването/.
Освен това, майка ми имаше много сериозен проблем, който никой не знаеше от къде идва.
Имаше много висока утайка, и вдигаше температура без причина от около 2 години.
Ходи при всякакви специалисти, никой не можа да й каже какво е. Най-страшните предположения бяха за левкимия, но, слава Богу, се оказа че не е това.
С 90-дневната утайката и температурата се оправиха като с магическа пръчка. Тоест- възпалителният процес в организма й се е излекувал. така че майка ми се кълне в този режим и е най-големият му поддръжник.  Peace

# 703
 Трънче и аз днес съм на плодов,радвам се ,че има някой с който да вървим заедно,на мен ми е 4 ден и нямам почти никакъв минус на кантарев ,само грамове  Sad
 Не разбрах твоя ден кой е,но си по-напред от мен и за това те моля да не се отчайваш и разколебаваш и да проявиш инат и воля   bouquet аз съм същата като теб в момента-умирам да си хапна нещо солено,тъпча се с ябълки и банани днес,мислейки си ,че довечера ще омета 1 голяма салата и страшно ми стана криво,като прочетох,че не-мо-же  Whistling
 Колкото до ядките,аз също,като Ману, от преди  ги хапвам сурови и страшно ми допадат,дори печени не ги искам.Днес с плодовете,хапнах и 5-6 кашута.
  Браво на майка ти!!! и кураж!

# 704
  • Враца
Трънче и аз днес съм на плодов,радвам се ,че има някой с който да вървим заедно,на мен ми е 4 ден и нямам почти никакъв минус на кантарев ,само грамове  Sad
 Не разбрах твоя ден кой е,но си по-напред от мен и за това те моля да не се отчайваш и разколебаваш и да проявиш инат и воля   bouquet аз съм същата като теб в момента-умирам да си хапна нещо солено,тъпча се с ябълки и банани днес,мислейки си ,че довечера ще омета 1 голяма салата и страшно ми стана криво,като прочетох,че не-мо-же  Whistling
 Колкото до ядките,аз също,като Ману, от преди  ги хапвам сурови и страшно ми допадат,дори печени не ги искам.Днес с плодовете,хапнах и 5-6 кашута.
  Браво на майка ти!!! и кураж!

О, аз съм започнала 4 дни преди теб, на втори плодов съм.
Ако продължа, ще си помагаме морално, че сме и двете на еднакъв етап кажи-речи.  Hug
Ох, олекна ми,че не само на мен ми е тъпо без солени неща.
И аз обичам сурови ядки, но не това ми пречи, а липсата на сол. И суровите ядки даже са ми леко сладки, особено кашуто.

Общи условия

Активация на акаунт