Отговори
# 450
Fubza Dпреди 10 месеца

Samara comes out of chuck Norris's tv, sees chuck Norris and goes back through the tv

Самара излезе от телевизора на Чък Норис, видя го и се върна обратно в телевизора  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ми ще Mr. Green

# 451
# 452
Булка,мани брутално е сериалчето  ooooh!

# 453
# 454
# 455
# 456
Аз пък с деца да трепят хора съм гледала, ама да трепят самите деца не съм и никога не бих  Naughty
Ситър, и ти си изпатила като мен и си минала в по лекия жанр  Joy Joy
Профче   Heart Eyes Hug
абе аз по малко от тебе,ти бая си се била нмаплашила  ooooh! като го гледах апталката бях сама в нас и то ноща го гледах....е после ме беше страх и мене и затова целия апартамент беше осветен като коледна елха че току виж изскочи от нейде от ония изтезаващите  Joy Joy
и след това рязко завих към Индия  Joy и преоткрих Джон тогава   Mr. Green значи може би от 5-6 години някъде не гледам вече ужаси  Joy

# 457

Мале, да не дава Господ  Joy Joy Joy Joy

# 458
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Fubza Dпреди 10 месеца

Samara comes out of chuck Norris's tv, sees chuck Norris and goes back through the tv

Самара излезе от телевизора на Чък Норис, видя го и се върна обратно в телевизора  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ми така де...всеки среща смъртта, ама веднъж и смъртта го закъсала....срещнала се с Чък Норис... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 459
Вие оставете ми аз не мога да спя без светната лампа  Naughty ако ми изгори пази боже крушката съм се гътнала  ooooh!

# 460
ей я моята гад дет ме отказа от хорърите  Joy

# 461
Вие оставете ми аз не мога да спя без светната лампа  Naughty ако ми изгори пази боже крушката съм се гътнала  ooooh!
Аз па не мога на светнала  Mr. Green

Систър, къв е тоя филм  ooooh! Joy

# 462
  • У Диспансера ...♥♥♥
Това да не е спускането в една пещера къде отидоха четири жени  newsm78

# 463
Аз вече не мога да изредя колко съм гледала, ма севън дейс е най-гадния  Stop

# 464
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ауууе Систър, той тоя е психясал някакъв  Mr. Green
Ами севън дейса не е много страшен бе, аз какви съм гледала и то по-действителни случаи . И ако не бях се уплашила на сън още щях да ги гледам .

Общи условия

Активация на акаунт