Отговори
# 555
Мисля, че за едно нещо всички сме на едно мнение и то е , че АФК е много по-добър сериал от ПО. Та в този ред на мисли постоянното повтаряне, че няма да докарат такъв рейтинг и че не са толкова харесвани е излишно! Ние всички го знаем  Peace
Тук не позна Mr. Green без мен Stop

# 556
Влизам аз и гледам аватара на бамби и викам тая кво се обяснява толкова взех да чета то пък любим сериал ос и аз така  Shocked викам тая не си е пила хаповете заглеждам нагоре то друг никъ  Mr. Green

# 557
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мисля, че за едно нещо всички сме на едно мнение и то е , че АФК е много по-добър сериал от ПО. Та в този ред на мисли постоянното повтаряне, че няма да докарат такъв рейтинг и че не са толкова харесвани е излишно! Ние всички го знаем  Peace
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 558
  На  Езел искаха да му правят латино версия  Peace  Зизу  Hug Heart Eyes

# 559
Пълним чушки Naughty не ме занимавайте с глюпости Naughty че ше ми изгорят ooooh! Mr. Green

# 560
Пълним чушки Naughty не ме занимавайте с глюпости Naughty че ше ми изгорят ooooh! Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 561
Добре - 99 %  Mr. Green

# 562
И аз пържих кИфтета, па не съм била барабана...пък ти лаЯ през целото време Mr. Green
Ся тишина, че ми почва Булчето, пък го гледам паралелно с "Изхода - 5 част" Laughing

# 563
Влизам аз и гледам аватара на бамби и викам тая кво се обяснява толкова взех да чета то пък любим сериал ос и аз така  Shocked викам тая не си е пила хаповете заглеждам нагоре то друг никъ  Mr. Green
newsm78

# 564
Няма по убав сериал от ПО вие сте мноу заблудени и не разбирате от изкуство  Naughty

# 565
Няма по убав сериал от ПО вие сте мноу заблудени и не разбирате от изкуство  Naughty
Екзактли!  Mr. Green Ше слушате кво ви кай Изкуствовед -Нарцис РевизорО Naughty

# 566
ан тъй да ги усветля малко  Naughty

# 567
ан тъй да ги усветля малко  Naughty
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 568
  • Варненска клюкарка
Не всичко се върти около Фемир Peaceне са най великата двойка на Турция Peace не е с най голям рейтинг Peace ЗП Фатмето Времето лети  /за други не се сещам в момента newsm78/ го бият по всички точки на рейтинга Peace Laughing

smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Но заглавието на темата ни се върти около ФЕмир и в този смисъл щом пиша тук, значи те са моята двойка!
Единствената турска сериална двойка, която съм харесала са те и Б&Б от ЗП!

Харесвам и Езел но двойката Езел-Ейшан не ме вдъхновява по никакъв начин!  1001 нощи става за гледане само първите 30 тина серии....Останалите споменати даже и не ми се коментират! Та всеки си има мнение, но аз не съм тръгнала да убеждавам никого колко не си струва сериала който е загледал нали?
Черешите се сриват, още непреполовили и един сезон, защото вероятно няма какво да задържи драгия зрител пред екрана! А както някои тук пишещи знаем в АФК рейтингите втория сезон поскочиха още, а по принцип точно вторите сезони окапват повечето- явно грешката е в чужд телевизор не в моя!

90 % от пишещите тук си обожават АФК, което е разбираемо. И са си го гледали докато се е излъчвал и знаят какви рейтинги е имало, какъв е смисъла тези рейтинги да се вадят след 2 години? Факт е, че сериала дори не свърши като хората, пък ако ще рейтинга да е бил 20 %  Peace

Той щото ГБ свърши като хората, да не говорим колко безумия и пробойни имаше в сценария, та дори и великата химия не успя да ги запуши и да му вдигне цифрата- хайде да не търсим кусури и на другите, че и там ще намерим бая, просто изказах мнение, а рейтинги ще публикувам, защото тук четат и хора, които не са гледали сериала когато се излъчваше!Ти може да ги знаеш, но кой е казал че ги пускам заради теб? Преди време Джейн се интересуваше, питали са ме и други момичета Wink Или по темата трябва да пиша на ЛС? Аз всъщност вече го направих като пуснах цифрите на Джейн на ЛС!

Позволявайте понякога да пишем и по темата на темата, защото с коментари на тенис мачове дълго яма да просъществуваме!

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 16:44 от Беллора

# 569
Само не знам, кога съм казала, че ГБ е най-великия сериал ? Rolling Eyes Опитай се да ме "изядеш" с нещо друго, защото в темата за ГБ лично аз не съм спряла да мрънкам за тъпия сценарий и рейтинга, да не говорим, колко ме е яд, че няма втори сезон  Peace

П.С Това, че сме подкрепяли Григор или Ноле тук, не означава, че сме пишели кой знае колко за тенис  Tired С 2-3 поста "Айде Гришоо" или "Айде Нолее" не сме изписали темата  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт