С метнатия одеал,с лак,прическа и без фал, действаме до заветния финал! (над 35)

• 24 722
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
  • На остров
Лени аз се сещам за хотел Вега, сравнително близо е до залата на ЦСКА, ако правилно съм разбрала.

Хана много се радвам за дъщеря ти  Hug Лека и спокойна бременност и желая  bouquet ! Кърмите ли се?

Перу  ще ме почне сега знам, но  да споделя още един отрицателен раннен тест с, което шансовете да съм бременна този месец спадат на 30 %  Cry  Cry .

# 466
  • Варна
Леле, One11, какви нерви имаш не знам...  ooooh!

Рансън, честит празник! Много, много здраве ти желая, за да имаш енергия да гледаш хубави и здрави деца!   bouquet

Хана, много се радвам за дъщеря ти. Все ме човъркаше да те питам какво става с нея, но ми беше неудобно...  Praynig

Аз пък снощи правих торта с готови блатове и този домашен крем с брашно и масло. Вместо брашно сложих нишесте, но крема не ми се сгъсти достатъчно...  Blush Е, намазах я аз тортата, поръсих с орехи и бадеми, но май ще я ядем с лъжицата...  Embarassed Що ли се хващам и аз к'ат жените, като се знам каква съм гъзоръка...  Thinking

# 467
Кали, като престои ще поемат блатовете, а и по-хубаво по-сочна тортичка Simple Smile И да не става за пред хора ще си я изядете  Peace

Хана, много се радвам за доброто развитие при дъщеря ти, представям си какво притеснение е било  Hug

# 468
  • Варна
Кали, като престои ще поемат блатовете, а и по-хубаво по-сочна тортичка Simple Smile И да не става за пред хора ще си я изядете  Peace

Аааа, че няма да се изхвърли е ясно. Аз затова реших да я направя за домашно консумиране първо, че на РД на ММ се изложих така. Реших да направя торта с бишкоти и готов крем на прах, уж да няма изненади. Ама купих друг вид крем. Пак на Др. Йоткер, ама тирамису, вместо ванилия, и той взе че стана пак течен. И тогава я изядохме, ама се изложих пред гостите...  Embarassed

# 469
Хана  Hug Много се радвам, че голямата ти дъщеря е добре.Дано всичко е добре и бебето да расте, а тя да е здрава.Да се следи често и да не се успокоява много, а да се изследва.Мислех я много аз и теб те мислех, че майчиното сърце най-страда.А малката Онание (дано пиша името правилно) е прекрасна.Направо голяма мома, с прекрасен тен.Много обичам екзотични госпожици.
foxymoon каква е тази работа по Боровец събота и неделя smile3516. Да оздравяваш  бързо.
От албумчето - всички бебета и деца са прекрасни, а Звездолин ми взе ума, прекрасен и уникален с този перчем.
Kali_tod важното е да е вкусна тортата, щом няма повод може да не е много изпипана на външен вид.Аз снощи правих торта с три блата и еклери, с такъв крем и много малини.Сега ще я залея със шоколадов ганаж.Довечера ще я видим как е станала.

# 470
Фокси Simple Smile шъ работите, а? Изработете и нещо друго. Поне така в името на спорта - здравословно е.

Амини, много сладки упражнения Simple Smile и аз искам такива!

# 471
Хана, много се радвам за добрата развръзка при дъщеря ти Hug Да си носи бебчето до термин и проблема й да се оправи.
Аз пък намислих за довечера да правя качамак. От вашите торти ще ме хване диабет Mr. Green

# 472

foxymoon  над какво ще работите?  Embarassed с колегата де Simple Smile
И аз това да питам.

Кали, следващия път я направи с брашно, вместо нишесте, сложи една ванилия и на литър мляко - 4 супени лъжици брашно с лек връх. Гарантирам ти перфектен резултат.
Обещах на някого парченце от тортата

Скрит текст:

# 473
  • София

Ава, Ава, как съм се смяла Simple Smile)) С тези мъжове май много "онание" мисли ни минават  Hug
Девойката на Хана е ОнИние  Wink

А как мога и аз да се сдобия с достъп до албумчето, че освен с мъжове да поплакна очи малко и с бебчета.

# 474
Кей, много апетитно  eat

# 475
Хана, прочетох за дъщеря ти и страшно много се зарадвах! Браво! Честно да ти кажа, стана ми много хубаво. Някак присърце бях взела това препятствие, през което премина тя. Аз съм непоносима романтичка и много харесвам щастливи финали.
Мииии, Аминито, кат няма зеленчуци, ще ядем пасти  hahaha

# 476
Кей, страхотно изглежда тортата. От къде могат да се намерят тези блатове? Никога не съм чувала за тях. Аз рядко купувам сладки работи, обикновено правя, но и това е много рядко. Специализирала съм се в един чийзкейк, и като ми опре до правене на сладко с повод или без, все него си правя  Mr. Green
Хана, отпусни душицата и си нацелувай прекрасните деца  Hug
Фокси, в университета имах една луда съквартирантка, която се захласна по колега ПГС. Като се оттегляха от компанията, все се оправдаваха, че отивали да смятат  Joy Joy Joy Сигурна ли си, че колегата те кани да работите  smile3534 smile3505

# 477
Хана да ме прощава, че и прекръстих детето  Embarassed
amoruccio ей до  сега се чудих защо си смяла и накрая загрях  smile3555 Нямах изобщо "задни" мисли, ама ти как се сещаш за това  Joy

# 478
Танзу, никога не съм правила чийзкейк. Би ли ми го споделила?

# 479
Амии Кей  Embarassed ейй сега с 300 зора изядох една ябълка, а как предпочитам да си взема нещо сладичко  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт