Лежащи, бъдещи майки, заповядайте да не скучаем - тема 32!

• 75 365
  • 815
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, мами! Искам да Ви вдъхна кураж и да Ви кажа , че темичката е късметлийска- наистина!Просто имайте търпение. Не зная може и да съм пропуснала, но не се видях в списъка на успелите, та ако е възможно и мене да ме допишете. На 16.09 се роди бебе Давид.
На всички родили мами желая много здраве, щастие и много късмет и здрави, щастливи и усмихнати бебоци.   baby_neutral bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 16
Здравейте, момичета!
На 30.10 родих нормално /за 3 часа/ прекрасната ни дъщеричка - 3260 гр, 48 см - 38 седмица! Мехура ми се пукна през ноща без контракции.
Благодаря на всички за подкрепата и пожелавам на всяка една от вас да премине успешно през всички трудности, на които сме изложени, абонираните в тази тема!
Разбираемо, нямам никакво време да пиша и чета, така че до скоро!

Още веднъж на всички пожелавам успех и да си гушкате бебчета, когато им дойде реда!

# 17
Честито Dog Violet да ти е жива и здрава дъщеричката и много да ви радва!

# 18
Честитооо, Dog!!! Да е жива и здрава , да и се радвате много!!! И дано всички ние се похвалим Simple Smile

# 19
  • Стара Загора
Честито dog violet:) Дa ви е живо и здрaво бебчето и дa рaдвa мaмa и тaти   Heart Eyes

# 20
  • София
dog_violet честита дъщеричка!  bouquet Да Ви е жива и здрава, много да Ви радва и нека расте усмихнато  и щастливо дете.. Hug Hug Hug

P.S И ние не се виждаме в списъка.. Wink

# 21
Днес като исках да добавя всички, клоито ми писахте, не ми дава опция да си редактивам първия пост... Мн странно, ще пиша на някой от сайта да питам Simple Smile

# 22
Честита ни нова темичка! Късмет на всички лежащи мамчета, и много пухкави бебоци!

# 23
Да се похваля и тук . Днес, т.е.вече вчера в 13:44 се роди нашата Никол Simple Smile) 3330, 50см! Пожелавам от все сърце на всички щястлив изход и здрави бебоци!!! Темата е късметлийска!

# 24
  • София
blueyed,честита дъщеричка! Да Ви е жива и здрава и много да Ви радва. На мама бързо възстановяване  Hug и скоро да се гушкате вкъщи... Започва новият живот за всички...   bouquetмного е вълнуващо... Hug

# 25
  • София
Привет от мен и честито на всички новоизлюпени бебчета! На чакащите пожелавам търпение и всичко ще е наред.

За първи път се завъртях в темата преди година и 3 месеца по-късно се роди и синът ми Simple Smile

Моля да допишете и мен при успелите - бебе Сава.

# 26
  • Стара Загора
Честито blueyed  Heart Eyes Дa ви бъде живa и здрaвa мaлкaтa принцесa.

# 27
Здравейте момичета,
и аз да се запиша при вас.Във 25 г.с съм и предимно лежа,защото получавам контракции.Много ме е страх и съм се вцепенила от ужас дали ще стигна до успешен финал......дано издържа и психически и физически Cry

# 28
  • София
Да се похваля и тук . Днес, т.е.вече вчера в 13:44 се роди нашата Никол
Честито! Да е жива и здрава и бързо възстановяване.

# 29
Здравейте момичета,
и аз да се запиша при вас.Във 25 г.с съм и предимно лежа,защото получавам контракции.Много ме е страх и съм се вцепенила от ужас дали ще стигна до успешен финал......дано издържа и психически и физически Cry
Здравей мила и аз също съм с контракции, моите са неболезнени! Пия Магнерот 4х2, но за момента още няма голям ефект! Друг доктор ми изписа Нифедипин, но аз не смея да го пия! Твоите контракции какви са и какво пиеш?

Общи условия

Активация на акаунт