Лежащи, бъдещи майки, заповядайте да не скучаем - тема 32!

• 75 429
  • 815
  •   1
Отговори
# 690
Точно Дяволов ми направи серклажа в толкова късна седмица и в това състояние. За съжаление в момента е в отпуск и за това не го препоръчах.

# 691
Понякога не ги слушам лекарите, защото може да се депресираш от думите им! Момичета слушайте майчиното си сърце, то най- добре знае как да постъпи! Какви са тези разходки, предложения за аборти, опити за горещи серклажи и прочие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alisa, лежиш, кротуваш и мислиш за това как гушваш рожбата си.

# 692
alisa_, а кортикостероиди за разгръщане на дробчетата на бебето слагат ли ти? Какъв аборт! И да не изържиш това ще е преждевременно раждане. И аз мисля, че ще е по-добре да бъдеш в болница с добра неонатология (МД, Токуда), но не знам дали преместването в твоя случай няма да е много рисковано. Но от спукването на мехура до раждането в такива случаи често минават дни или поне достатъчно часове, за да те транспортират. Стискам палци.

# 693
Права си -аз със спукан мехур и никакви води пътувах 100 км ,за да родя в подходяща болница,която да посрещне малко бебе...има варианти,но аз мисля,че Алиса ще издържи още много, само тия доктори да не я скапят психически- ужасни са!

# 694
Мисля да си остана в болницата до 27 седмица днес ми излязоха и мокробиологиата и стерилната урина чисти.Успях да се разхлабя добре.За сега ще лежа и ще се моля всичко да е ок.В момента съм на гинипрал и изокор денонощно.Биха ми и инжекций за дробчетата и антибиотици.Общо взето добра терапия.За серклажа той доколкото разбирам се е отхлабил.И там ми е разкритието около 2 см. Но като гледам само с напипване определят.Не са го мерили с ехограф.Момичета благодаря ви за подкрепата и съветите и се моля бог да е с всички нас!!!!

# 695
Никой не пише 2-3 дни.Момичета надявам се сте добре  Praynig

# 696
Никой не пише 2-3 дни.Момичета надявам се сте добре  Praynig
Аз надниквам тук и чакам някой нещо да каже как е - иначе аз съм добре, чакам да влезна след 10-тина дни в 7 м. и така...никъде не излизам,нищо не правя - лежане с купата плодове до мен и преслушвам всичките си роднини и приятели по телефона.Това ми е ежедневието  Peace
И аз се надявам всички да са добре.
Алиса, как си ?

# 697
  • Варна
Аз надниквам тук и чакам някой нещо да каже как е...

Ами аз съм добре, защото днес бях на ранна ФМ и всичко ни е в норми. Вторият плоден сак се е смачкал вече доста и Док каза, че смята че до две седмици ще се резорбира напълно. Тогава се очаква да спре напълно и зацапването. Разположен е ниско човека,така че има вероятност да има проблем и със ниска плацента... Но засега е рано да се каже със сигурност. Лежането продължава поне до 16-та седмица засега...
По първи прогнози ще си имаме мъж... Heart Eyes

# 698
Ей,Кали, браво! Герои сте вие двамата с бебока ! Лежи си и дано все  така да е с късмег мъничето и да си го износиш Hug

# 699
  • София
Браво Кали! Лежи си ти! Иначе с нарастването на бебетата се вдигат все по нагоре, матката се вдига също на горе. И аз носех много ниско, така че лежачката му е майката. Честито и добре дошла в отбора на свекървите!

# 700
Дали ще станем гадни свекърви- с времето ли става човек или е характер.Аз съм предупредила, ако досаждам да ми казват.Е, големия ми е на 10 г само, ама то ей го дошла снахата скоро   Mr. Green

# 701
  • София
Ооо аз съм македонка, не може просто, по подразбиране ще съм гадна хахахах!

# 702
Момичета за сега се кротя.Почивам си много лекарства и реших в Надежда докрай няма смисъл да се травмирам с местене и нови прегледи.Пък каквото годпод е решил това ще стане

# 703
Alisa,аз имах една позната която беше в твоето положение-само че лежа от 24 седмица в Надежда и го докара до 29.Изтекоха и водите и и направиха секцио там.След раждането преместиха бебо в Педиатрията и там полежа 2 месеца.Сега всичко си е наред с детенце,няма никакви проблеми.Стискам ти палци.

# 704
Alisa, важното е ТИ да си спокойна... така че ти стискаме палци!!!

Аз вече започнах да се раздвижвам по малко... в 9-ти месец съм и е доста тежко, като съм лежала около 3 месеца.. Не мога да повярвам, че стигнах дотук - щях да раждам в 28-ма! Лежане и пак лежане и ви пожелавам на всички да стигнете последните седмици!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт