Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 339 019
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 150
в кукъра може ли да се пържат картофки ?
Когато се пече месо ,при готовност има ли запечена коричка или изглежда като задушено?

# 151
Има модели като Оlla -та с конвекторен капак допълнително. За картофи и готвене на пара си има кошници .
Даже видях в амазон модел с  горен нагревател /не мога да се сетя марка обаче/.
 Като цяло ми харесва Оlla .Има възможност да си купиш в допълнение различни аксесоари и керамичен съд /или как се води основният съд в който се готви / .

# 152
Олята има всичко!

# 153
Не можах да намеря модел и с керамична саксия и с с кошница за варене на пара.
 Този с керамиката -няма кошницата и обратно.
На Олята нали се купува отделно този конвекторен капак за да се се готви и с нагревател отгоре или се лъжа . Или е заради вентилатора само .
 С испанският съм на вие и много не разбирам Grinning
 Олята замества и тенджера под налягане ли ?
  Кой  е най - хубавият модел според теб г-жа Стихийно бедствие ?

# 154
Моята ето тази, купена е със капак допълнителен, със джаджа за пара, има функция
Фурна
пържене
гювеч
Варене
Турбо (под налягане)
 Свободна настройка, колко искаш температура и време.

# 155
# 156
Реших се и аз на мултикукър.
Но като влязох тук в темата се пообурках. ВИдях Оlla . От къде я купувате?

# 157
давала съм в темата потърси защото не мога сега да се сътя.

# 158
Реших се и аз на мултикукър.
Но като влязох тук в темата се пообурках. ВИдях Оlla . От къде я купувате?

http://www.ollagm.com.es/olla-gm-e-6l-freidora-con-voz-tapa-dora … ubeta-dorada.html

# 159
Здравейте!Мисля да си купя мултикукър на Филипс-5 литровия,но ме интересува ако се остави едно ястие да се готви (примерно пълнени чушки) и програмата приключи, веднага ли трябва да се изключи от контакта уреда или няма проблем,ако примерно не си си вкъщи...  newsm78

# 160
Здравейте!Мисля да си купя мултикукър на Филипс-5 литровия,но ме интересува ако се остави едно ястие да се готви (примерно пълнени чушки) и програмата приключи, веднага ли трябва да се изключи от контакта уреда или няма проблем,ако примерно не си си вкъщи...  newsm78

Като свърши програмата може да го изключиш веднага , а ако не го направиш мултикукъра минава в режим подгряване няколко часа , като хлебопекарните.  Wink  Ако не си в къщи като се прибереш те чака топло ядене  Simple Smile

# 161
Бенита-благодаря за отговора! Интересуваше ме  дали  не е опасно да се оставя уреда без надзор,но щом има такава функция-супер!  Hug

# 162
sunny , не е проблем да се остави уреда , става вкусно , лесно е ... изобщо си е голямо удоволствие и удобство . Ще ти стане верен помощник в кухнята със сигурност , само в началото докато му свикнеш го наглеждай по често и не го оставяй без надзор ... след няколко готвения вече... сама ще се убедиш... Heart Eyes
Успех с покупката и да се похвалиш !!!! Wink

# 163
Г-жа Стихийно бедствие Оля-та има ли функция за бавно готвене .? Замества ли слоукукъра?

# 164
Здравейте
Може ли някой да ми каже каква е разликата м/у тези два кукър-а на ОLLA http://www.ollagm.com.es/olla-gm-e-6l-freidora-con-voz-tapa-dora … ora-cestillo.html  и http://www.ollagm.com.es/olla-gm-d-6l-freidora-tapa-doradora.html
Чудя се дали си заслужава разликата в цената  newsm78
Въобще чудя се дали ще е сигурна доставката, дали ще се справя с испанския без гаранция и превод .  newsm78
Дали не е по-добре 10 л вместо 6 л Но пък мн. скъпа ...Ох ...
 Някой да ме окуражи  !? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт