Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 339 041
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 240
Ох, как го правите това "обръщане"!?! Никак не ми се получава при сладкишите.  Sad
Все се разкъсват, или залепят по чинията, върху която обръщам.

# 241
  • Бургас
Може би ги обръщаш рано.Аз имам един опит и се получи.Беше си почти изпечен като го обърнах.Изкара си цялата програма печене.

Но аз пък не можах да направя обръщането с омлет.Правих го на пържене.Може и това да е грешката.Като ги обърнах ми се разкъсаха.С палачинките пак сатна така.

# 242
  • España (Плевен)
Какво ще кажете за Делимано Мултикукър 50 в 1

По принцип искам хлебопекарна повече, но ако това е по-изгодно...  бих го взела.  newsm78

# 243
С какво искаш да го сравним,ако с друг кукър този върши хубава работа, единствено няма функция под налягане ако не бъркам.
С печка за хляб няма как да сравнявам защото не бих сравнила съдомиална с прахосмукачка.

# 244
Според мен хлебопекарната си е хлебопекарна, мултикукъра си е мултикукър. Не бих ги сравнявала.  Peace

# 245
Смятам да си поръчам утре най-новата серия на Оя http://www.ollagm.com.es/olla-gm-e-6l-freidora-con-voz-tapa-dora … ora-cestillo.html

Видях, че в началото на темата има превод за първия модел D, а случайно някой да има за Е? Братовчедка ми е в Испания и утре ще им звънне да ги попита дали нямат упътване за ползване на английски.

Освен това, някой дали е купувал чрез познат в Испания и после как сте се справили с транспорта до България?

# 246
  • Sofia
Има ли Оля предимства и какви са те пред последния модел на филипса?

# 247
  • Бургас
На Ола-та доколкото разбрах от четенето предимството е капака, който пече. Rolling Eyes

Вчера исках да направя огретен и да го обърна, но се разпадна.Толкова ли е сложно да сложат всички екстри в един уред.

# 248
Капака може да се купи и отделно, между другото.
Трийсет и няколко евро струваше.

# 249
Привет Simple Smile

Успях да прочета доста от написаното,събрах мнения Simple Smile След дълго мечтаене успях да се сдобия с този мултикуукър-
http://www.amazon.com/Instant-Pot-IP-DUO50-Programmable-Generati … words=instant+pot. За съжаление,т.к. уредът е американски,ми е почти невъзможно (по-скоро прекалено скъпо) да го накарам да работи на нашето напрежение. Има ли някой,който ползва Instant Pot и какво ви е мнението?Поплаках една седмица за него и сега обмислям покупката на нов уред.

Доскоро единственото,което исках като марка е това,което имам,но след като ви разчетох се замислих и за други.Вариантите са ми:
1.http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00OP26T4K/=s9_simh_gw_p201_d … p;pf_rd_i=468294-същият като моя,но за нашият ток Simple Smile

2.Редмонд-трудно ми е да реша кой модел Mr. Green
3.Оя-трудно ми е да реша кой модел  Mr. Green

Искам задължително да има опции:
под налягане

запичане отгоре

бавно готвене

кисело мляко

ориз

регулиране на температурата

мин. 5л купа

НО колкото повече,толкова по-добре Crazy

Досега прочетох за тефлонова и керамична купи. Струва ми се,че на Instant Pot купата е метална. Какви са разликите?

Надявам се да се включите с препоръки и мнения  bouquet

# 250
Вземи си трансформатор и не си купувай друг уред.

# 251
# 252
  с такъв адаптор не става ли / имах тостер и работеше точно с такъв / 

# 253
Момичета питайте съпрузи или тези които разбират от ток.
ТОва  yulmana което показваш адаптер за контакт, на bel4eto и трябва адаптер за ток. Уреда и работи на 110 и няма как да го включи в контакт който работи на 220 ще отиде уреда на кино.
В началото на всяка тема има пост който съм писала още като взех Санята, тя е от Америка и писах че ми се наложе да взема адаптер за ток, до ден днешен така ми работи уреда.

# 254
Привет отново Simple Smile

Благодаря на всички,че се опитвате да помогнете,но нека се съсредоточим върху питането ми кой мултикуукър да взема  Mr. Green.Трансформатора за ток(освен,че е повече от 100 лв) тежи 6 кг и е бая обемен-не е нещо,което искам да държа на кухненския си плот.

Има ли модел на Редмонд,който освен функция Masterfry има и халогенен капак. Всъщност наясно ли сте с тази функция (кръглият реотан се вдига нагоре и става за пържене в тиган) и струва ли ви се полезна?

г-жа Стихийно бедствие, трудно ми е да се ориентирам в сайта на Оя заради испанския. Има ли опция да ги намеря някъде описани на английски? Също така ме интересува кой уред им е с най-много функции и с халогенен капак? Също така искам да питам препоръката ти за трансформатор базирана ли е на факта,че Instant Pot ти се струва най-добрият избор?

А нещо за марката Polaris чували ли сте? Приличат ми на основните конкуренти на Редмонд Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт