Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 341 182
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 570
Не знам, Джемма, да не би да е за руския пазар и да е правено другаде, знам ли?! Няма как да се разбере това. Щом ти си доволна, това ни е достатъчен плюс.

# 571
  • Балчик
О, руският пазар е огромен и не е за пренебрегване от производителите. не е като за българския. Wink
Повярвай ми има огромна разлика.  Произведен си е от когото трябва, просто интересите на производителите ги принуждават да слагат руско меню.  Peace
Там имат и официален представител, а тук даже не са чували марката повечето.

# 572
  • Щастлива мама на 3 слънца
Благодаря момичета прекрясен е .
Много вкусно и бързо готви.

# 573
Здравейте,
От вчера и аз съм собственик на мултикукър. Пробвах го вече два пъти, но имам малко тъп въпрос. Надявам се да ми помогнете... Вчера за сефтето пекох в него, но прочетох, че е препоръчително да се пече на отворен капак (с изключение на кексовете). Пърженето също е на отворен, но за другите програми нищо не пише. Та сега питането ми е кои програми използвате със затворен капак и кои с отворен?

# 574
  • Балчик
Само пържене с отворен, на всичко друго затворен.

# 575
...................................

# 576
Само пържене с отворен, на всичко друго затворен.

Благодаря!

# 577
  • София
 Щом се задават такива въпроси, е необходимо да се спомене, че на автоматичните програми е НЕЖЕЛАТЕЛНО отварянето на капака по време на готвене, за да не се обърка машината Peace.

# 578
  • Балчик
С нищо не се обърква "машината", само времето за готвене може да се окаже недостатъчно, поради загубата на топлина по време на отварянето. Но не е фатално. Отварям си, добавям, разбърквам когато се налага. Никакъв проблем няма. Автоматичното на програмата е всъщност настройката за време, с отворен, без отворен капак времето си се отчита и уредът си работи.

# 579
Джемма, тази функция слоу кук ползваш ли я? Намираш ли я полезна?
Между другото, твоя модел го водят и слоу кукър:
http://multicooker.com/uk/m/catalog/multicookers/redmond_rmc_m90/

# 580
  • Балчик
Аз вече писах, че всички кукъри имат тази функция, включително и моя. Не съм я ползвала на този кукър, защото имам отделен такъв уред с по-удобен обем за мен. Ползвам него. Но на стария кукър я  ползвах.

# 581
  • sofia
Пак да кажа за този сайт, който ще си купува Редмонд да сравнява цени и възможности - http://www.multicooker24.com/multivarki

Аз си поръчах резервна купа и я чакам тея дни.

# 582
  • Варна
А аз да споделя разочарованието си от Филипс ,модела 3037 , от месец го имам и е ползван десетина пъти , вчера показа грешка Е 1 и до там !
От днес е на сервиз , незнам Филипс ли е калпава машинка или аз не съм имала късмет !

# 583
  • София
С нищо не се обърква "машината", само времето за готвене може да се окаже недостатъчно, поради загубата на топлина по време на отварянето. Но не е фатално. Отварям си, добавям, разбърквам когато се налага. Никакъв проблем няма. Автоматичното на програмата е всъщност настройката за време, с отворен, без отворен капак времето си се отчита и уредът си работи.

И що тогава по всички братски сайтове изрично препоръчват при работа на "автопрограмите" да не се отваря кукъра? За другите програми няма такива препоръки  newsm78. А балъците от Панасоник са на мнение изобщо да не се пречи на кукърчето да си кука, независимо от програмата. С други думи, слагаш продуктите и забравяш за машинката, докато не чуеш сигнала за готово ястие.

# 584
  • Балчик
Писах защо, защото едно отваряне удължава времето с около 20 минути. Но нищо няма да му стане на самия уред, ако се отвори капакът. И далеч не е така, както го описваш всички и навсякъде да препоръчват това. Еле пък логика никаква няма в това да се прилага само за автоматичните, а за ръчните - не. Споко, всичко идва с опита. Peace

Общи условия

Активация на акаунт