Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 341 199
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 795
  • Балчик
Може, ако диаметърът е същия. На майка ми от подобна тенджера е по-голям капака, пробвах.

# 796
  • Разпиляна във въображението
Може, ако диаметърът е същия. На майка ми от подобна тенджера е по-голям капака, пробвах.

Видяла си, че е по-голям и не си пробвала, или все пак си пробвала да сготвиш?

# 797
  • Балчик
Да, пробвах, но е доста по-голям диаметър и не става.

# 798
  • Разпиляна във въображението
 Peace

# 799
 Спечелих един търг за 30 Евро. РЕДМОНД М20, купуван юни 2015  изтъркан му съда малко (ще взема нов)и малко плочата има кафеви линии .Чудя се дали да го взема. Посъветвайте ме...

# 800
Спечелих един търг за 30 Евро. РЕДМОНД М20, купуван юни 2015  изтъркан му съда малко (ще взема нов)и малко плочата има кафеви линии .Чудя се дали да го взема. Посъветвайте ме...
Всички плочи имат кафяви линии при ползване, купа можеш да поръчаш

# 801
Аз имах мултикукър, само, че изкъпя и много голям беше Филипс (първи я, който се появи в България )и го продадох. Тоя и купи продават(не е за еднократна)Някой намери ли решение за кафявото на плочата? ЗНАМ, че се коментира

# 802
  • Балчик
Не пречат кафевите черти. Ако търгът е в Ибей, няма вече избор дали да го вземеш или не. Ти вече си се съгласила на сделката, като си участвала в търга, ще получиш страйк ако не го вземеш. Сигурно знаеш де, но аз да кажа.

# 803
Знам,но като ме блокират блокират.Мъжа мище се радва

# 804
Знам,но като ме блокират блокират.Мъжа мище се радва
Пишеш много странно или само аз не ти разбирам ама абсолютно нищо.

# 805
  • Балчик
За един страйк няма да те блокират, но при 3 - да. Simple Smile Peace

Кафявото е загоряло, пречи ли ти? Може да се опиташ да го изчистиш, но не рискувай с агресивни препарати, да не се увреди нещо плочата.

# 806
# 807
  • Балчик
Вече го обсъждахме, разликата е само езикът на менюто. Без Е е с руско меню, с Е е с английско меню.

# 808
Хм. Аз имам един Дали наистина не мога да го сложа върху мултикукъра. Като гледам горният пост Thinking
В групата във фейсбук, една дама показва, как успешно използва капака от  халогенката, за запичане на ястие сготвено в мултикукър. 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=966743783386563&set= … ype=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=966743780053230&set= … ype=3&theater

# 809
Вече го обсъждахме, разликата е само езикът на менюто. Без Е е с руско меню, с Е е с английско меню.
Извинявам се, пропуснала съм го. Аз се спрях на този, сега остава да издебна някъде на промоцийка, или да изчака около Коледа дали ще го намалят.

Общи условия

Активация на акаунт