Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 339 022
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 180
Ами то модела ,който аз искам е с керамичен ,но няма пък кошницата . Защо няма да включва всичко и да няма тези проблеми .
 Госпожа Стихийно бедствие ти поръчвала ли си отделно нещо и имала ли си подобен проблем с доставката ?
Дали има разлика между двата модела - онзи няма кошница и е за 119 / + 19 допълнителна кошница става 1 36/
Този е 85 +керамичен съд 29 = 114
 Кой от двата е по -удачен  - май този на Мама Галя !?
 След колко време дойде кукър  ? /Извинявам се за спама ./

# 181
Ами то модела ,който аз искам е с керамичен ,но няма пък кошницата . Защо няма да включва всичко и да няма тези проблеми .
 Госпожа Стихийно бедствие ти поръчвала ли си отделно нещо и имала ли си подобен проблем с доставката ?
Дали има разлика между двата модела - онзи няма кошница и е за 119 / + 19 допълнителна кошница става 1 36/
Този е 85 +керамичен съд 29 = 114
 Кой от двата е по -удачен  - май този на Мама Галя !?
 След колко време дойде кукър  ? /Извинявам се за спама ./
На мен ми отговориха ,че тозиhttp://www.ollagm.com.es/olla-gm-e-6l-freidora-con-voz-tapa-dora … ubeta-dorada.html е новия модел и има възможност за регулиране на температурата !!!
Аз искам друго да попитам  Praynig
Какво повече ни дава керамичния съд ?
А що се касае за риска със предварителното заплащане и посредничеството в РБ ....... #Cussing out #2gunfire

# 182
По -вкусно е в керамичен съд. По -полезно . Аз го искам - даже и два бих си взела / ако пукна единя Grinning /
 Благодаря Оличка Simple Smile  / На линка е този ,,който искам да си купя - ама защо не са сложили и кошница за варене на пара !?

# 183
  • Пазарджик/Лондон
Привет !

Запалих се от темата и поръчах Мърфи Ричърдс( не съм сигурна така ли се произнася) , някой по- напред в темата беше показал снимка, та аз поръчах абсолютно същият кукър, утре ще е у дома Wink. Ще го изпробвам през уикенда и ще споделя какви ги върша Joy.

# 184
Здравейте! Бих искала да се "запиша" при вас. От днес съм "горд собственик" на Делимано 50 в 1 мултикукъра. В момента готвя/и първото ястие. Ще се радвам да обменяме опит!   chef

# 185
Кошница за пара купите си във всеки обикновен магазин има ги бол.

# 186
Благодаря ! Тези ги знам ,но онази е дълбока . Ти имаш ли я и  по -удобна ли е от тези?

# 187
Аз имам сто модела, имам и едно което от старата пароварка ми пасва в олята. Най много ползвам китайската кошница за пара.
Вземи си такава или най добре силиконова.
Тяхната кошница хич не е удобна, защото е желязна и всичко лепи към нея.

# 188
 Коя е китайската кошница ? Тази червената ли ?
 Госпожа Стихийно Бедствие  страшно много съм благодарна за бързите отговори !

# 189
# 190
Въодушевена от помощта на г-жа Стихийно бедствие
и коментара yulmana,   bouquet
вече съм решена да поръчам http://www.ollagm.com.es/olla-gm-e-6l-freidora-con-voz-tapa-dora … ubeta-dorada.html с керамика без кошница за пара . Такава от обикновен магазин
Не разбирам обаче каква е разликата между трите керамични съда !?
И керамични ли са изцяло!? newsm78 Превеждайки оставам с впечатление ,че са метални с покритие керамика .

# 191
# 192
Поръчах моята Olla преди десетина дни. Вчера разговарях с посредника и като се обади в магазина да провери дали е тръгнала пратката й казали, че в момента нямат налични тенджери от новия модел. Трябвало да се изчака около 2 седмици да им докарат Sad А така ми се искаше да е тук за Коледа...

# 193
ОООООООООО от Испания много са ........ хич ги няма в бизнеса.
Но тенджерата си заслужава днес пекох хляб в нея.

# 194
А на мен вчера ми пристигна  Redmond M150, от Москва!
Много съм доволна  Heart Eyes
Поръчах го с допълнителна керамична чаша и капак за чашата.
Тази сутрин правих овесена каша в огнеупорна купичка. Чашата остава чиста, за обяд планирам спагети, вечерта баница   chef

Общи условия

Активация на акаунт