Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 341 183
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 585
Пак да кажа за този сайт, който ще си купува Редмонд да сравнява цени и възможности - http://www.multicooker24.com/multivarki

Аз си поръчах резервна купа и я чакам тея дни.
  bouquet  chef

# 586
  • София
.... Споко, всичко идва с опита. Peace

Тъй, тъй Joy!

# 587
Момичета, попаднах случайно на Redmond RMC-M150 и изглежда доста добре! Програмите приличат на тези на М90, но има и функция мултишеф!  chef Как ви се струва?

# 588
  • Балчик
И М 90 има мултишеф Peace

# 589
Момичета, попаднах случайно на Redmond RMC-M150 и изглежда доста добре! Програмите приличат на тези на М90, но има и функция мултишеф!  chef Как ви се струва?
Моят е такъв!
Има и мултишеф и мултиповар.

Скрит текст:
Функция «Мастер-шеф»
Функция позволяет изменять температуру и время приготовления до 10 раз непосредственно в процессе выполнения программы
(кроме программ «ЭКСПРЕСС» и «ЙОГУРТ»). В течение 3 минут после окончания приготовления можно сохранить последовательность заданных настроек температуры и времени и записать весь ход процесса приготовления в память прибора.
Диапазон изменения времени приготовления — от 1 минуты до 15 часов с шагом изменения в 1 минуту независимо от программы. Диапазон изменения температуры — от 35 до 180°C с шагом изменения в 5°C.

Изменение температуры и времени приготовления (создание собственной программы)
Можно внести до 10 изменений в пределах одного процесса приготовления.
Запись измененной программы
Вы можете сохранить сделанные изменения в памяти прибора вместо программы, на которой вы готовили.
Использование записанной программы
Возврат к заводским настройкам

Программа «МУЛЬТИПОВАР»
Диапазон установки температуры в программе составляет 35°С — 180°С с шагом изменения в 5°С.
Диапазон установки времени приготовления — от 2 минут до 15 часов с шагом изменения в 1 минуту (для интервала до 1 часа) или в 5 минут (для интервала более 1 часа).
Для вашего удобства, в случае приготовления блюд при температуре ниже 75°С, функция автоподогрева будет по умолчанию отключена. При выборе температуры 140°С и выше максимальное время приготовления – 2 час

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 17:31 от elndim

# 590
Дайте си мнението за тези
https://www.zora.bg/zelmer/ek-1300/24354
http://www.emag.bg/multicooker-philips-980-w-5-l-avtomatichni-pr … ccCFcTJtAodT90Ong

Последна редакция: чт, 13 авг 2015, 08:12 от noneta

# 591
  • Щастлива мама на 3 слънца
Не е херметически. Не бих го взела

# 592
Грешката е моя! М250 е мултишеф, 150 не е. Но пак М150 има всички функции на М90 без слоу кук (но пък Джемма каза, че всички имат слоу кук). М150 има в повече функция детска храна (която не знам дали е полезна).
Всички мултиварки, които съм гледала досега, са без налягане.
Между другото, аз имам и уред за готвене на пара, и машина за хляб. Не мога да се ориентирам кои функции са ми нужни

# 593
  • Балчик
В крайна сметка какво имаш предвид под мулти шеф? Или все пак става дума за мастер шеф-а?

Готвенето на пара го имат също всички кукъри, така, че и да имаш отделен уред все е тая/. Хлебопекарната обаче е съвсем друг уред и не са взаимозаменяеми с кукъра.

# 594
Минавам да се похваля, че вече съм горд собственик на Redmond RMC-M90! Страхотна сделка, тъкмо се бях отказала и се бях насочила към по-евтината М4502. Очаквам я другата седмица и ще споделя!

# 595
  • Гулянци
MaryJane честито! Няма да съжаляваш - супер е Laughing

# 596
Минавам да се похваля, че вече съм горд собственик на Redmond RMC-M90! Страхотна сделка, тъкмо се бях отказала и се бях насочила към по-евтината М4502. Очаквам я другата седмица и ще споделя!
Менюто на руски ли е или на английски...?

# 597
  • Балчик
Честито, със здраве да си я ползваш. Hug

# 598
Благодаря, момичета! Ако някой ми беше казал, че ще пазарувам с такъв кеф тенджери, щях да му се изсмея.
Менюто е на руски, поне така пише, а и се надявам, понеже руският ми е по-добър от немския.

# 599
Четох досега и преди да поръчам, се допитвам до вас 😊😊😊
Не разбрах в крайна сметка Редмънд-а запича ли отгоре?
И ако не - може ли да се докупи капак за запичане ?
RMC - M90 Е - на английски ли е?
Бихте ли препоръчали някакъв аксесоар, допълнение който да поръчам заедно с тенджерата,поне като купувам,да е всичко наведнъж.

Благодаря!

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 21:57 от Irene I

Общи условия

Активация на акаунт