Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 339 973
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Скрит текст:
Karimma, не зная. Olla GM имат и 10 литрови тенджери и за тях капака май е друг. Ще погледна и ще пиша пак. Най-добре да се пита производителя на капака. Редмонда за 6 литрова тенджера пасва на моята купа, която е 5 литрова. Да не напиша някоя глупост  hahaha. Само да предупредя, 4е 8 литровите не побират колкото нормалните 8 литрови тенджери и ако търсите обем е по-добре направо 10 литровата да вземете. Ние сме 4 4овека у дома и ако трябва да сготвя боб, примерно за 10 4овека, мога само да го посваря в кукъра, но с добавките довършвам другаде. Сърми за 12 4овека опитах да правя на пара, стана, но трябваше да се извиня, 4е не съм гладна и за мене нямаше Joy Joy. Сърмите не бяха единственото, разбира се. Ина4е за 4-6 порции основно ядене - събира го.
Харесала съм 8-литровия Инстант Пот, надявам се да успява да нахрани 5-6 човека. Трябва да разбера дали разликата в обема е на дълбочина - тогава би станал капак за 6-литровия.

# 1 996
Редмонд имат професионален с 14 литрова купа.

# 1 997
Записвам се да следя темата. Утре ще готвя за първи път с мултикукър. Дано се справя! chef

# 1 998
  • София

Roritka, с какъв кукър се обзаведе Simple Smile?

# 1 999
  • София
Записвам се да следя темата. Утре ще готвя за първи път с мултикукър. Дано се справя! chef

Няма страшно! Всички пишещи в темата някога са ползвали кукър за първи път Laughing. Започни с нещо по-елементарно от книжката. Аз почнах с едно ястие от темата за рецепти - пържоли с червено вино и топено сирене Peace.

# 2 000

Няма страшно! Всички пишещи в темата някога са ползвали кукър за първи път Laughing. Започни с нещо по-елементарно от книжката. Аз почнах с едно ястие от темата за рецепти - пържоли с червено вино и топено сирене Peace.

Сдобих се с Pressure King Pro на Делимано. И аз съм се ориентирала да пробвам с Пилешко с гъбки и вино от  книжката.

# 2 001
Момичета имам Philips 4749 частта от капака, която се сваля искам да я изчистя хубаво, пробвах какво ли не медикс активна пяна, меглю, сода и оцет, нищо не помага. Няма мазнина, но стои като захабено ли и аз незнам. Кажете с какво друго да пробвам

# 2 002
  • софия
Пробва ли да свариш вода с лимонов сок.
Олята така я чистят.Не съм пробвала но и на моя му е навремило.

# 2 003
Не съм пробвала вода с лимонов сок. Отивам да сложа. Ще пиша по-късно резултата

# 2 004
очаквам и други предложения. С вода и лимонов сок не се получи

# 2 005
  • София
Скрит текст:
Момичета имам Philips 4749 частта от капака, която се сваля искам да я изчистя хубаво, пробвах какво ли не медикс активна пяна, меглю, сода и оцет, нищо не помага. Няма мазнина, но стои като захабено ли и аз незнам. Кажете с какво друго да пробвам
Може ли да пуснеш снимка на това захабено нещо?

# 2 006
# 2 007
  • софия
Леле  Embarassed,не нзаех че може да се сваля капакът .
Това ме навежда на капак за халогенна ф-на ,че ще стане и за запичане

# 2 008
капака не се сваля, само тази част може да се махне от капака за да се почисти

# 2 009
  • от Луната
Според мен това не е захабено, а паднало покритие  newsm78. Не мисля, че може да се оправи, а с по - агресивни препарати може и съвсем да падне. Пробвайте все пак с магическите гъби, но не мисля, че тези петна ще бъдат проблем за готвенето.

Общи условия

Активация на акаунт