KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 24

• 18 660
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Интервюто с Фунда

Зрителите са свикнали да виждат Фунда в ролята на добро момиче. Когато получава предложение за участие в КД, попитала „Сигурни ли сте ?“. Настоявала да направи пробни снимки. Но сега много обича ролята си.
Позната е от сериала Canim Ailem, Играе и в театъра. Има две театрални награди за най-добра актриса.
С театър се занимава от 14 годишна. Имало тетатрална трупа в колежа. „Бяхме доста маргинални типове. Пубертета силно ми влияше. Исках да командвам. Като всеки тийнейджър  имах малко депресивни настроения. Това беше време, в което се проявяваха проблемите, които имах със себе си. Ето в такъв момент се срещнах с театъра“
------
Трудно мина тийнейджърския период за мен. Исках да бъда грозна. Режех си косите, напълнявах. Исках да бъда различна от останалите. Мислех си, че ако съм красива, никой няма да ме запомни, но ако съм различна това ще стане. После, когато пораснах, разбрах, че всичко това е било глупаво.
------------
От втората година в гимназията започнах да се готвя за изпитите в университета. Малко се отдалечих от театъра. Приемаха ме та уча политология. Но не забравих театъра и по време на следването направих театър за деца. Ираех пилета, маймуни, каквото се сетите. Започнах като фея и продължих като пиле. Работех и като аниматор, за да изкарам пари. Била съм и клоун. Организирах рождени дни, раздавах брошури, правих турнета като аниматор. Но не ми харесваше много работата като аниматор, вършех я за пари. Исках сама да си ги изкарвам. Предполагам съм виждала, че това е пътя към независимостта. Семейството ми се установи в Самсун, а аз излязох на квартира.
.-----
Във втори курс бях на път да напусна университета. Беше ужасно скучно. Приятели на семейството ми казваха: „Завърши, а пък после работи каквото искаш“. Завърших и добре, че го направих. Последните две години минаха много приятно. Тогава се занимавах с международни отношения. Създадох много хубави приятелства, още поддържаме връзка. В университета се промени мирогледа ми, ако не бях следвала там, сега щях да съм различна Фунда. Колебаех се дали да кандидатствам в Консерваторията. Записах се за изпитите в последната минута и бях приета. Там се научих на търпение. Семейството ми нито ме е насърчавало да се занимавам с актьорство, нито ме е спирало. Оставиха решението на мен. От малка съм свикнала сама да решавам.
---------------
Не правя разлика между телевизията и театъра, но в телевизията се чувствам по-малко актриса. Защото в сериалите се работи на много бързи обороти и те нямат нищо общо с изкуството. Просто един комерсиален продукт. Не подценявам работата там. Опитвам се да разбера и персонажите, които играя в телевизията, да им вляза под кожата, но темпото, с което се работи е изключително бързо. Освен това в сериалите има много теми, които се повтарят, много клишета. Театърът и киното носят друго удовлетворение. Там имаш по-голям шанс да се потопиш в работната обстановка.
------------
Как се справя с популярността, която носят сериалите?
Боря се с популярността. Защото това не е нещо нормално. Да те разпознават по улиците съвсем непознати хора не е нещо обичайно. Но появиш ли се на телевизионния екран това се получава. Опитвам се да се справя с тази ситуация. Защото това любопитство не е свързано с мен, аз играя определен образ, хората познават него, заради това, виждайки ме,  искат да се доближат до мен. Човек трябва да си дава правилна сметка за нещата. Така че не се уповавам много на разпознаването по улиците.
-------------
Кога открихте, че сте красива жена?
И сега има моменти, в които не се харесвам. Тъй като хората около мен непрекъснато ми го казват, мога и аз да заявя „Красива съм“ . Но не живея с тази идея. Понякога съм много грозна, понякога като се наглася ставам много хубава.

# 31
# 32

Сема

Сълзите свършват.
Щастието е много близо.

------

А дано  Laughing

# 33
Варна?!
Това към снимките от наградите и към въпросите на журналистите ли е, или към публиката на КД?
Думите на Сема.

Виждам, че са върху снимките
Ама Бергита се смее както си знае и нищо не казва... Joy Joy Joy

Благодаря за превода на интервюто! А сега отивам да го чета! Hug  bouquet Hug

# 34

Това е отговор на Сема на въпрос на журналистите.

# 35
# 36
Всички актьори казват това за разликите между театъра и сериалите в телевизията.

Разбира се, че е друг вид изкуство. Това са две различни изкуства.

Но славата в този вид трудно може да те споходи, ако си само в театъра,
броят на хората, които могат да се докоснат до таланта ти също.
За парите да не говорим.

От интервюто става ясно, че Фунда не е човек, който се предоверява на хорските оценки,
преследва целите си и обича да играе и да взема самостоятелни решения.
 Има опит зад гърба си, а срещите и с публиката са от
времето, когато е била още на 14.

И тя си харесва ролята в КД.  Grinning

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 17:25 от Mydream

# 37
А тези  въпроси не знам кой ги задавал, но отговорите са сякаш на Фунда

SORU : Belgin ve Mahir arasında bir yakınlık olacak galiba...
F.E : Belgin, Mahir'le ilişki kurmaya gittikçe daha fazla yaklaşıyor, her ne kadar Mahir reddetse de! Yolları kesişiyor sürekli. Ne olacak ben de bilmiyorum...
SORU : Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
F.E : Kenan çok sıkı disiplini olan biri. Birlikte çalışmak çok rahat ve eğlenceli.

https://www.facebook.com/groups/karadayii/?fref=nf

# 38
Варна, благодаря ти за превода на интервюто!   bouquet

Сема

Сълзите свършват.
Щастието е много близо.

От опит знам, че много вяра не трябва да им имаме  Crossing Arms и все пак  newsm44 дано това щастие е наистина близо.

# 39
А тези  въпроси не знам кой ги задавал, но отговорите са сякаш на Фунда

SORU : Belgin ve Mahir arasında bir yakınlık olacak galiba...
F.E : Belgin, Mahir'le ilişki kurmaya gittikçe daha fazla yaklaşıyor, her ne kadar Mahir reddetse de! Yolları kesişiyor sürekli. Ne olacak ben de bilmiyorum...
SORU : Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
F.E : Kenan çok sıkı disiplini olan biri. Birlikte çalışmak çok rahat ve eğlenceli.

https://www.facebook.com/groups/karadayii/?fref=nf

Изглежда, че Махир и Белгин ще се сближат?

Фунда: Белгин изгражда връзка с Махир и с времето още повече се сближава с него, колкото и Махир да я отблъсква. Пътищата им непрекъснато се пресичат. Но какво точно ще се случи и аз не знам.

Какво мислите за Кенан И.

Фунда: Кенан е изключително дисциплиниран. Работим заедно много спокойно и забавно.

# 40
# 41
Варна, благодаря ти за превода на интервюто!   bouquet

Сема

Сълзите свършват.
Щастието е много близо.

От опит знам, че много вяра не трябва да им имаме  Crossing Arms и все пак  newsm44 дано това щастие е наистина близо.

Зависи какво разбират под "скоро". Защото аз разбирам една серия.  Joy

Нямам им много вяра, защото не мисля, че толкова бързо ще се изчерпи историята с Белгин.

Но дано да са казали истината.

# 42
Оффф  ooooh! Whistling Whistling Whistling това със сближаването хич не ми се ще да го гледам.  Crossing Arms
Да гледам разделени Махир и Фериде мога, но събрани с други, не.  

# 43

Изглежда, че Махир и Белгин ще се сближат?

Фунда: Белгин изгражда връзка с Махир и с времето още повече се сближава с него, колкото и Махир да я отблъсква. Пътищата им непрекъснато се пресичат. Но какво точно ще се случи и аз не знам.

Ох, този превод никак не ме радва, ама...
Махир няма как да излезе оттам лесно, а там е и Белгин, да не говорим,
че има връзка с полицейския шеф, да не говорим, че Махир и е задължен още сега. Grinning

# 44
Галенце, все пак Махир ще се дърпа..Докога не се знае.

Ама, ако е така, ако има сбилжаване,
тогава за какво щастие говори Сема,
да не би и за Фериде да са намерили някой?! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт